Score: 2

expensive and bad service I bought EzViz Video intercom DB1 (price 134.95) two days later I found the same intercom in media markt for 95 euro. I asked for a refund (I received confirmation that they have received the product back) and I'm waiting for refund money from over a month. They do not reply to e-mails.

Ervaren klantvriendelijke hulp

Bas is een aardige man die echt plezier haalt uit tevreden klanten :)

Heel klantgericht

Ik had elders al apparatuur van Tado gekocht en had moeite met installeren. Ik heb bij Omnimatic een paar uur ingekocht om de apparatuur te installeren. Bas Diessen van Omnimatic heeft dit gedaan. Omdat er een probleem was bij de warmteleverancier (wij hebben stadsverwarming) ging daar méér tijd in zitten dan ik had ingekocht. Bas heeft samen met Tado het probleem bij de warmteleverancier gelokaliseerd. Nadat de warmteleverancier zijn probleem had opgelost door aanpassingen in zijn systeem, is Bas teruggekomen om de installatie van de Tado apparatuur te voltooien. Vette pluim!

Proffesioneel geholpen

Bas heeft bij ons een Tado geïnstalleerd en nog wat adviezen gegeven die we zeker gaan opvolgen. Zelf had ik dit echt niet gekund dus ben erg blij dat we zo goed geholpen zijn door Bas.

Heel netjes!

Keurige levering volgens de bestelling.

Prima snelle levering

Producten werden snel en goed verpakt geleverd. Een onderdeel van de set vond ik niet op de website en ergens anders gekocht. Kwam erachter dat alsmede producten niet op voorraad zijn ze ook niet getoond werden in de shop. Jammer want heb nu ergens anders gekocht en had anders hier kunnen kopen en gewacht op levering.

Afspraak is afspraak

Snelle reactie op mijn verzoek. Keurig conform afspraak geleverd. Genieten nu van onze aankoop.

Snelle levering volgens afspreek

X

Prima winkel

Makkelijk besteld in de online winkel en super snel en netjes afgeleverd.

zoals je hoopt dat het geregeld wordt

Overzichtelijke site, eenvoudige bestelling en correcte snelle bevestiging en levering..

Score: 10

Robbshop.nl de moeite waard. Nu al meerdere keren besteld bij Robbshop.nl en totnutoe nog altijd niets te klagen. dus een tevreden Belgische klant. Zowel voor de producten die geleverd werden, de leveringstijden, de reacties op de voorafgaande vragen. Zelf ben ik uit de social media gestapt en moet men mij niet meer vragen voor likes en shares maar vooruit, hier wil ik nog eens moeite voor doen. dus Robbshop.nl: goede service, doe zo voort. Binnenkort plaats ik nog eens een bestelling :-) Producten die ik momenteel voornamelijk koop zijn Steinel z-wave motion sensors en Qubino z-wave flush relays. groetjes uit het mooie Brugge, Steve

Score: 10

Geweldig bedrijf met fijne mensen! Na wat problemen met de Homey pro zijn we geweldig geholpen. Men was zelfs bereid om iets langer te blijven omdat ik uit west - Brabant moest komen. Geweldig bedrijf met fijne mensen!

Score: 10

Helpdesk Snelle levering en service. Wat Robbshop echt uniek maakt? Een helpdesk met echt kennis van zaken! Heb mijn domotica speelgoed aangeschaft bij meerdere leveranciers, maar Robbshop denkt altijd met je mee als ik er niet uitkom.

Score: 10

Super service Super service, bijna 24/7! Goede producten. Top bedrijf!

Score: 10

Goed assortiment aan producten Goed assortiment aan producten. Prijs goed, ook eventuele problemen worden goed verholpen, zou echter wat sneller mogen.

Score: 10

Snelle service en correcte prijzen. Snelle service en correcte prijzen.

Fijn om bij Robbshop aankopen te doen Fijn om bij Robbshop aankopen te doen

Score: 10

Wat een top domotica shop Ik ben al verschillende jaren klant van ROBBshop. Afgelopen jaar heb ik verschillende producten gekocht bij ROBBshop waaronder de nieuwe fibaro HC3. Dit is een webshop die weet waar ze het over hebben. Steeds bereid om te helpen. Ik koop hoofdzakelijk Fibaro producten maar heb ook al anderen producten gekocht die in de site als HC3 compatibel staan aangegeven. Altijd top producten. Is er iets fout, geen probleem, goede service en altijd bereikbaar. Voor de keer dat ze je niet te woord kunnen staan, bellen ze uit zichzelf terug. Gewoon top en zeker aan te bevelen. Fijne jaarwisseling ROBBshop aan al jullie medewerkers en een top 2021. Met vriendelijke groet, Huub Nabben.

Score: 10

Levert snel en correct. Levert snel en correct. Goede service via mail als telefonisch.

Score: 10

Goed bedrijf Goed bedrijf een echte aanrader.

Score: 10

Goede en snelle levering Goede en snelle levering. De website is uitgebried voorzien van informatie. Waaronder de handleiding van apparaten. Wat ik mis is of een apparaat ondersteund word door door openHAB. Deze domotica software is opensource en wordt ook veel gebruikt in Nederland. Domotica is een hobby van mij en ik ben ook bereid om de ondersteuning te testen.

Score: 8

Defect product maar goede service Product dat geleverd was bleek na lang proberen niet te werken. Na telefoontje nieuw product ontvangen welke binnen ettelijke minuten werkte. Super.

Score: 10

Prima leverancier Prima leverancier. Heb recent een Homey pro en een Plugwise Anna gekocht. Ook mocht ik bij het afhalen van de artikelen hun eerste doosje smarties in ontvangst nemen die net binnen waren als promotie artikel. Heel leuk contact en advies Bedrijf is een echte aanrader

Score: 8

De service van ROBBshop is gewoon... De service van ROBBshop is gewoon fantastisch. Ook als het even niet lukt staan ze bijna dag en nacht voor je klaar. Je merkt aan alles dat ze weten waar ze het overhebben. Eigenlijk zou ik er een ster bij moeten geven.

Score: 10

Zeer deskundig personeel Zeer deskundig personeel. Snel antwoord op al je vragen. Mogelijkheid om in de winkel de spullen te komen bekijken en op te halen.

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.