Score: 10

Goede service goed advies gekregen via... Goede service goed advies gekregen via de telefoon

Wat een service! Super blij met mijn nieuwe Sonos Set. Snel geleverd en ook de klantenservice is zeer actief. Vragen, meteen antwoord.

Snelle levering van mijn sonos arc

Super snel en alles in orde

Ik had geen kennis met dit bedrijf maar levering was snel uitgevoerd en alles was perfect in orde

Score: 10

Wat een service Wat een service. Tweemaal achter elkaar. De eerste met een Doorbird-unit waarvan de Camera een vlek had. Geweldig opgelost in samenwerking met Doorbird zelf. De tweede een Popp thermostaatkraan die niet goed reageerde. In twee werkdagen een vervangende ontvangen en ik kon weer verder. Zo kun je je Home-system tenminste in de lucht houden.

Score: 10

goede aankoop... Weer blijkt dat we een goede aankoop hebben gedaan bij deze webshop. Ondanks dat sommige producten een paar euro duurder zijn, kopen we nu onze domotica spullen hier. Service vooraf, tijdens en na de aankoop is erg goed en dat maakt het verschil.

Super goede en snelle service!

Sonos arc en sub besteld. Bas heeft mij enorm goed geholpen. Vriendelijk, goede service en snel geleverd.

Goede adviezen en vlotte levering

Prima kwaliteit robotmaaier, netjes geïnstalleerd. Details gebruiksaanwijzing wat beperkt.

Snel en eenvoudig goed

Gemakkelijke bestelling. Prima op de hoogte gehouden van bezorging en met afterpay een veilige aankoop. Simpel en doeltreffend.

Snelle reactie en actie

Perfecte communicatie en prima dienstverlening

Mijn vragen via e-mail adequaat beantwoord en een vlotte service en keurige dienstverlening

Super! Goede prijzen en snelle levering

Erg blij met mijn aankoop! De boxen waren ook erg makkelijk te installeren en het geluid is supermooi.

Top communicatie

Product was even niet leverbaar maar er werd duidelijk gecommuniceerd! Blij mee...

Snelle, correcte levering!

Snelle, correcte levering!

Goed geholpen en snel antwoord

Robomow 635 aangeschaft. Geen duidelijke track and trace. Na een mailtje binnen 5 minuten direct ontvangen. Apparaat werkt super!

Score: 10

Vandaag rond 10:00 uur besteld en nu... Vandaag rond 10:00 uur besteld en nu het product al ge�nstalleerd!

perfect

vrijdag bestelt en zaterdag geleverd fantastisch

Top service, vriendelijk en kundig

Ik heb de Tado service afgenomen i.v.m. een installatieprobleem. Zeer vriendelijk en kundig geholpen, waarbij tevens de tijd genomen werd om tips te geven voor optimale instellingen in de Tado app.

Score: 10

Homeseer , werkt perfect met de Z-wave modules De Twee modules van Idinio ( snoer- en voetschakelaar) werken perfect met Homeseer HS4 , het incuden verloop zeer vlot , events geen problemen . Ook de Z-wave Push-button Coupler van Robb Smartt werkt perfect , de melding dat de K3 en K4 niet zouden werken is achterhaald , daar er standaard voor beiden geen status/graphics melding is lijkt het dat deze niet werken ! Maar na het aanmaken van deze voor de ranges 3000 en 4000 werken ze feilloos ook in Events.

Score: 10

Een zeer goede service Een zeer goede service. Reageren snel en denken mee naar oplossingen.

Score: 8

Google Nest Audio Hele goede service. Netjes gebeld over levering en pro-actieve houding in oplossingen. Meteen ook tips en extra aandacht over de telefoon gekregen.

Geweldige 1:1 service!

Ik heb een Sonos Arc gekocht en het resultaat was dat er niet meer op voorraad was zoals vermeld op de website. Onmiddellijk werd ik gecontacteerd door een vertegenwoordiger die een oplossing voorstelde. Vervolgens volgde hij het op zodat ik blij was zodra het product arriveerde, als een gebruikt product, maar het was in perfecte staat. Ik ben erg blij en kan deze site aanbevelen, aangezien sommigen van jullie er misschien nog nooit van hebben gehoord, zoals bij mij het geval was.

Zeer kundig en klantvriendelijk

Omnimatic heeft mijn vragen en wensen goed begrepen en een passende oplossing geboden. Bas heeft alles keurig en snel geïnstalleerd en heeft daarnaast alles duidelijk uitgelegd. Ik ben er erg blij mee.

Score: 10

Wat een geweldige ervaring met deze... Wat een geweldige ervaring met deze webshop. Niks is teveel gevraagd voor hun. Nog laat op de avond, correct een mail. Mijn volgende bestelling ga ik zeker hier weer plaatsen.

Score: 10

Fijne en deskundige service Fijne en deskundige service! Snel antwoord op mails en een snelle verzending van de producten. Top!

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.