Goede levering en zeer goede service

Het gekochte product (Robomow RC340U) werd snel en netjes geleverd. Helaas deed het aparaat het niet naar behoren. Dit gemeld bij Omnimatic en er werd gelijk een specilist ingeschakeld om te helpen bij het oplossen van het probleem. Zelfs een nieuwe printplaat voor het basisstation werd zonder problemen opgestuurd. Zeer tevreden met de levering en after care!

goede service

Helaas wat problemen met Robomow maaier gehad. Omnimatic handelde goed en adequaat om deze op te lossen. Klant tevredenheid hebben zij hoog in het vaandel, dat merk je.

Score: 10

Goed advies Telefonisch advies gevraagd en gekregen mbt een specifiek probleem en voor een mooie prijs een geschikt tweedekansproduct kunnen aanschaffen.

100% goede service! Laagste prijs op internet!

Terwijl mijn nieuwe gazon aan het groeien is staat de robomow klaar om het bij te gaan houden. Na de aanschaf via de webshop gekozen om het product op te halen op de zaak in Oisterwijk. Dit is een aanrader omdat je dan alle uitleg krijgt die je nodig hebt bij het aanschaffen van een dergelijk (kostelijk) product. Niet alleen m.b.t. de installatie maar ook goede uitleg gekregen over service en onderhoud van de robot maaier. Dit is de service die je verwacht van een dealer voor de prijs van een webshop!

Prima geholpen

Bas weet nog al veel!

Super service!

Ik was een beetje huiverig om deze robot grasmaaier online te kopen. Bij levering bleek de doos beschadigd, dit kwam waarschijnlijk door het transport. Na de boel geinstalleerd te hebben werkte het niet. Dit kwam doordat het zgn powerbord van het laadstation was gebroken. Ik dacht meteen, .......... had ik het apparaat maar bij de plaatselijke winkel gekocht. Maar ik heb Omnimatic een mailtje gestuurd, en ze hebben mij direct het kapotte onderdeel toe gestuurd. Twee dagen later maait onze Robomow ons gazon. Super service, ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Score: 6

Veel te duur Ik heb m'n reactie aangepast omdat ik begrip heb gekregen waarom 't probleem zich heeft voortgedaan. Jullie zijn geen slechte webshop, maar prijzen vergelijken kan soms frustrerend zijn. Mvg, Mitch.

Snel/behulpzaam/expertise

Zeer positief, veel kennis, snel en behulpzaam.

Score: 6

Fors duurder, slechte voorraad, top website Overzichtelijke website, groot assortiment doch veel producten zijn uitverkocht en dat wekt na een paar keer irritatie. De prijzen liggen in alle productgroepen significant hoger, en dan bedoel ik niet een paar euro maar serieus fors. Zo betaal je voor de Gardena Water Control set maar liefst � 279,- terwijl deze gemiddeld voor � 229,- over de toonbank gaat. Eigenlijk zijn alleen de controllers normaal geprijsd. Jammer want ik geef aardig wat uit aan domotica per maand, maar ik merk dat ik hierdoor de website meer bekijk voor de informatie en technische info maar dan toch ergens anders bestel. Een blindplaat voor � 8,95 is zelfs nog duurder dan de bouwmarkt. Als je 8 sensoren nodig hebt en daarvoor � 151,- moet betalen, terwijl je direct bij Xiaomi Nederland maar � 112,- hoeft af te rekenen, zie ik geen reden om voor het verschil bij Robshop te bestellen. Jammer want zoals gezegd is de website en het aanbod top, maar heb ik het idee dat ze premium prijzen kunnen hanteren in ruil voor persoonlijke service. Leuk voor de man of vrouw die net begint met domotica en aankoopadvies nodig heeft, maar voor de ervaren domotica gebruiker zoek je de info zelf op en zijn prijs, retourbeleid en garantie doorslaggevend. Ik blijf de website in de gaten houden en hopelijk niet alleen voor de uitgebreide info maar ook om daadwerkelijk te bestellen.

