Positief

Bestellen gaat vlot en worden netjes, compleet en vlot afgeleverd.

Niks op aan te merken

Erg prettig en zoals het hoort. Een navimow besteld (zonder installatie, dat kan wel maar ik wilde het zelf uitzoeken) en deze is netjes binnen de verwachte levertijd in goede staat bezorgd.

zover goed geregeld

Snelle reactie op telefonisch vragen en website werkt goed met duidelijke bevestiging. Levertijd voor product welke niet op voorraad is in eigen magazijn is ook goed geregeld.

Vlotte afhandeling en snelle levering, top!

Vlotte afhandeling en snelle levering, top!

snel en correct

correct geleverd

We hebben de robotmaaier snel ontvangen, moeten hem wel nog installeren. We hadden 2 extra setjes besteld met mesjes, deze waren oorspronkelijk niet meegekomen met de levering. ‘s morgens een mailtje voor gestuurd en tegen de avond waren er reeds 2 setjes onderweg! Top!

Goed en snel advies

Ik had een aantal specifieke vragen over de robotmaaier. Na telefonisch contact heb ik een aantal foto's opgestuurd van de tuin en ik kreeg snel daarna uitgebreid uitleg over de beste optie. Aan de hand daarvan ook bij hen de robotmaaier gekocht.

Goede service en uitleg vanaf de eerste keer dat ik belde, ook aftersales is goed

snel, duidelijk, goed

Snelle verzending, duidelijke informatie via de mail. Zo ver prima!

Bezorging slecht

Hallo forging via DPD verliep niet goed. In eerst instantie niet de volgende dag bezorgd. Dit was voor het paas weekend en was leuk geweest toen met de nieuwe sonos box te 'spelen'. De volgende keer zonder duidelijke reden niet afgeleverd en ook de informatie over wanneer wel etc. niet goed. Dus klacht zit volledig op DPD, jullie bezorger.

Goede service, begeleiding, nadere evaluatie volgt. De grasbot nog maar kort in gebruik

Nog maar 2 weken in 2022 ervaring en nu 1 week in april 2023. De navigatie heeft nog gebreken, droog weer en waarschijnlijk nog voor een derde keer een nieuwe kaart maken. J.C. Valkenburg

Goede Service en garantie!

Super ervaring!

Door de webshop wordt helaas met DPD als bezorgdienst gewerkt. DPD is niet de snelste ..... Waar PostNL of DHL netjes de volgende dag leveren kan het bij DPD soms wel een week duren. Jammer Overigens reageert de webshop snel op mailtjes. Top!

Goede service!

Bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen. Ook na levering staan ze je met raad en daad terzijde!

Vakkundig, aardig, professioneel

Prima ervaring. Mail contact en afspraak maken ok. Installatie van sonos apparatuur top. Vragen en extra info later via telefonische uitleg, ook prima.

Snel, klantvriendelijk en een goede prijs

Bij Omnimatic heb ik mijn sonos sub mini aangeschaft voor een leuke prijs. De service voor persoonlijke bezorging en uitleg (+-45 min) zat hier zelfs gratis bij! Zeker een aanrader.

Goede klantenservice

Na betaling ben ik door omnimatic geïnformeerd dat door een fout aan hun kant de sonos ray niet direct leverbaar was. Product is alsnog binnen een week geleverd. Daarnaast was de prijs beter dan bij concurrerende leveranciers.

Meedenkend en top kwaliteit

Meedenkend en leveren top kwaliteit. In overleg hebben we de Segway Navimow door Omnimatic laten installeren. Laat het gras maar snel groeien want het is een machtig apparaat en geruisloos maait hij alles op de lengte die je wilt en tijdstip kan je ook nog aangeven. Bas en je team je zijn toppers!

Professioneel, duidelijk en persoonlijk

Ik bestel nu al enkele jaren de diverse producten bij Omnimatic. De snelle levering, heldere uitleg en het persoonlijk advies hebben mij keer op keer verrast. Soms samen even zoeken naar de juiste oplossing, altijd een goed resultaat.

Hele goede service !

Super tevreden over de begeleiding en de service ze pakken het meteen goed op als je een probleempje hebt met instalatie van je robot maaier !!

Kennis van zaken, snelle levering en installatie

Wilde slim gaan verwarmen met Tado. Op advies van Omnimatic het systeem ingericht en door Omnimatic laten installeren. Werkt super, samen ook nog de week planning ingesteld en 100% tevreden.

Excellent and fast.

No issues with the company, swift communication, international shipping, they was the only one in Europe, who was able to send me the unit I wanted. Highly recommended!

Vakkundig geholpen

Wij hadden in ons huis Tado-knoppen geïnstalleerd, maar beneden en op een slaapkamer boven wilde het systeem maar niet goed werken. Omnimatic had het probleem snel opgespoord en hielp vervolgens ook nog de CV-ketel slimmer in te stellen door even te bellen met de fabrikant. Echt vakwerk. Tado zou alleen op de website wel mogen vermelden dat de installatie lang niet zo gemakkelijk is als ze het doen lijken. Fijn dat je dan kunt rekenen op een club als Omnimatic, die ook nog eens snel schakelt en meteen op afstand met je meedenkt.

Efficient contact en snelle levering

Vlotte opvolging van de bestelling. De Sonos AMP werkt super, makkelijk te installeren en een zeer vol geluid met mijn 30 jaar oude Mission speakers

Prima en betrouwbaar bedrijf.

Na een levering probleempje is toch mijn product binnen gekomen. Contact met het bedrijf ging soepel.

De Nedervonder 7

5061JP Oisterwijk

Over Omnimatic

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.