Meedenkend en top kwaliteit

Meedenkend en leveren top kwaliteit. In overleg hebben we de Segway Navimow door Omnimatic laten installeren. Laat het gras maar snel groeien want het is een machtig apparaat en geruisloos maait hij alles op de lengte die je wilt en tijdstip kan je ook nog aangeven. Bas en je team je zijn toppers!

Score: 10

Snelle levering Snelle levering, direct reactie op mijn vraag. En meedenken.

Professioneel, duidelijk en persoonlijk

Ik bestel nu al enkele jaren de diverse producten bij Omnimatic. De snelle levering, heldere uitleg en het persoonlijk advies hebben mij keer op keer verrast. Soms samen even zoeken naar de juiste oplossing, altijd een goed resultaat.

Score: 10

Muurschakelaar aansluiten Ik moest een muurschakelaar aansluiten op een lamp en de uitleg op de site van ROBBshop was perfect!

Score: 10

Storing in het plugwise, super geholpen! Storing in het plugwise systeem gehad. Na een telefoontje met Marcel werd er direct en snel geschakeld, hij ging onderzoeken wat het kon zijn en belde me snel terug. Snel, duidelijk, vriendelijk. Alles wat je van een service verwacht! Producten verkopen is een, maar kennis, nazorg. TOP!

Score: 10

Pakket bij bezorgdienst in onderzoek. Robbshop stuurt het opnieuw! Een enorme slechte ervaring gehad met Trunkrs. De bezorgdienst die mijn pakje zou bezorgen. Eerst niet bezorgen omdat ik niet thuis zou zijn en daarna twee dagen niet om een andere reden die ze niet met mij deelden. Het zou wel even duren omdat het in "onderzoek" was. Contact gehad met Robbshop. Zij sturen de bestelling "gewoon" opnieuw. Nu met DHL. Wat een geweldige service!!! Kudo's!!!

Hele goede service !

Super tevreden over de begeleiding en de service ze pakken het meteen goed op als je een probleempje hebt met instalatie van je robot maaier !!

Kennis van zaken, snelle levering en installatie

Wilde slim gaan verwarmen met Tado. Op advies van Omnimatic het systeem ingericht en door Omnimatic laten installeren. Werkt super, samen ook nog de week planning ingesteld en 100% tevreden.

Excellent and fast.

No issues with the company, swift communication, international shipping, they was the only one in Europe, who was able to send me the unit I wanted. Highly recommended!

Score: 10

Ik had een defecte shelly. Ik had een defecte shelly. Garantie claim gedaan. Proces was makkelijk en met een paar dagen weer een werkende shelly in huis. Fijne ervaring

Vakkundig geholpen

Wij hadden in ons huis Tado-knoppen geïnstalleerd, maar beneden en op een slaapkamer boven wilde het systeem maar niet goed werken. Omnimatic had het probleem snel opgespoord en hielp vervolgens ook nog de CV-ketel slimmer in te stellen door even te bellen met de fabrikant. Echt vakwerk. Tado zou alleen op de website wel mogen vermelden dat de installatie lang niet zo gemakkelijk is als ze het doen lijken. Fijn dat je dan kunt rekenen op een club als Omnimatic, die ook nog eens snel schakelt en meteen op afstand met je meedenkt.

Score: 8

geen probleem met Robbshop, maar met DHL bestelling gedaan bij Robbshop. spullen werden snel verzonden, maar nu helaas met DHL. aangezien ik hier al meerdere keren problemen mee gehad heb wat betreft leveren(tijdstip leveren tussen 17:30 - 21:30, dan de hele avond wachten en om 21:30 word de status veranderd naar "helaas, onze bezorger heeft het pakketje niet kunnen afleveren"), het pakket maar aan laten komen bij een service punt van DHL. 1 ster minder i.v.m. leveren door DHL

Score: 2

Helaas werd er een artikel aangeboden... Helaas werd er een artikel aangeboden op de website dat niet meer voorradig was. Retour kosten zelf moeten betalen. Jammer

Efficient contact en snelle levering

Vlotte opvolging van de bestelling. De Sonos AMP werkt super, makkelijk te installeren en een zeer vol geluid met mijn 30 jaar oude Mission speakers

Score: 2

Order besteld bij Robbsshop Order besteld bij Robbsshop. Echter was het product niet op voorraad en nemen ze zelf niet het verlies om een deelverzending te maken. Jammer.

Prima en betrouwbaar bedrijf.

Na een levering probleempje is toch mijn product binnen gekomen. Contact met het bedrijf ging soepel.

Score: 10

Prima telefonisch geholpen! Prima telefonisch geholpen, een mooie prijs kunnen maken, en de spullen waren snel en onbeschadigd aan huis!

Score: 10

Robbshop heeft voor mij een dikke 10 verdient Er werd de tijd genomen om mij goed te adviseren. De levering was daarna binnen een dag, en toen ik hulp nodig had om de controller te installeren werd ik ook prima geholpen. Kortom voor mij verdient Robbshop een dikke 10.

De sonos arc was snel geleverd ondanks de blackfriday gekte

Goede ervaring!

Prima ervaring, goedkoopste prijs (voor Sonos product) en snel geleverd!

Tevreden

Nooit van deze winkel gehoord maar ze hadden een product van Sonos voor de laagste prijs. Netjes verzonden (zonder extra verpakking, prima = duurzamer). Snel in huis.

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.