Score: 2

Pas op! Garantie kennen ze hier niet... Ongeveer 1,5 jaar geleden een Ring deurbel gekocht. Die hebben we uit de doos gehaald en opgehangen. In die 1,5 jaar is de lak gaan bladderen, is het knopje er 2x uitgevallen en blijft de bel 7 van 10x hangen als je erop drukt. Het viel binnen de garantie en we sturen het product terug. We krijgen als reactie dat zij niks kunnen vinden en dat ze hem weer naar ons terugsturen. Dat lost het probleem niet op vond ik. Heb duidelijk vertelt dat het dit product niet goed werkt en dat ik het niet eens ben met de oplossing. Ik heb aangegeven dat ik een andere bel bij ze wil bestellen en het verschil wil bijbetalen. Zij gingen daar niet mee akkoord en na een paar mails kwamen ze ineens met het argument dat ik het product beschadigd had aangeleverd, en dat zou komen door niet normaal gebruik... Ze hadden er zelfs een foto bijgedaan van hun eigen Ring deurbel die al 3 jaar bij de deur hing en daar was niks mis mee...ongelooflijk. Het is een deurbel! Die hangen we op en er wordt op aangebeld. Niks meer, niks minder. Het feit dat het product er ZO uitziet binnen 2 jaar, zegt alles over het product. Ik kan korting krijgen op nieuwe werd gezegd. Nu zitten we in een welles/nietes mailwisseling. Ik ben van mening dat ik destijds een ondeugdelijk product heb ontvangen dat ik netjes binnen de garantieperiode heb teruggestuurd. En volgens hen ligt het niet aan het product maar aan ons. Wij gebruiken de deurbel niet normaal... Alles om onder de garantieclaim uit te komen.

Klantvriendelijk bedrijf

Betrouwbaar en goed assortiment

Materialen voor de robotstofzuiger besteld. Snelle en duidelijk communicatie met het bedrijf en betrouwbare levering.

Snelle reactie via e-mail, door iemand met verstand van zaken. Bestelling snel verwerkt, prettig gebabbeld, goed gevoel. Artikel was op voorraad en prijs was ook goed.

Supersnelle levering v/d Somfy Tahoma box aan de beste prijs, TOP !!!

Supersnelle levering rechtstreeks van bij Somfy zoals door jullie beloofd was. Ik heb de tahoma onmiddellijk geprogrammeerd dit was trouwens gemakkelijk via de online stap per stap begeleiding van Somfy. De tahoma is een aanrader werkt gewoon perfect dit had ik reeds eerder moeten hebben.

Perfecte levering

Robomow was de volgende dag binnen. Er zijn wel wat problemen met verbinden met bluetooth. Reactie Robomow.zelf was daarop ronduit slecht. Omnimatic is hier echter meteen ingesprongen en is er mee bezig. Wordt vervolgd...

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Levering kon iets vlotter

Perfecte service

Div probleempjes gehad Steeds super opgelost

De zondag besteld maar niet binnen de 24u geleverd, dus leveren binnen de 24u gelden voor weekdagen

Dus opgelet bij bestellingen op zondag, dit wordt niet binnen de 24u geleverd. Voor de rest geen opmerkingen, het product werkt perfect.

Score: 10

Super goed geholpen Super goed geholpen, buiten kantooruren en op een zaterdag kon ik dezelfde dag als besteld door mij gekozen product ophalen. Super service.

Mooie, duidelijke website - snelle levering

Ik was erg aangenaam verrast toen ik op zoek naar een Sonos Move op de website van Omnimatic terecht kwam. Niet alleen was deze hier nog op voorraad (niet leverbaar bij alle andere grote concurrenten), ik kreeg de Sonos ook de volgende dag al geleverd in België. Mooie, stijlvolle website, eenvoudig betalingsproces en snelle levering. Meer kan je niet wensen!

Goed advies en snelle levering

Ze hebben me goed geholpen en het juiste advies gegeven.

Score: 10

zelfs voor een eenvoudig vraagje nemen... zelfs voor een eenvoudig vraagje nemen ze de tijd, en geven advies - dus die 5 euro verschil in prijs met collega concurrenten is het zeker waard om bij Rob te shoppen :-)

Prima transactie

Snelle levering van een prima product, dat ook nog eens heel scherp geprijst was!

Snelle reactie directe levering

Snel antwoord op mijn vraag en kon de Sonos nog dezelfde dag ophalen.

Bestellen en de volgende werkdag geleverd!

Mijn ervaring met Omnimatic is prima !

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.