Tevreden

Nooit van deze winkel gehoord maar ze hadden een product van Sonos voor de laagste prijs. Netjes verzonden (zonder extra verpakking, prima = duurzamer). Snel in huis.

Score: 10

Klant- en servicegericht Vriendelijk, deskundig en creatief in meedenken bij het zoeken naar een oplossing. Ik wilde graag mijn aangekochte camera bevestigen op de regenpijp. RoBBshop heeft met een 3-D printer een passend bevestigingsstuk gemaakt. Zeer prettige communicatie, reageren snel via de mail. Een prima internetwinkel, waar je ook nog gewoon op locatie langs kunt komen. Ontzettend bedankt voor de goede service en klantgerichte benadering!

Score: 10

Wat een geweldig goede adviezen geeft het RobbShop team Ik heb na het lezen van de zeer duidelijke en uitgebreide informatie en het overtuigende filmpje over Slimme sloten een LOQED bij RobbShop aangeschaft. Wat een geweldige aankoop, jullie gaan er nog veel verkopen aan mijn vrienden en kennissen.

Score: 10

Goede ondersteuning Ik had een probleem met een bestelde hue schakelaar. ze hebben veel moeite gedaan en dachten dat de schakelaar stuk was. Bij hun retour gekomen werkte de schakelaar wel vreemd genoeg. Na overleg hebben ze toch een vervangende schakelaar gestuurd die wel meteen na aankomst werkt.

Snelle levering, mooie prijs

Score: 2

Verschillende keren na 20 minuten in de... Verschillende keren na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan, krijg je te horen dat de verbinding vanwege de drukte word verbroken.

Score: 10

Anna thermostaat en Zigbee rolluikschakelaar, TOP! In 1 bestelling de Anna thermostaat van Plugwise en een smart Zigbee rolluikschakelaar voor de zonwering besteld. Bestelling was op tijd binnen. Bij het installeren van de Anna thermostaat kreeg ik de bijbehorende Smile niet aan de praat. Na wat uitproberen en �s morgens telefonisch contact met Robbshop bleek de USB-kabel tussen oplader en Smile defect. Einde van de middag, die zelfde dag nog, werd er al een nieuwe USB-kabel bezorgd. TOP! De Anna thermostaat werkt goed en heb ik ge�ntegreerd in Home Assistant. De bedrade thermostaat bestaat uit 2 delen: de Smile, dit is de gateway die zit tussen de CV-ketel (Itho-Daalderop, Opentherm) en de Anna thermostaat. De Smile zit op zolder bij de CV-ketel en is op de CV-ketel aangesloten op de bedrading (2 draden) van de vorige thermostaat (Honeywell chronotherm) en hij is via Wifi verbonden met de internet router. De Smile heeft 220 V voeding nodig. Vervolgens is de Anna thermostaat in de woonkamer op de muur aangesloten op de oude bedrading van de vorige thermostaat en deze draden gaan op zolder niet meer naar de CV-ketel, maar naar de Smile. De Smile zit dus tussen de CV-ketel en Anna in. Klein aandacht/minpuntje, de Smile heeft een sterk Wifi signaal nodig. Ik heb, dacht ik, op zolder best wel redelijk Wifi signaal, maar voor de Smile was het onvoldoende en was Wifi versterking nodig. Als je in Home Assistant de Plugwise integratie installeert krijg je er met de Anna thermostaat 3 devices (Anna, Smile en OpenTherm) en 16 entities bij en via de climat integratie zijn diverse service calls beschikbaar om de thermostaat in te stellen. TOP! Ook de Zigbee rolluikschakelaar werkt OK en is ge�ntegreerd in Home Assistant. Het zonnescherm is nu zowel remote via HA als via de oude draaischakelaar te bedienen. De bediening in HA gaat via de cover service calls.

Score: 10

Geweldige en snelle service! Een aanrader als je begint (of gevorderd) bent met SmartHome producten Erg tevreden over de service van ROBBshop. Ik ben beginneling als het gaat over SmartHome, dus heb veel vragen. Op email wordt altijd snel en vakkundig gereageerd, met altijd een oplossing klaar. Mijn volgende aankoop van SmartHome producten zal zeker ook via ROBBshop verlopen.

Score: 10

Prima prijs/ kwaliteit! Mijn order was niet helemaal goed doorgekomen. Na een telefoontje, super snel hersteld. Goede servicedesk en vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan! Prima en betrouwbare internetwinkel (met afhaallocatie)!

Met wat overschreden levertermijn toch goed aangekomen.

Stockbreuk of leveranciers problemen sneller communiceren met de klant.

Scherpe prijs, vlot geleverd!

Een beetje in dubio om een bestelling van €1350 te plaatsen, maar op andere sites was zelfde bestelling €250 duurder. Maar is origineel product, dus mijn volgende bestelling heb ik al in gedachten.

Score: 2

Wat een K shop. Wat een K shop. Vragen altijd waar je een betere prijs krijgt. Dan krijg je het bij hun ook?? Erg zielig, je krijgt bijna overal een betere prijs

Snel correct geleverd

Snel correct geleverd

Score: 10

Wat een ontzettend goede service Wat een ontzettend goede service! Een volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Support was de reis niet waard

Er wordt in de beschrijving gesproken over begeleiding bij installatie, echter alleen in de regio (snap ik) Advies was om daarom maar langs te komen in Oisterwijk wat voor ons 1,5 uur rijden is (enkele reis) Daar aangekomen zijn we ultra vriendelijke te woord gestaan en is ons de doos met inhoud overhandigd. Zover voor begeleiding…. Voor de rest ben ik prima per mail geholpen dus beter Navimow opsturen en per mail verwijzen naar een YouTube video dan dit “persoonlijk” te doen.

Zeer goede communicatie en zeer snelle levering.

Gewoon top

Ook ondersteuning tijdens het installeren

Valse start

Segway Navimow twv €2000 gekocht die al na 1 uur defect is. Na wat moeizame communicatie in het begin is het na 2weken door Navimatic goed opgepakt en opgelost. Bas is persoonlijk langs gekomen om de situatie te bespreken en op te lossen wat we waarderen. De Navimow maait inmiddels alweer een week naar volle tevredenheid,top machine!

Duidelijke communicatie

Ondanks herhaaldelijk uitgestelde levertermijn vanwege fabrikant bleef communicatie vanuit Omnimatic snel en duidelijk

Very good

Good experience

Goede communicatie, en snelle verzekerde levering. Top!

Goede communicatie, en snelle verzekerde levering. Top!

In alles zeer correct.

Vriendelijk en goede service.

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.