Score: 10

super service! had een zigbee besteld, kreeg hem niet werkend. Via de zeer behulpzame service desk (Cas) hem werkend gekregen.

Score: 10

Fijne Winkel Voor het eerst besteld bij Robshopp, wat een fijne ervaring. Omdat ik een flinke bestelling had met wat waardevolle spullen, Is Dide het persoonlijk komen brengen. Fantastisch producten aanbod, mooie deals en fijn personeel. Deze winkel krijgt van mij 5 sterren.

Score: 10

Diede van Robbshop heeft mij super goed... Diede van Robbshop heeft mij super goed geholpen. Wist gelijk wat er moest gebeuren. Zeer vriendelijk direct contact, en het belangrijkste alles werk weer.

Score: 10

Fijn bedrijf zeer behulpzaam. Fijn bedrijf zeer behulpzaam bij o/a installatie vragen bij hun gekochte producten, zeer geduldig en ze verkopen mooie producten.

Score: 2

Heb je een probleem: zoek het lekker uit. Na 3 maanden begon de fibaro switch te branden die ik bij Robb shop had gekocht. De klanten service van Robb Shop weigert de unit te repareren en stuurt mij naar Fibaro in Polen. Dus: hier niet kopen.

Score: 10

Had een kapotte display van mijn loqed... Had een kapotte display van mijn loqed deurslot. Oude opgestuurd en de volgende dag had ik weer een nieuwe in huis. Ook advies gevraagd over home assistant. Deze mensen weten echt waar ze het over hebben, echt super professioneel advies gehad en alles werkt perfect!!! Dank je wel Robbshop

Score: 10

Wij hadden problemen met onze twee Slide... Wij hadden problemen met onze twee Slide, contact gezocht via de mail aan Robbshop . Rustig en geduldig heeft men ons uitgelegd wat er mis kon zijn. Het resultaat de Slide werkt weer zoals het moet. Dankzij de vakkundige hulp van hun medewerker. Nogmaals bedankt voor de super hulp zonder hun was het me zeker niet gelukt.

Score: 10

Slides geen verbinding met lokaal netwerk Na dagen van proberen en strubbelingen was ik ten einde raad en heb contact gezocht met ROBBshop. Wat een geweldige respons kreeg ik. 2 van de 4 slides kreeg ik niet meer aan de praat, maar na 2 mailtjes van en met ROBBshop werken ze alle 4 weer. ROBBshop kan ik bij ieder aanbevelen.

Score: 10

De slide werkt weer nadat hij was opgestuurd ... De slide werkt weer nadat hij was opgestuurd. Alleen de verzend kosten betaald. Wat een top service dat zie je tegenwoordig steeds minder helaas. Hij werkt weer als nieuw. Rob

Score: 10

Super op weg geholpen om mijn Slide... Super op weg geholpen om mijn Slide gordijnen weer te laten werken na faillissement leverancier. Dank daarvoor. Tevens snelle reacties via mail en duidelijk kennis van zaken.

Score: 10

Fijn bedrijf Fijn bedrijf. Hebben Slides, de automatische gordijn opener/sluiter overgenomen. Keurige reacties en tips via WhatsApp. Alles werkt weer. Top service. Zeker een aanrader.

Score: 10

Fantastisch bedrijf! Robbshop heeft er alles aangedaan om mijn Slides weer werkzaam te krijgen. Met veel geduld en vele mailtjes, omdat ik er niet begreep hoe het werkte, hebben ze mij uitgelegd hoe ik de Slides moest installeren en de app weer aan de praat kon krijgen. Ik ben dan ook super tevreden over de hulp van zowel Jip als Willy. Echt klasse!

Score: 10

PErfecte Presales Ik was op zoek naar o.a. een Aqara cube T1, maar meer ook naar informatie in algemene zin over domotica. Ter plekke geweest en perfect te woord gestaan. Alle tijd voor een kleine order van slecht ca. 20,00 Goede uitleg over wat ik aan domotica wil in huis, wat en wat de mogelijkheden zijn.Ook meteen nog een domotica dimmer mee genomen. ps. goede kofiie. (met lekkere pepernoten) Thuis bleek de prijs bij Robbshop zeker niet duurder te zijn dan elders. (had ik van te voren niet naar gekeken) en als dat wel het geval zou zijn was dat voor mij met de goede uitleg zeker geen probleem. Ik heb op termijn veel meer nodig en ga zeker terug, Aanrader hoe ze je te woord staan en kannis van zaken hebben.

Score: 10

Cas is een held! Cas, van RobbShop, heeft mij enorm geholpen bij het aansluiten van mijn Tado systeem. Ik had het zelf allemaal aangesloten maar de thermostaat communiceerde niet met mijn CV ketel. Fotos van alle relevante info naar Cas gemaild en hij heeft het op afstand allemaal goed ingesteld!

