Het enige minpuntje. is dat ze in de winkel zijn ze vergeten te vragen of het cadeautje ingepakt moest worden. Als opa en oma zijnde koop je namelijk geen speelgoed voor jezelf. Maar ik had hier natuurlijk ook zelf om kunnen vragen.
Breed assortiment met mooi speelgoed voor betaalbare prijzen en op voorraad, dichtbij huis.
Ik had de Harry Potter monopoly online besteld en die mocht ik ophalen in Almere. Ik werd daar zo vriendelijk en leuk geholpen! Dus ik zou het iedereen aanraden om daar te shoppen.
Dag Chan, Leuk om te horen dat je het fijn vond in de winkel in Almere! Fijn weekend toegewenst! Met vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Goede levering
Vandaag besteld morgen in huis. Zij hadden als enige de Furby Galaxy. Heel erg blij mee!
Op 2 september een leuk cadeau gekocht bij hen een vandaag op 12 september is het verdwenen in een moeras dat GLS heet. GLS is een vreselijke onderneming. De tweede keer vd 2! dat iets niet aankomt via hen! Dus toychamp ga svp razendsnel over op een betrouwbare transporteur.
Dag Mat, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je jou pakje niet hebt ontvangen. Wij doen er alles aan om je pakje zo goed mogelijk na te volgen. Zodra u contact opneemt met GLS en zij jou niet verder kunnen helpen starten wij een odnerzoek intern. Heeft u reeds contact met ons opgenomen? Bel dan even naar de klantendienst als er de volgende keer wat mis gaat. Vriendelijke groeten, Toychamp team
Originele beoordeling
Op 2 september een leuk cadeau gekocht bij hen een vandaag op 6 september is het verdwenen in een moeras dat GLS het. Wat een vreselijke onderneming. De tweede keer vd 2! dat iets niet aankomt via hen! Dus toychamp ga svp razendsnel over op een betrouwbare transporteur.
Goedemiddag John, Bedankt voor je bericht. Wij doen helaas niet aan de laagste prijsgaratnie. Wel fijn om te horen dat je een goede service hebt ervaren. Vriendelijke groeten, Toychamp Team
Goede levering
Dag Annemiek, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, Toychamp Team
Alles is goed verlopen
Er was een dino masker uitverkocht wel nog in een andere plaats het is niet mogelijk werd mij verteld om dat naar de winkel te laten komen
Dag Wilma, Bedankt voor je bericht. Jammer genoeg bieden wij niet de optie aan om intern een product naar een andere winkel toe te sturen. Dit werd ook vermeld aan jou via de telefoon. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Ik koos voor ophalen in de winkel, alles zou volgens de site op voorraad zijn. Van 3 artikelen waren er meerdere mogelijkheden en daarvan aangegeven dat mocht mijn keuze er niet zijn een van de andere varianten ook goed zou zijn. Eindscore 4 van de 5 bestelde artikelen werden geannuleerd, tot mijn verbazing vond ik zelf in de winkel gewoon de dingen die ik besteld had. Waarschijnlijk gewoon geen zin gehad om te zoeken en gekozen voor de makkelijkste weg en de boel te annuleren.
Dag, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat niet alles ging hoe het moest met het ophalen van je items in de winkel. Echter zijn bepaalde artikelen uitverkocht en krijgen ze een vracht die dag binnen, wat nog in de winkel moet komen en dat je daarom nadien het product in de winkel hebt zien staan. De winkel stuurt dit nogmaals door naar de klantenservice als er iets niet is en dat wij de klant moeten informeren. Als wij effectief zien dat de voorraad nog beschikbaar is, sturen wij de order weer naar de winkel om het nog eens na te kijken. Als de winkel dit weer terug stuurt is dit dubbel gecheckt en is er effectief geen voorraad meer. Je kan ook altijd de klantendienst bellen mocht je twijfels hebben over een voorraad met meerdere opties. Met vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Duidelijke en overzichtelijke winkel. Zeer veel keus, de kids kunnen er uren in rondlopen.
Het duurde heel lang voor dat het verwerkt was. En heb het nu nog niet binnen als goed is vandaag
Dag Yvana, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de levering wat langer duurde als normaal. We proberen iedereen tevreden te stellen en alles zo snel mogelijk af te halen wat soms ook niet haalbaar kan zijn als het om specifieke artikels gaat. We doen ons best om onze klanten altijd zo up to date mogelijk te houden. Vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
vlot en snel
snelle en nette service
NIKS WAS HUN TE VEEL OM JE TE HELPEN, eEN ARTIKEL WAT IK KOCHT STOND GOEDKOPER GEPRIJSD, ZE ZEI DAT HET ARTIKEL NU DUURDER WAS KREEG DIRECT HET ARTIKEL VOOR DE PRIJS DIE ER OP STOND
goede service snelle levering
Internetbestelling snel geleverd in de winkel en winkelmedewerkers zeer vriendelijk!
Zowel de website om online te kunnen bestellen als de winkel in Zaandam zijn uitstekend! Aardig personeel en behulpzaam
Snelle levering in kleine doos. Alkes prima
Dag Eefje, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Vriendelijke groeten, Toychamp Team
Hele goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Snel geregeld en vriendelijk personeel
Dag Karin, Bedankt voor je bericht.. Wat leuk om te horen dat je goed bent geholpen door onze medewerkers. Vriendelijke groeten, Toychamp Team
Nog nooit met lege handen gestaan zo goed als alles op voorraad
Ik heb een bestelling gedaan a € 69,99 deze zou geleverd worden door GLS. Dit bedrijf is nooit met pakket bij ons aan de deur geweest. GLS zou pakket retourneren. Ik zou geld terugkrijgen volgens de dame van de klantenservice. We zijn nu 17 dagen en 5 mailtjes verder en ik kan naar de centen fluiten. Denk goed na voordat u op deze site gaat bestellen, want voor je het weet ben je van je geld af.
Dag Marjam, Bedankt voor je bericht. Jammer om te horen dat je niets over je pakje hebt vernomen door GLS. Echter kan ik wel zien dat er netjes op jou mails zijn gereageerd binnen het uur nadat je een mail hebt vertsuurd naar ons. Je zou jou geld al tussen de periode van 15/16 augustus moeten hebben ontvangen op je rekening. Mocht er nog altijd iets niet duidelijk zijn dan kan je contact opnemen met onze klantendienst. Vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Top dat ik dit nog krijgen. Enigste plek in Nederland.
Goedemiddag, Bedankt voor je berichtje. Wat leuk om te horen dat je een exclusief product bij ons hebt kunnen verkrijgen. Vriendelijke groeten, Het Toychamp team
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
ToyChamp maakt kinderdromen waar.