Score: 10

Ben super fijn geholpen ! Ben super fijn geholpen , heb een zigbee dimmer gekocht de aansluiting was voor mij een issue 2 keer gebeld ben zeer duidelijk en fijn geholpen ! Dimmer werkt perfect ook werkt het met het HUE systeem .??

Netjes op de hoogte gehouden en product is goed geleverd en werkt naar behoren.

Goede communicatie

Ik kreeg pakket niet geleverd, kwam door foute postcode. Maar Bas is hier achteraan gegaan, na enige dagen vertragen , toch naar volle tevredenheid het pakket ontvangen

Score: 10

Ben al jaren klant bij Robbshop Ben al klant sinds 2013 bij Robbshop en altijd super tevreden met de service. Altijd supersnel geleverd en altijd vriendelijk! De Homey pro 2023 is echt een geweldig apparaat!

Score: 10

Super Service Ik ben speciaal naar Oss gereden om mijn defecte HC3 af te geven (moet opgestuurd worden naar Polen). Aangezien dat wel even gaat duren en ik daar niet op kan wachten had ik al een nieuwe gekocht. Rob vond de situatie erg vervelend voor me en als goedmaker kreeg ik ter plekkke een smart module kado (ondanks dat zij er helemaal niets aan konden doen). Dat noem ik nu eens top service!

Score: 2

Ongewenste reclamemail Product nog niet ontvangen maar wel de eerste reclame mail in mijn inbox terwijl ik toch echt het vinkje hiervoor heb uitgezet. Respecteer mijn keuze en hou je reclame bij je.

Score: 10

Geweldige service Defecte huismerk dimmer kosteloos vervangen, ook al was de garantietermijn ruimschoots verstreken. Geweldige service.

Score: 10

Een leuk en vooral net bedrijf. Wat is dit een leuk bedrijf om zaken mee te doen. Goede producten, een prima support als je een vraag hebt, gewoon per telefoon, dat is heden ten dage al redelijk uniek. En supersnelle levering. De kortingscode werkte niet en tijdens een bestelling dit maar opgemerkt. Werd de korting alsnog gecrediteerd. Kijk dit noem ik proactief. We zullen hier vaker wat bestellen.

Gewoon goed. Doen wat ze beloven

Al snel na dat ik mijn bestelling geplaatst had een track and trace code ontvangen. Helaas liet postnl op zich wachten die 4x de bezorgtijd aanpaste. Anders had ik het gewoon netjes de volgende dag in huis gehad

Vragen werden snel beantwoord, alles via de mail kunnen regelen en had geluk dat ze een dag later al konden komen installeren. Klein uur en klaar was klara.

Zeer positieve ervaring.

Bas van Omnimatic kwam op de afgesproken tijd, had snel in de gaten waarom mijn slimme Tado niet werkte. Hij heeft het hele systeem nagekeken, waaronder CV- ketel en de Tado app bijgewerkt. Kernwoorden: adequaat, vriendelijk, kortom professioneel. Ik kan Omnimatic aanbevelen!

Score: 10

Shelly voor verlichting en stopcontact automatisering (hele huis) John heeft ons weer fantastisch geholpen. We hadden zeker niet de makkelijkste schakeling (Belgische stroomgroep is toch weer wat anders dan in NL), maar hij is blijven zoeken tot de puzzel gelegd was, en alles correct was aangesloten en getest. Mijn complimenten voor jullie werk!

Correcte en snelle service

Score: 10

Goede Support Erg fijne winkel! Door een fout van mezelf was er iets mis gegaan, maar werd naar aanleiding van mijn supportvraag snel gebeld en binnen een uur was het opgelost. Top!

Super snelle hulp op afstand

Onze tado thermostaat communiceerde niet meer met de ketel. Op afstand heeft Bas alles gereset en binnen een uur functioneerde alles weer. En dat op een vrijdagavond. Top service!!!

Score: 10

Goede klantenservice en betrouwbaar Ruim assortiment met artikelen die moeilijk te vinden zijn en scherpe prijzen. Zeer goede klantenservice, er wordt zelfs op mail gereageerd tijdens de kerstdagen.

Score: 2

Bedrijf neemt geen spullen terug die... Bedrijf neemt geen spullen terug die niet werken. Bedrijf heeft mij misleid een half jaar lang met slechte spullen.

