Score: 10

Geweldige service Geweldige service! Hier kunnen nog veel bedrijven van leren. Er was iets mis gegaan bij levering van mijn bestelling. Eigenlijk dus volledig buiten de controle van Robbshop. Toch werd er direct gehandeld nadat ik dit had gemeld. De communicatie was ontzettend snel en er werd duidelijk vanuit de klant gedacht. Zelfs een aanpassing in de bestelling was geen enkel probleem. Dank ook Carola voor alle moeite! Robbshop heeft er een nieuwe trouwe klant bij. Overigens al eerder besteld bij Robbshop zonder problemen, vandaag bestellen is morgen in huis (als de bezorger niet verzaakt ;) ). Het assortiment is zeer ruim, alle bekendere merken zijn beschikbaar en de getoonde informatie klopt. Er zal altijd wel een andere partij zijn die net iets scherper geprijsd is maar tegen de geleverde service kunnen ze niet op.

Persoonlijke opvolging

Zeer duidelijke informatie bij het opvolgen van onze bestelling, heel transparant en snelle reactie. Levering ook zeer duidelijk gepland en product zoals verwacht.

Score: 8

Goede service bij ROBBshop... Vandaag bij ROBBshop diverse Philips Hue accessoires gekocht. Ben zeer vriendelijk en goed geholpen. Ze denken niet in problemen maar in oplossingen. Gewoon een hele fijne zaak om naar toe te gaan.

Score: 10

Super geholpen en vriendelijk personeel! Super geholpen en vriendelijk personeel!

Score: 10

Wallmount voor sensor op verzoek Ik had een Aqara FP2 sensor besteld die ik in een hoek wilde plaatsen in de kamer, maar daar geen goede wallmount voor had, waardoor de sensor dan scheef kwam te staan. Deze winkel levert ook 3D geprinte items, zoals oa wallmounts, echter niet voor deze sensor. Bij navragen met een bijgeleverd ontwerp voor een dergelijke wallmount kwam er vrijwel direct antwoord en binnen een paar dagen was het geregeld; ik kon de wallmount bestellen. Wat een geweldige service!

Prima sercie

Heel goede ervaring met jullie bedrijf. Vlotte communicatie, snelle verwerking van de bestelling en daarboven ook snelle respons op andere vragen welke ik had

Score: 4

Nog nooit van gehoord Tot vandaag nog nooit van Baeumotica/Robbshop gehoord. Tot vandaag want vanmorgen zie ik een mail in mijn inbox van dit bedrijf. Een promotiemail. Hieruit blijkt dat Beaumotica/Robbshop de OPT-IN regels overtreedt. Dus met de wet nemen zij het niet zo nauw. In de mail wordt aangekondigd dat Beaumotica voortaan Robbshop heet met als toevoeging: �We love smart�. Als ik naar de reviews van Beaumotica en Robbshop kijk moet je daar toch een vraagteken bij zetten als je tenminste weet wat SMART betekent. Inmiddels heb ik 9 mails ontvangen van Trustpilot. . Wat hiervan de bedoeling is in mij een raadsel en haak dus af.

Score: 10

Top klantenservice Top klantenservice! Had een product die na een jaar fouten had, terug gestuurd een gewoon een nieuwe gekregen

Super goed en snel advies

Ik heb via Omnimatic een Segway grasmaaier gekocht. Eerste contact via de mail met vraag waarop ik direct (ongeveer midden in de nacht) reactie kreeg. Daarna paar keer contact met steeds snelle reactie met goed advies. Zeker aan te raden.

