Score: 10

Top over de ganse lijn! De afgelopen jaren al een hele reeks domotica-onderdelen voor verschillende installaties bij deze winkel besteld. Goede website (ruim en overzichtelijk aanbod), duidelijke uitleg (inclusief handige videos!) en een vlotte dienst na verkoop (ook als er iets niet werkt of vervangen moet worden onder garantie). Bookmarken maar, zou ik zeggen! @Team ROBBshop: knap werk!

Snel contact en duidelijke afspraken mbt verwachtte actie volgens afspraak succesvol afgerond

Ik heb online een Tado wireless thermostaatsysteem aangeschaft en dit proberen te installeren. Ondanks alle aanwijzingen uit de handleiding en uit de Community was ik er niet in geslaagd het systeem goed werkend te krijgen. Ik heb advies gevraagd aan Omnimatic en heb via mail advies gekregen en met hun tussenkomst richting Tado het systeem werkend gekregen. Daarnaast ook nog goed advies gekregen over de verdere afstelling van het verwarmingssyteem (Nefit Trendline 25/CW4 + Tado wiresless Thermostaat, draadloze ontvanger en thermostaatknop)

Bedrijf heeft veel kennis van de producten, snelle levering

Sonos Arc en Sub bij dit bedrijf besteld, als één van de weinige producten daadwerkelijk op voorraad. Levering erg snel, bij installatie liep ik tegen een probleem op. Samen met omnimatic erg snel opgelost.

Ontvangen wat moest, echter laat verstuurd zonder bericht

Geen eerdere ervaringen met dit bedrijf. Door het keurmerk op de website overtuigd hier mijn Sonos Arc te bestellen. Verder heeft een rol gespeeld dat beloofd werd "voor 21 uur besteld morgen in huis" Helaas is deze belofte niet waargemaakt. 1 dag werd 7 dagen. Enig begrip voor vertraging door de feestdagen en huidige logistieke problematiek is er, echter is doordat de track en tracé pas na 3 dagen beschikbaar is gesteld duidelijk dat de zending ook pas na 3 dagen is klaargemaakt. Persoonlijk vind ik dat ik als klant direct na de bestelling op de hoogte moet worden gebracht wanneer de levertijd anders is dan beloofd. Positief vind ik de reactietijd van het bedrijf. Na vragen is altijd direct gereageerd.

goed maar kon beter

goed verpakt. juist dag te laat geleverd.

Fijne man en levert goed werk.

Score: 10

Kwaliteitsvolle producten aan een goede... Kwaliteitsvolle producten aan een goede prijs. Snelle klantenservice en een betrouwbare webwinkel.

TOP! Snelle levering

TOP! Snelle levering

Keurige uitleg gekregen. Netjes geïnstalleerd. Het systeem werkt prima. Alles volgens afspraak.

super snelle en correcte levering

super snelle en correcte levering

Zeer voordelige Sonos Amp. Prima versterker. Snel geleverd.

Zeer voordelige Sonos Amp. Elders niet zo gunstig gevonden. Ondanks geen 'binnen 24-uur levering', snel bezorgd. Heel direct contact met Omnimatic en razendsnelle reactie op vragen.

Goede prijs en een snelle levering.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van de Amp van Sonos. De prijs heeft mij overgehaald bij Omnimatic te kopen. De snelle levering is mooi meegenomen.

Score: 10

Best Store I really appreciate a good approach to the client. Robbshop surprised me positively. Shipment and parcel delivery on the same day. The product complies with the description and a very nice approach to the customer. I recommend shopping at Robbshop to anyone

Snelle en correcte levering

Goede website waar ik mijn bestellING kon doen. Daarna een levering binnen 3 werkdagen. Perfect.

Score: 10

Smart inbouw schakelaar met Hue Ik had de smart inbouw schakelaar besteld. De Robbshop komt de levertijden gewoon goed na. Met de instructie van de Robbshop zelf heb ik schakelaar vrij eenvoudig kunnen koppelen aan mijn Hue. Helemaal goed dus.

Zeer correcte service.

Ook wanneer een item van mijn bestelling niet meer voorradig bleek, liep de communicatie hierrond zeer vlot en werd de terugbetaling meteen in orde gebracht. Werd hier meteen vriendelijk over ingelicht. Fijn op die manier. Omnimatic is dan voor mij een aanrader.

