Uitstekende service, duidelijke communicatie en snelle levering

Neato D7 besteld, duidelijke communicatie over de verwachte levertijd en vervolgens op de afgesproken dag kunnen ophalen(incl. een kop koffie indien gewenst:-) ).Omnimatic heeft bewust gekozen om het assortiment te beperken tot een select aantal merken en producten waardoor de Service en support ook uitstekend is. Zeker aan te bevelen .

Score: 10

Tot nu toe goede ervaringen Tot nu toe goede ervaringen. Snel geleverd en snel reactie bij vragen. Kreeg zelfs een extra slimme verwarmingsknop omdat de vorige kapot was gegaan.

Uitmuntend

Met Bas is het uitstekend zaken doen ! Hij heeft het hele pakket : kundig, klantvriendelijk en oprecht.

Korreltje informatie

Snelle reactie op vragen, keurige levering.

Transparant in communicatie. Zou er zo weer bestellen.

Fast delivery

Everything went well so there is nothing to complain about.

goede aankoop en snelle levering!

mooi product voor een scherpe prijs en snelle levering

Goede en snelle service

Levering nog sneller dan aangegeven

Wat ik bestelde was niet op voorraad en daarom zou verzending 3 tot 5 dagen op zich laten wachten. Maar na 2 dagen was het al onderweg. Goede prijs ook.

Goede prijs en snel geleverd.

Goede prijs voor mijn Neato Connected D4 met black-friday deal. Op de site stond dat het artikel wegens grote belangstelling niet meer op voorraad was, maar binnen 3 dagen was het artikel toch binnen.

Goed, goedkoop, uitstekende service

Zeer goede prijs, levering sneller dan aangegeven en keurige antwoorden op service vragen

Score: 10

Goeie webwinkel voor domotica! Goeie webwinkel als je iets nodig hebt van domotica!

Prettig en kundig klantcontact

Wij hebben Sonos systeem aangeschaft wat Bas's avonds via "zijn luisterservice" heeft gedemonstreerd, goed advies en veel service. Direct die avond tot aanschaf overgegaan en installatie Sonos Playbar, andere 2 speakers op leen gehad. Nu nog 2 speakers geleverd krijgen maar Bas houd ons goed op de hoogte van wanneer dit gaat gebeuren.

Perfect!

Natuurlijk had ikzelf niet ‘alles’ goed gelezen en zelfs dan bewaarde Omnimatic de rust en beleefdheid om mij vriendelijk te wijzen op dr tekst dat, in deze feestelijke tijden, er her en der bezorg vertraging kan optreden bij de bezorgdienst. En schreef de Consumentenbond dat de D4 moeite had met tapijt en of vloerkleed? Nou bij ons gaat hij perfect eroverheen!

in een woord uitstekend

Levering volgens afspraak. Product Neato D7 Connected kortelings in huis en lijkt te voldoen aan specs

Score: 10

Sdock Fix Air Wij hebben de Sdock Fix Air gekocht bij Robbshop. Ten eerste een hele mooie ipad muurhouder. De verzending ging volgens afspraak. Keurig verpakt. Kortom een tevreden klant

Score: 6

"Talks with Homey" klopt niet. Helaas moet ik concluderen dat de site niet op order is. Al diverse malen artikelen bestel waarbij staat "Talks with Homey" maar dit blijkt niet zo te zijn. Dit betekent, proberen te installeren, lukt niet; dan bellen lukt ook niet, te druk; ticket aanmaken, wachten. 2 Dagen later bevestiging dat het niet lukt, retour aanmaken en weer wachten. Bij bestellen van nieuw artikel moet er dan bezorgingskosten betaald worden (de 1ste bestelling is groter, de 2de alleen het verkeerde artikel)

Score: 10

Spirit van eurotronic werkt! Als niet ervaren domoticus weet je niet of je plannetjes lukken en of je de juiste (combinatie van) materialen toepast. Bij Robbshop is die kennis en ervaring wel aanwezig. Na een gesprek op de koffie bij Robbshop helemaal bijgepraat en gekozen voor de Spirit van eurotronic. Eenvoudig te koppelen aan Homey en eenvoudig te plaatsen. Werkt al (pas) twee weken prima. Bedankt Marcel. Op naar een gasloos huis.

Score: 10

Makkelijke en duidelijke goede website... Makkelijke en duidelijke goede website met de juiste informatie om de goede artikelen te kunnen bestellen. En de levering is uitstekend, kortom zeer goed tevreden.

Score: 10

Prima service prettig geholpen Na eerst een bezoek te hebben gebracht aan de Robbshop waar we prettig zijn geholpen, uiteindelijk een eerste bestelling geplaatst. Een onderdeel was pas later leverbaar waarover wij keurig werden ge�nformeerd.ga zeer zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Score: 6

Ik had een bestelling gedaan ,wat... Ik had een bestelling gedaan ,wat verpakt zat in n plastic zakje, wat makkelijk via n envelop verzonden kon worden ,maar doordat t in n groter doosje zat wat niet door de brievenbus paste moest ik � 4,09 Bezorgkosten betalen , zonde van mijn geld !!,

Score: 10

Al meerdere keren wat besteld en altijd... Al meerdere keren wat besteld en altijd perfect! Ook super goed bereikbaar voor eventuele vragen.

Score: 8

Vlotte levering. Vlotte levering. Dimmer zigbee probleemloos kunnen plaatsen. Vlot antwoord ontvangen via mail. Na even zoeken wandschakelaar kunnen plaatsen.

Snelle levering Snelle levering

Wederom een Thumbs Up!

De hulp bij een keuze zorgt er steeds weer voor dat we zonder omweg shoppen bij Omnimatic. Het correcte en heldere advies doet de ??? verdwijnen. Wederom bedankt voor de service en het advies! Tot een volgende bestelling.

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.