Score: 2

Verwijdert eerlijke Google reviews! Ik heb onderstaande review een tijdje geleden geschreven en zag nu dat deze blijkbaar is verwijderd vanwege "ongepaste taal". Doe er mee wat je wil, hier is de review: Niet meer wat het geweest is. Ik heb hier een Zigbee dimmer/trafo in 1 en led-strip besteld waarvan de strip niks bleek te doen na aansluiten op de dimmer, alles doorgemeten maar ondanks dat er voldoende voltage stond op de uitgang van de dimmers stond er 0V op het eerste punt waar ik op de strip zelf kon meten. Ik heb daarop via de mail direct de vraag gesteld of deze dimmer en strip wel met elkaar samen konden en kreeg de volgende dag de vraag om welke dimmer het ging (info die ze dus al hadden als ze de mail iets beter hadden gelezen). Nog een keer die gegevens doorgestuurd en kreeg daarna (5 dagen later pas) de vraag of het wel goed was aangesloten, daarna weer de vraag om foto's en toen was ik het eigenlijk al zat aangezien het om een strip gaat van 4,5 euro. Garantie retour aangevraagd maar toen viel me iets op: op het zakje van de strip staat 24V en de dimmer is 12V. Dit had dus binnen 1 dag opgelost kunnen zijn.... Nog eens op de site gekeken hoe het kon dat ik dit over het hoofd had gezien maar het voltage van de strip staat dus helemaal niet op de productpagina. Reactie hierop: Je mag alles retouren en hier is een suggestie voor een combinatie van een aantal andere producten ter vervanging die bij elkaar letterlijk twee keer zo duur zouden zijn. Daarbij bestaat die oplossing ook nog eens uit een aantal verschillende onderdelen waardoor het geheel veel groter wordt en helemaal niet geschikt is voor de toepassing die ik voor ogen heb. Kortom: Geen oplossing voor een fout die door de shop is veroorzaakt aangezien er onvoldoende informatie op de productpagina staat om te kunnen beoordelen of het product wel geschikt is. De reactie daarop: "Sorry dat we je dan niet naar jouw verwachting hebben kunnen helpen." Ik heb hier jarenlang spullen besteld, en vroeger altijd zonder gedoe kunnen retouren maar ik vermoed dat er iets is veranderd in de organisatie.

Score: 10

Prima service. Prima service. Even moeilijk om via Belgische btw te bestellen, maar via de support was dit snel opgelost

Score: 2

Ordered multiple things from this... Ordered multiple things from this company, as I have a business installing smart systems for restaurants. Around 10% of the items arrive not working and they don't offer free returns. Other suppliers are much more reliable.

Score: 10

Goede service Super service! Een onderdeel opgestuurd gekregen dat bijna niet meer verkrijgbaar is??

Super contact, fijne service

Prettig contact en makkelijk afspraken maken.

Bestelling kwam later dan gepland maar na goed overleg was het later goed bezorgd.

Score: 10

Geweldige ondersteuning Geweldige ondersteuning, ik ben fantastisch geholpen met uitstekende tips en snelle reacties!

Score: 2

Really Bad customer service. Really Bad customer service.

Nette verzending en informatie voorziening. Product zoals verwacht en met nog flinke korting.

Goeie service en snelle levering.

Product zoals beschreven snel in huis.

Score: 2

Teleurstellende ervaring Helaas heb ik een zeer teleurstellende ervaring gehad met Robbshop. Het personeel heeft me verkeerd geadviseerd, wat natuurlijk kan gebeuren. Echter, het wordt problematisch wanneer ze weigeren de retourkosten te vergoeden en vervolgens ontkennen dat er een fout is gemaakt. Advies vragen bij dit bedrijf lijkt niet aan te raden, gezien mijn negatieve ervaring.

Goede communicatie en advies

Ik kreeg vooraf goed en duidelijk advies. Vervolgens werd het product (robotmaaier) persoonlijk afgeleverd en toegelicht.

Score: 2

Ik heb een advies gevraagd Ik heb een vraag gesteld over de afstand van de raam sensor tot de nog aan te schaffen Homey pro 2023 . Hier heb ik de volgende dag een wedervraag over gekregen . Vervolgens heb ik een tekening van mijn woning gestuurd. Hierop een week gewacht voor antwoord . Toen maar gebeld en kreeg het antwoord dat de persoon die de mail ontvangen had met vakantie was . Iemand anders zou dezelfde avond een reactie sturen. We zijn inmiddels 3 dagen verder en nog geen reactie. Mijn bedoeling was om een homey pro 23 aan te schaffen en een aantal sensoren en dit gelijk uit te breiden. Nu het zo gaat is mijn vertrouwen weg in dit bedrijf

Professioneel, vriendelijk en snel; ontzorgd

We hebben de Tado installatie door Omnimatic laten doen. Hele fijne communicatie, snel actie en vakkundig geïnstalleerd. Wordt goed meegedacht en de eigenaar Bas is een fijne vent. Daarbij nog groot voordeel van 3 extra jaren garantie. Werkt super!

Heel fijn contact

Heel fijn persoonlijk contact ,zelfs in het weekend snel een reactie !! De service is bijzonder goed ! Omdat mijn bestelling een cadeau is wat niet binnen de retour periode word uitgepakt kon deze zelfs verlengd worden .

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.