Score: 10

Wat een fijne webshop Wat een fijne webshop. Voor een kleine meerprijs wordt het dezelfde avond al geleverd. blij dat ik robbshop gevonden hebt. Ok.. meestal kan je wel ergens een shop vinden wat goedkoper is. Maar wil je service en snelle leveringen? Bestel dan hier.

Score: 10

Snelle levering Snelle levering. Goed telefonisch advies.

Score: 8

Snelle levering en bij problemen die... Snelle levering en bij problemen die men zelf niet 1,2,3 weet sturen ze je wel een richting op en zijn ook nieuwsgierig of het heeft gewerkt,(elke omgeving is weer een nieuwe en andere uitdaging) tevens is de site erg toegankelijk.

Super service

Was op zoek naar een Sonos toestel en ben onverwacht op hun site terecht gekomen omdat zij het goedkoopst konden aanbieden. ik heb eerst gebeld om te weten of het wel op voorraad was en kreeg halfuurtje later bevestiging via mail dat het product er inderdaad wel op voorraad was. ik heb onmiddelijk besteld en twee dagen later geleverd op mijn adres, dus Super Service TOP !!

Score: 10

Ook bij problemen thuis Vorig jaar een paar Neo Coolcams gekocht samen met een Homey en Fibaro materialen. De Neo's willen niet echt goed werken. Na een jaar contact opgenomen met ROBBshop en gelukkig zijn ze ook dan thuis ;-). Keurig naar tevredenheid geholpen aan een betere oplossing. Dank!

Score: 10

ROBBshop = TOPshop! Afgelopen donderdag heb ik een bestelling geplaatst bij ROBBshop. De reden dat ik in eerste instantie voor deze webwinkel had gekozen, was de snelle levering (same day delivery). Ik had wat producten van Fibaro besteld voor de Apple HomeKit, waaronder een bewegingssensor (tweede kans), een single switch en een deursensor. Meteen na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld met de vraag of ik de producten voor HomeKit ging gebruiken, omdat ze niet werkbaar zijn met een ander platform (z-wave). Dit klopte en ik was verbaasd dat ze mij belde om te bevestigen (fantastisch!). Ik ben erg tevreden en zelfs de tweede kans ziet eruit en werkt als nieuw! Nogmaals bedankt voor de snelle levering en goede service! Mijn vriendenkring is zeer gefascineerd van de mogelijkheden van een smart home en ROBBshop is een webshop die ik zeker zal aanraden!

Score: 10

Top bedrijf! Ik ben zeer goed geholpen in de winkel van Robbshop! Ook hun website is duidelijk ingericht en zeer informatief en de prijzen zijn OK! Heb 3 rookmelders en een CO melder aangeschaft en ben zeer goed geholpen qua informatie en mogelijkheden. Super bedrijf! Ga zo door Rob en collega's!

Besteld, geleverd zoals beloofd, perfekt

Eerste keer goeie keer, thx

Score: 10

Snelle levering en super tevreden Snelle levering en super tevreden met de klanten service. Ik vroeg om additionele informatie en bestanden en heb deze direct via email gekregen.

Score: 6

Teleurgesteld dat niet is gemeld dat Aeotec Zwave stick niet direct werkt met RBP4 Teleurgesteld dat de door Robbshop aanbevolen Aeotec Z-wave stick niet direct werkt mijn Raspberry Pi 4 (RBP4). Hier kwam ik pas achter na een paar weken zoeken. Nadat ik dit gemeld had bij Robbshop kreeg ik als reactie: "Het is inderdaad een bekend probleem als je een RBP4 combineerd met de Aeonlabs stick dat hij niet herkend wordt. Dit is makkelijk op te lossen door een USB hub ertussen te plaatsen." Frustrerend dat dit een bekend probleem is en dat hiervan geen melding wordt gemaakt op de productpagina van Aeonlabs Zwave-stick. Verder kostte het mij nog �15 extra voor de USB-hub en het geheel is nu behoorlijk rommelig. Op het verzoek om de Zwave stick te retourneren wordt niet gereageerd. Zojuist een reactie gehad van ROBBshop: De productpagina wordt aangepast (zoals dat al op de RBP4 was gebeurd) en de stick kan teruggezonden worden.

Score: 8

De webshop zelf ben ik tevreden over. prima, alles goed.

geleverd zoals beloofd

levering inderdaad op 1 dag, zoals beloofd. Product was goed ingepakt en in prima staat

Service met hoofdletter S!