Fijn dat er persoonlijk direct na bestelling gecommuniceerd wordt over de bestelling.

Goede en zeer persoonlijke service.

Score: 10

Geweldig geholpen in mijn zoektocht naar het juiste product voor mijn beveiligingswensen In april na een online zoektocht uiteindelijk maar gewoon naar Oss gereden om advies te krijgen en de producten te zien. De combinatie die ik uiteindelijk kocht bleek (nog) niet compatibel te zijn. Eufy homebase 3 met 2 s330 camera's kon nog niet overweg met de dual deurbel van hetzelfde merk. Gecommuniceerd met de servicedesk en aangegeven dat in de maand mei uiteindelijk de update zou komen. Mocht dat niet zo zijn dan mocht ik gewoon ruilen of inleveren. Gelukkig kwam in mei ook daadwerkelijk de update (deze was al 6 maanden ervoor belooft). Helaas merkte ik dat de camera's niet snel genoeg reageerde. Na weer veel over en weer gemail met heldere vragen werd me uiteindelijk aangeboden de hele set om te ruilen. Prima service dus. Alleen was het probleem daarmee niet verholpen. De mogelijkheid besproken om alle eufu spullen in te leveren en naar een ander merk te gaan. Ook dat was geen probleem. Recent (september 2023) is er een 24/7 camera van Eufy op de markt gebracht die uiteindelijk de oplossing van mijn probleem was. In deze periode (april-oktober 2023) steeds goed contact gehad met Robbshop en ze zijn enorm coulant geweest in mijn zoektocht naar het goede product voor mijn wensen. TLDR: Geweldig geholpen in mijn zoektocht naar het juiste product voor mijn beveiligingswensen. 5 sterren meer dan waard. Prettige, kundige service en snelle reactie.

Score: 10

Eufycam 3-duopack en video deurbel Erg fijn systeem zonder abonnement en eenvoudig te installeren. Goede beeldkwaliteit en fijn dat je niet zelf hoeft op te laden vanwege de ingebouwde zonnecel op de camera. Met een geheugen van 1GB in de homebase voldoende opslagcapaciteit. Goed bedrijf met snelle levering en klantenservice goed bereikbaar, reageren snel als er vragen zijn of er iets niet goed is. Probleem dat ik had snel en goed opgelost.

Score: 8

Temperatuursensoren & een zigbee stick... Temperatuursensoren & een zigbee stick gekocht. Wat problemen gehad met de installatie van de zigbee stick & een Proxmox Home assistant VM (Conbee 2 Deconz Zigbee USB Dongle) maar het ROBBshop team heeft me goed geholpen om tot een oplossing te komen... Werkt nu perfect & zal in de toekomst nog enkele Aqara Temperature And Humidity Sensors moeten bijbestellen ;-)

Een zeer alert bedrijf!

Na het lezen van verschillende reviews met wisselende opinies, wist Bas D. , naar aanleiding van foto's, mij te overtuigen een Segway Navimow robot aan te schaffen. Bij vragen was hij direct bereikbaar, schriftelijk dan wel telefonisch. En ook al bel je en wordt er niet direct opgenomen, men belt je terug! Super! Mijn tuin is verre van ideaal voor een GPS-maaier (veel bomen), maar het werkt tot nu toe naar behoren. We zullen het een tijdje aanzien, maar het ziet er goed uit!

Supermaaier! Helemaal top!

Contact verliep supergoed, vlot en duidelijk. Goede tips gekregen waar ik wat mee kan en vandaag hem eindelijk (alles opnieuw ingezaaid) kunnen inregelen... wat een superding! Dit gaat zoveel werk schelen, ik raad het iedereen met een wat groter gazon zeker aan!

Score: 10

Super service Ik had adapters nodig om een aantal motion blinds motoren passend te krijgen binnen een afwijkende maat rolgordijn. Deze bestonden standaard niet maar ROBBshop heeft het voor elkaar gekregen om, na wat heen en weer mailen en een aantal proefsetjes, de juiste adapters te maken. Wat hierbij vooral opviel was dat men van geen opgeven wilde weten en net zo lang doorging tot het opgelost was. Klasse!

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.