Correct

Alles is met een tien te waarderen

Heel erg goed geholpen

Goede service / advisering

Goede voorlichting / advies. Snel geleverd

Maandag 15u30 besteld , dinsdag 11u geleverd.

Makkelijk, snel en perfecte service

Ik had een nieuwe Amp nodig van Sonos, Gebeld en gelijk besteld. binnen een week afgeleverd en geïnstalleerd. service van het hoogste niveau

Verkeerde levering rechtgezet

Na de eerste moeilijkheid voor een contactopname, zorgde uiteindelijk een direct contact voor een goede opvolging. Mijn pakket werd onmiddellijk opnieuw opgestuurd en ondertussen correct geleverd. De retourzending van het oorspronkelijke pakket kon nadien volgen en wordt terugbetaald. Resultaat: tevreden klant :-)

Snel en zorgvuldig

Artikel besteld en vlot en goed bezorgd!

Goede prijs en vlotte levering

Ik had geen track-and-trace link ontvangen. Na een telefoontje was die er en het pakje niet veel later.

Alles inorde!

Alles is goed en vlot verlopen.

Top geregeld, binnen een dag in huis!

Voor de eerste keer wat besteld, binnen een dag in huis!

Vlotjes en correct

Correcte firma met vlotte levering

Score: 10

Super support en erg snelle levering Super support en erg snelle levering. De webshop als je iets zoekt voor je huisautomatisering en domotica. Mocht je vragen hebben voor het kopen of er na kun je ze altijd mailen, bellen of chatten en je krijgt echt iemand aan de lijn die weet waar hij of zij het over heeft. Ook prijstechnisch zijn zij erg goed. Mijn volgende uitbreidingen voor mijn huisautomatisering zullen zeker bij hun besteld worden.

Super goeie service, en je wordt goed geholpen.

Score: 10

PAW Services Uitstekend geholpen door Carola. Zij heeft eerlijke feedback gegeven over de Eufycam 2 C en Eufycam 2 Pro Goede prijs /kwaliteit verhouding. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Eufycam 2 Pro.

Score: 10

Wat een service Mijn dimmer ging stuk. Melding gemaakt, viel nog in de garantie periode. Op gestuurd en werd direct vervangen. Dus wil ik jullie bij deze een compliment geven. Echt een hele dikke vette goede service. Top gewoon. En dat mag ook wel eens gezegd worden.

Score: 10

Ongekende service Ongekende service Al een tijdje actief op de website van ROBBshop. Eigenlijk de beste site tot dusver om in het uitgebreide landschap van Smart Home thuis te raken. Na wat vooronderzoek contact opgenomen met vragen over slimme lampen, verwarming en alarm. Zeer kundig advies gekregen. Na mijn eerste bestelling (Homey met slimme dimmers van ROBBshop) nog wat onduidelijkheden m.b.t. installatie. Via chat en whatsapp wederom deskundige en ongekend persoonlijke service.

Gewoon goed!

Bestelling ging goed en netjes geleverd!

Score: 10

Laatst bij Robbshop een Fibaro Dimmer 2... Laatst bij Robbshop een Fibaro Dimmer 2 aangeschaft. Deze kreeg ik niet naar behoren aan de praat. Na wat e-mails over en weer van de supportafdeling kreeg ik het nog niet voor elkaar. Ik heb de boel onder de arm genomen en ben op afspraak naar Oss gereden. Binnen no time was het gefixed. Kijk, dat noem ik nog eens service....5 sterren voor Robbshop

Alles ging zoals beloofd.

Score: 10

Fantastische service Fantastische service. Snelle reactie op vragen via mail. Op zaterdag defect apparaat teruggestuurd, op maandagavond een vervangend exemplaar ontvangen. Ongekend.

razendsnelle levering en uitmuntende service.

Robomow 625 aangekocht. Persoonlijke aflevering de volgende dag door Bas, een specialist met kennis van zaken. Paar dagen later diende er nog wat geregeld te worden ten aanzien van de machine en dit is binnen 24 uur opgepakt door de technische dienst van Omnimatic. dus Chapeau zeker voor herhaling vatbaar.

Netjes op tijd geleverd en geïnstalleerd,en werkt naar behoren

Grasrobot online besteld,op afgesproken datum geleverd en geïnstalleerd.Alles werkt naar behoren.

Tado

Plaatsen van n Tado thermostaat. Zeer tevreden!

Uitstekende service!

Correcte en vlugge service! Alles perfect!

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.