Ik had problemen met mijn Tado. Ze hebben op afstand geholpen. Ging perfect en snel. Heel blij mee.

Score: 10

Heel tevreden! Snelle correcte levering. Top!

Score: 10

Super service Super service! Slimme zigbee twee draads dimmers aangeschaft maar dat combineren met een hotelschakeling en puls schakelaars is toch wel next level. Door de goede aftersales van Robbshop per mail super geholpen. Alles werkt perfect ??

Score: 10

Homey pro gekocht Afgelopen week de Homey pro gekocht. Werd goed geholpen met de vragen die ik via de mail gesteld had of bepaalde artikelen er goed op werkte. Zelf opgehaald werd netjes te woord gestaan en goed geholpen. En ik kon altijd als ik vragen had contact met zo opnemen.

Score: 10

Goed advies Advies gekregen over welke tuinspot fijn werkt. Nadat ik iets onduidelijk vond over het installeren hiervan telefonisch goed begeleid hierin. Fijn dat er meteen tijd gemaakt word om dit op te lossen zonder het gevoel te krijgen dat het teveel moeite is.

Goedkoop, vlot besteld en betaald, en snel en correct geleverd.

Ook al woon ik in België, toch besteld bij Omnimatic want het prijsverschil tov alle (Belgische) websites bedroeg 50 EUR (10 %). Tot zo'n 20 EUR verschil zou ik bij een Belgische firma kopen. 's Vrijdags besteld, zaterdag middag al in huis (ook al was dat geen noodzaak). Enkel de track & trace van PostNL werkte niet, maar aangezien de hele vlotte levering, en ik kon gerust wachten, was dit niet erg.

Score: 2

Wat een ongelofelijke slechte shop met... Wat een ongelofelijke slechte shop met 0 interne communicatie. Ik heb bij hun een slim slot besteld waar je een gratis accessoire bij kreeg. Op de website stond op voorraad en dat hij de volgende dag geleverd werd. Het slot werd inderdaad de volgende dag geleverd maar de accessoires was uitverkocht dus werd nageleverd. Het slot had vanaf het begin af aan problemen en heb contact opgenomen met het merk zelf en zij boden goede ondersteuning maar totop vandaag is nog niet alles opgelost. Maar ondertussen heb ik de accesoire nog niet ontvangen dus ik heb geemaild en robb shop gaf aan dat ik die al lang had moeten hebben. Nadat ik meerdere malen heb aangegeven niets te hebben gekregen werd mij excuses aangeboden en zouden ze zorgen dat hij nageleverd werd. Later die dag ontving ik een belletje van hun retour afdeling of ik het slot nog wilde retourneren wegens de problemen. ik gaf aan dat het merk eerst de mogelijkheid had om de problemen op te lossen en de collega gaf me daarin gelijk. Ondertussen weer aardig wat verder en nog geen accesoires dus ik nogmaals contact opnemen met robb shop en werd mij eerst verteld dat ik het had moeten hebben maar iets later dat ik de accessoire niet kreeg omdat ik het slot nog kon retourneren.. Ik heb nu totaal 7 keer achter een accesoires aan moeten jagen die direct al geleverd had moeten worden. De ene collega was totaal niet op de hoogte dat ik door een ander was gebeld. Ze lezen de notities niet en zijn totaal niet op de hoogte van eerder contact. Extreem slecht en bestel hier nooit meer! RE @Robbshop Bedankt voor jullie reactie maar wat jullie vergeten is dat jullie meerdere malen hebben aangegeven dat ik of de kit ontvangen zou moeten hebben of dat deze eraan kwam. Tevens heeft je collega van de retourafdeling telefonisch contact gehad dus apart dat dit niet goed bij jullie onderling is gecommuniceerd. En 'dat jullie dit beter hadden moeten communiceren' is de understatement van het jaar, jullie hebben destijds gewoon klinkklare onzin en leugens gecommuniceerd!

Score: 10

Fijne ervaring met een item dat niet... Fijne ervaring met een item dat niet werkte. Voor garantie opgestuurd. Duurde wel even maar netjes vervangen en een webwinkel is altijd extra fijn als ze er ook zijn als er iets mis is! ??Robb!

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.