Alles keurig thuis geleverd, ook snel bezorgd. Uiteindelijk had ik de bestelling iets te snel gedaan, maar kwam ik erachter dat er dicht bij mij in de buurt een winkel aanwezig was. Dus na ontvangst een artikel geretourneerd en iets nieuws gekocht. Wel vond ik het jammer dat ik geen geld terug kreeg maar een tegoedbon. Toevallig wist ik dat ik nog een kadootje nodig had en kon ik dat meteen regelen maar anders is het wel goed om te weten dat je g
Tevreden
Gied aanbod, snelle levering en een goede kwaliteit
Was op afgesproken dag bezorgd
Dag Melissa, Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen! Vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
netjes en redelijke prijzen
Online bestelling lag al snel klaar. In de winkel werd ik snel en goed geholpen.
We hebben een zwembadje voor de kids besteld. Makkelijk proces om te bestellen. Het werd binnen 2 werkdagen geleverd. Prima
Niets op aan te merken
Online besteld en opgehaald in de winkel. Daar stond het netjes klaar voor mij.
Makkelijke site en snelle service
Product ziet goed en degelijk
ze verzenden het snel
Zou n bericht krijgen niet gehad. Stond ook niet klaar .
geen klachten
Besteld via internet en opgehaald in de winkel.
Had een Autotransporter gekocht, maar zag op jullie website meerdere soorten, via de site een ander model gekocht. Terugbrengen was geen probleem, geld terug gekregen.
Op tijd, was niet beschadigd goed verpakt Op de afgesproken plaats neer gezet
Snelle service groot assortiment
Zie titel.
Mijn vader had een verkeerde variant van tiptoi besteld. Ik heb gebeld en kreeg een hele vriendelijke medewerker aan de telefoon die het kon annuleren en al snel had mijn vader zijn geld terug. Ik heb zelf gemakkelijk de goede variant kunnen bestellen die we de volgende dag konden ophalen in de winkel. Top!
Ik kreeg me bestelling heel erg snel en daar was ik blij om
Hi Ellen, Bedankt voor je review. Super fijn om te horen dat we jou blij hebben gemaakt. Vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
Snelle levering en je bestelde product word goed verpakt.
Veel keus en mij. Bestelling lag snel klaar. Alleen jammer dat er veel dingen zijn die je online wel kan bestellen maar niet thuis kan laten bezorgen!
Besteld , betaald , geleverd Zoals het hoort met duidelijke communicatie
Dag Rob, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Vriendelijke groeten, Het Toychamp Team
snelle levering en zeer goede service door het inpakken van het kadootje door het personeel.
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
ToyChamp maakt kinderdromen waar.