Nieuwe iPhone nodig. Kreeg gelijk een medewerker aan de lijn. Hij dacht goed mee over welke telefoon past bij de manier waarop ik deze gebruik en informeerde mij over de ontwikkelingen en de invloed die dit heeft op hoe ik hem kan blijven gebruiken. Toen was de keuze eenvoudig. Kon hem gelijk telefonisch bestellen en had hem de volgende dag in huis. Kreeg er nog een app-je achteraan om me veel plezier te wensen. Attent.

Score: 10

Op alle vlakken. Niet alleen op het technische vlak maar ook bij bijkomstige problemen zoals bestellingen zijn ze erg behulpzaam.

Zeer tevreden over mijn aankoop

Het product dat ik aangekocht heb werd snel geleverd aan de beste prijs.

Score: 2

Jammer genoeg slecht bereikbaar en via... Jammer genoeg slecht bereikbaar en via chat best lan moeten wachten. Een vraag over een Filament lamp direct via wifi werd totaal niet beantwoord. Wanner ik aangeef in de chat: "laat maar, geen probleem, ik denk dat je niet zoveel kennis hebt, ik kijk wel verder" wordt heel brutaal en bijdehand op gereageerd. Inmiddels na zoeken zelf de lamp op de site gevonden. Medewerker gaf mij echte continue opties voor Philips Hue met niet de gevraagd minimale 700 lumen.

Score: 10

Zonder twijfel een 5 sterren bedrijf... Kan niet anders zeggen dan dat ik hier met ouderwetse kwaliteit en klantenservice bijzonder goed ben geholpen. Ik zal dit dan ook direct even toelichten, er zijn namelijk 4 gevallen waarbij ik bijzonder goed en snel ben geholpen waarvan ik dat toch graag hier even wil melden. Het gaat om de aanschaf en het gebruik van een Fibaro Home Center 2 inclusief meerder dimmer modules en dergelijke. 1. Bij de aanschaf ben ik telefonisch goed ingelicht over de mogelijkheden en heeft de man aan de telefoon mij als bonus een gratis uitgebreid scene pakket erbij gedaan. Ondertussen weet ik hoeveel werk hier in zit, dus kan niet anders dan hier enorm dankbaar voor zijn! 2. Tijdens het installeren stuitte ik op een lastig vraagstuk voor een hotelschakeling. Na lang proberen moest ik toch concluderen dat het mij niet ging lukken, dus heb ik telefonisch advies gevraagd. De man aan de telefoon heeft alles heel uitgebreid uitgelegd. Daarna heb ik vrijwel gelijk via de mail een bijlage gehad waarin dit systematisch stond uitgetekend. Top service en bijzonder snel! 3. Na lang prutsen met scenes waren er een aantal vraagstukken die ik ook na lang online zoeken niet kon achterhalen. Ik besloot einde van de middag een mail te sturen naar ROBBshop in de hoop dat ze mij konden helpen. Ik heb diezelfde avond om 11 uur nog een mail met antwoord op mijn vragen! Dit heb ik nog nooit mee gemaakt en absoluut TOP service! 4. Uiteindelijk ben ik er achter gekomen dat een van de producten mij toch niet helemaal lag. Hiervoor wilde ik graag een ander product maar mijn product was al wel gebruikt. Hierin is ROBBshop mij ook weer bijzonder goed tegemoet gekomen. Al met al durf ik te zeggen dat ik nog nooit bij een bedrijf zo correct, persoonlijk, snel en positief ben geholpen! Absoluut 5 sterren wat mij betreft.

Score: 10

Zigbee Hue compatible inbouwschakelaar... Zigbee Hue compatible inbouwschakelaar en dimmer ge�nstalleerd en het werkt perfect!

Score: 10

Fijne webwinkel en prima aftersales Fijne webwinkel en prima aftersales. Reageren doorgaans vlot en prettig in communicatie.

Snelle levering en goede aftersales

Bestelling conform beloftes verzonden. After Sales is ook top!

Goede ervaring

Snelle levering tijdens drukke dagen!

Deskundig advies en goede service

Deskundig advies en goede service.

Prima website, verzending en product.

Perfect service

Fast and knowledge

Snelle en goede service

We zijn erg tevreden over de service: de afspraak kon snel gemaakt worden en de deurbel is prima geinstalleerd.

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.