Zeer tevreden!

Een robot maaier besteld en laten bezorgen in Hongarije omdat de uitlevering van dit nieuwe product net na onze emigratie viel. Prima verlopen en met een kleine week in huis. Super jongens !!

Goede en vlotte communicatie en levering van de Navimow

Correcte en vlotte communicatie met de zaakvoerder en medewerker. Correcte levering

Goed product en geleverd

Goede uitleg vooraf en snelle klantgerichte service.

Score: 10

Zeer deskundig personeel en perfecte service! Wauw wat een geweldige shop! Zeer deskundig personeel, hier weten ze echt waar ze het over hebben! of je nu net besmet bent met het home automation virus of al ver gevorderd bent hier ben je aan het juiste adres! De service die ze bieden is ook echt ver boven gemiddeld niveau. hier kunnen andere shops nog eens een voorbeeld aan nemen.

Score: 10

Half verlamd en toch assembleren Ik ben half verlamd en fan van smarthome omdat het mijn leven zoveel makkelijker maakt. ROBBshop heeft mij een enorme service verleend om iets voor mij kant en klaar te assembleren, enorm dankbaar voor en kan er voorlopig van genieten aangezien ik wederom zeg dat mijn smarthome nu compleet is (dat is het nooit).

Kijkt ook mee of je wel het juiste besteld.

Het door mij bestelde onderdeel werd niet meer gemaakt. Dit werd per mail meegedeeld. Door de juiste vragen te stellen heb ik toch een passend alternatief geleverd gekregen wat prima functioneert.

Keurige internetsite, eenvoudig bestellen, en keurige communicatie inzake levertijd

Behulpzaam, snel en deskundig

Goed en snel geholpen, zowel voorafgaand aan mijn bestelling als erna. Prettige communicatie en zeer tevreden met mijn bestelling.

Score: 10

Goede service! Goede service! De chauffeur van een transportbedrijf was per ongeluk over mijn pakket gereden. Na ��n en ander uitgelegd te hebben, kreeg ik een mail met nieuwe track en trace gegevens van de nieuw opgestuurde (!) rookmelder. En van het transportbedrijf een retoursticker. Kortom gemak dient de mens! Nogmaals mijn dank, Met vriendelijke groet, Simon van der Wal

Prima geregeld

Er miste iets bij de bestelling. Werd snel en goed opgelost.

Super goede ervaring!

Goed robotmaaier voor een nette prijs. Persoonlijk geïnstalleerd door Bas die het echt perfect wilde doen. Was een behoorlijke klus, maar is erg goed gelukt. Kwaliteit en klantgerichtheid staan hier hoog in het vaandel. Wij zijn helemaal tevreden en raden Omnimatic zeker aan.

Score: 10

Ik bestel vaak bij Robbshop Ik bestel vaak bij Robbshop. Goede prijzen maar wat mij voornamelijk aanstaat is de service die ze verlenen. Zonder blikken of blozen kun je dingen terug sturen en binnen no-time een vervanging, of als je een verkeerd product hebt besteld (2x, mijn fout!) zijn ze ��n en al oor, en helpen ze je perfect om de fouten weer recht te zetten. Ze weten wie ze aan de lijn hebben (Ik heb je mailtje net gezien!) �n ze houden de bestellingen in de gaten, zeer heldere en goede communicatie! Ga zo door! Door deze service blijf ik bij jullie kopen!

Communicatie goed en duidelijk en zo fijn dat de maaier ook direct wordt geïnstalleerd.

Deskundig en breed georiënteerd

Aankopen via Omnimatic geven ons een veilig gevoel! Het bedrijf is deskundig en geeft een duidelijke uiteenzetting op elk terrein! Het hoe, waarom en verschil van producten worden goed besproken, waardoor een juiste keuze, door de klant, gemaakt kan worden! Ook heel fijn dat het in gebruiknemen, installeren 100 procent enthousiast en deskundig begeleid wordt door het bedrijf! Zeer tevreden!

Score: 10

Fijne winkel Fijne winkel met top service je wordt fantastisch geholpen en een goede klantenservice

Score: 10

Mooie rookmelders Met het oog op de verplichting van rookmelders op elke verdieping, ging ik op zoek en kwam ik uit bij Robbshop waar ik de Heiman V2 Z-wave plus zag staan. Deze rookmelder is mooi klein van formaat en lijkt in de verste verte niet op die normale pannekoeken die je her en der tegen het plafond ziet hangen. Daarnaast ben ik positief verrast door de snelheid van afwikkeling. 's Ochtends om 10.04 uur bestelde ik deze rookmelders en dezelfde dag v��r 19.30 uur klopte een bezorger op de deur.

Super geholpen en weer snel gerepareerd

Mijn ervaringen zijn zeer goed, wordt snel aktie ondernomen als er hersteld moet worden. Maak niet uit hoe, sms, telefoon, mail alles wordt snel en vakkundig opgepakt. Aanrader

Score: 10

Zeer goede service en meedenken... Zeer goede service en meedenken personeel alsof je bij de plaatselijke winkel iets besteld. Dikke duim.

Score: 8

prima service prima service, ook bij vragen en retour.

Score: 10

Fantastisch Snelle en professionele ondersteuning bij het selecteren van het juiste product door de hulpdesk, supersnelle levering en de producten zijn voorzien van een duidelijke handeiding waardoor aansluiten een fluitje van een cent is. Top!!

Geweldig goede service

Perfect geregeld en volgens afspraak, uur en tijd. Helemaal goed.

Mooie producten met een super service.

Robotmaaier gekocht. Snelle levering en goede service.

Score: 10

Bijzonder tevreden over Robbshop, Bijzonder tevreden over Robbshop, Snel je producten thuis??, Producten snel omgeruild??. Klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam.

Prettige en goede uitleg over het produkt.

Gasstraat Oost 14 b

5349 AV Oss

073 762 0 762

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.