Groot assortiment, goede prijs en snel in huis!

Top website met uitgebreid assortiment! Scherpe prijzen en snelle verzending dus snel in huis!

Service en levering altijd perfect

Veel keuze in poppers vaak al volgende dag in huis Kortom prima

Super snel en makkelijk

Gaat zo snel makkelijk en keus genoeg

Goede omschrijving van product + goede prijs

Ik heb twee flesjes besteld en die werden binnen een dag thuis geleverd. Voldoet volledig aan de verwachting en omschrijving. Echt een aanrader om hier te bestellen

Letterlijk de best wat je kan vinden!

Uitstekend klantenservice, snel beantwoord en goederen komen netjes en discreet verpakt. Ook met zulke kortingen hoef je niet naar echte shops of zelfs de normale online shops, gewoon veel beter geprijsd en beter service!

Levering zoals verwacht

Netjes verzonden en prima verpakt, zoals geadverteerd dus. Niets op aan te merken.

Prima service en goede poppers

Heb al vaak bij poppers.nl besteld en alles is prima in orde

uitstekend

Ik heb nog nooit zo,n lekkere geile avond gehad met deze poppers

Snelle levering en kwaliteit was goed

Erg goed !

Goede kwaliteit en verzendingen verlopen prima !

Altijd snel en betrouwbaar

Ik koop hier altijd mijn poppers en van alleen tientallen bestellingen is het maar 1 keer mis gegaan ( verkeerde versie van hetzelfde merk opgestuurd) en bij de nalevering heb ik toen extra gekregen. Ik ben erg te spreken over deze online winkel

Snelle levering van oud product

De ervaring m.b.t. website is goed. Product is goed te vinden met zoekmachine die werkt. Helaas is mijn ervaring qua productkwaliteit niet goed. Het product is duidelijk over de houdbaarheidsdatum heen. Toen ik het doosje aannam kwam de geur van verouderde poppers mij al tegemoet. De flesjes (had er 3 besteld) waren alle verzwakt, de kracht was er vanaf, ze roken oud en ik kan de flesjes niet id kast of koelkast plaatsen vanwege de geur. De levering was wel weer positief, snel en goed geleverd.

Goede en snelle service al was de verpakking van een van de producten heel anders dan verwacht.

Goede producten en snel geleverd voor een goede prijs

Ruime keuze en snelle afhandeling en bezorging. Prima aanbod.

Betrouwbare side met volop verschillende poppers

Heb er meerdere malen poppers besteld zijn altijd correct en discreet verpakt verzonden en altijd de volgende dag al ontvangen Ik heb ook wel eens andere sides gebrobeerd maar bij poppers store.nl is het toch beter

top service snelle levering

snelle en correcte levering aan correcte prijs.

Goede website en online onderneming

Ik bestel al een geruim aantal jaren producten van Poppers-store. In vergelijking met andere verkopers op het net met deze producten, staat bij elk product een omschrijving. Ook wordt een goed volume met 't aantal milliliters aangegeven, zodat je weet wat je bestelt en wat de prijs per stuk kost, zelfs als je meerdere van hetzelfde afneemt en een korting toegepast wordt. Over kwaliteit heb ik ook niet te klagen. Wat sommige ondernemers nogal 'ns laten afweten; is wanneer je een bestelling plaatst voor aangegeven tijdstip, dat dit de volgende dag afgehaald kan worden bij een gewenst post.nl afhaalpunt. Mijn eindoordeel is zéér goed!

Simpel weg perfect

Overzichtelijke website en voldoende keus

Oplichters,

Een aantal potjes van verschillende merken bevatten gewoon exact hetzelfde product. Het ruikt naar schoonmaakmiddel en niet naar de inhoud, zoals waar die ergens anders wel normaal ruikt. De overigen ruiken nogal twijfelachtig, waarbij de geur ook anders is dan dat je bij die merken zou verwachten. Volgens mij worden de potjes gevuld met iets anders en gaat er een sticker van een bestaand (soms gerenomeerd) merk op. Het enige positieve is de snelle levering, maar daar hoef je het dan ook niet voor te doen. Een koppijnproduct pur sang. Dat deze zo hoog scoort, daar kan ik mij bijna niets anders voorstellen dat er een bot op de reviews is losgelaten.

Gevarieerd aanbod, snelle levering en goed betaalbaar.

zoals gebruikelijk snel geleverd

Groot assortiment aan poppers. wordt snelen discreet verzonden. Verder zijn de prijzen ook nog eens heel aantrekkelijk.

Snel en discreet geleverd

Leveringen kimen snel en dicreet aan. Zeker aan te beveleb.

Het is een prima spul.

Ik geniet van dat spul. Het werkt heel goed bij mij. Is echt een aanrader.

Redelijke prijs en snel geleverd.

Dorpssingel 6

6641 BE Beuningen