Score: 10

Goed geholpen met problemen met de Slide Goed geholpen met problemen met de Slide. Jip snapt het!

Score: 2

Negatieve retour ervaring met deze partij Negatieve retour ervaring met deze partij. Omdat het originele doosje ontbreekt kost dat ruim 30 euro. Hier het bericht van dit bedrijf: Wij hebben je retour afgewezen omdat de originele verpakking ontbrak. Hierdoor kunnen wij slechts 70% van het bedrag crediteren. In mijn geval dus een bedrag van ruim 30 euro voor een doosje.

Score: 10

Top service bij probleem Slide Had problemen gekregen met Slide gordijnbediening. Het bedrijf Slide is helaas failliet en Jip van Robbshop heeft veel moeite gedaan om me te helpen. Top service!

Score: 10

Wat een super service!! Wat een super service!!! Jip heeft ervoor gezorgd dat mijn Slide het weer doet??. Jip heeft echt alles geprobeerd om mijn Slide weer aan de praat te krijgen en het is gelukt!! Wanneer ik weer een vraag stelde kreeg ik vrijwel direct een reactie op mijn vraag. Ik ben nooit zo van het schrijven van een review,maar ik vind het delen van mijn ervaring heel belangrijk om aan te geven dat ik echt een super ervaring heb gehad met RoBBshop TOP!

Score: 10

Super service Super service. De slide werd door een stroomstoring niet meer herkend en ik kreeg em niet meer aan de praat in de app. Gemaild met de service desk en direct werd goede hulp aangeboden op afstand. Echt top.

Score: 10

Geweldige Service: Jip Heeft Mijn Slide's Perfect Hersteld! Toen mijn vier Slide's, na een flinke investering, plotseling stopten met werken, was ik natuurlijk niet blij. Na veel gedoe kreeg ik er maar twee aan de praat. Elke Slide had een ander probleem: de ene verscheen niet in de Slide-app, de andere kon Homey niet vinden. Na drie dagen worstelen besloot ik een review te schrijven. Bij zo'n bedrag (rond de 1000,-) verwacht je namelijk dat alles goed werkt. Tot mijn opluchting kreeg ik een reactie van Jip, waar ik stiekem al op hoopte. Hij ontdekte dat de twee probleem-Slide's nog niet de juiste firmware hadden en loste dit op afstand voor me op. EINDELIJK! De Slide-app en Homey werkten weer zoals het hoort! Nu nog even mijn flows in Homey aanpassen, maar verder werkt alles perfect. Jip, hartelijk bedankt voor de geweldige service! Ik ben super tevreden en enorm blij met hoe jullie dit hebben opgepakt. Groeten van een ontzettend tevreden klant, Robin

Score: 10

Soms wil niet alles lukken Op de valreep toch nog maar een tweede Slide besteld. De extra meegeleverde instructie vond ik wel wat verwarrend. Maar de installatie lukte verder wel. Alleen hield de app op mijn telefoon er mee op en moest ik noodgedwongen beide Slides opnieuw installeren en daar gebeurden allerlei vreemde dingen. Met de deskundige en snelle hulp van Robbshop (Jip) is het toch allemaal goed gekomen!

Score: 10

Nieuwe gordijnen Nieuwe gordijnen, dus... ook een nieuwe Slide! De Slide bij de gordijnen achter beviel uitstekend. Maar een nieuwe kwam van een andere leverancier Robbshop. De 'installatiehobbels' zijn uitstekend opgelost, alles werkt naar volle tevredenheid.

Score: 10

Uitmuntende Service en Deskundige Begeleiding bij Robbshop Bij Robbshop ben ik ontzettend goed geholpen. Ondanks dat ik per ongeluk het verkeerde onderdeel had besteld, werd alles snel en zonder problemen omgeruild. De medewerkers waren zeer deskundig en hielpen me uitstekend bij het vinden van de juiste smart onderdelen. Hun begeleiding, zowel voor als na de aankoop, is uitmuntend. Ze blinken uit in zowel pre- als aftersales en leveren echt een topservice. Ik kan Robbshop dan ook van harte aanbevelen

Score: 10

De Slide werkte niet meer in de App. Ik had een probleem met mijn Slide en kon er niet achter komen wat het was. Heb toen een mail na ROBBshop gestuurd en die hebben me zeer rustig en geduldig uitgelegd wat er mis kon zijn. Het resultaat de Slide werkt weer zoals het moet. Dankzij de vakkundige hulp van hun medewerker. Nogmaals bedankt voor de super hulp zonder hun was het me zeker niet gelukt.

Score: 10

Excellent customer service Excellent customer service. Bought a bunch of smart switches, one would not pair. No problem replacement. Bought products which were on coupon promo, forgot to apply the coupon. Got a very good personalised promo coupon for my next purchase. Quick shipment and contact with the shop.

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.