lekker en op tijd

Lekkere poppers besteld en snel geleverd..heel tevreden over service en de geile poppers!

Duidelijke strakke verkoop

Een goede regeling voor het afleveren van producten waarbij zij rekening houden voor anonimiteit.

zo fijn en snel!

echt boven mijn verwachting!

Discreet en goede service

Een zeer snelle en discrete levering. En bovendien poppers van een uitzonderlijke goede kwaliteit. Heb bij anderen wel eens besteld maar daar leek wel of de flesjes open waren geweest. Zat geen kracht meer in. Hier bij poppersstore prima bevallen. En het was en is nog steeds een hot feestje met de poppers van poppersstore. Voortaan alleen nog bij poppersstore bestellen.

Duidelijk en goede levering

Snelle levering, discreet verpakt, perfect!

Top, snelle levering en netjes verpakt

1 week levertijd

Zeer slecht 1 week levertijd bij de concurrent voor 22:00 besteld volgende dag in huis

Geweldige webshop

Ik bestel al een aantal jaar mijn poppers bij deze webshop. Pakketjes heb ik snel in huis nadat ik het besteld heb. Ook worden de pakketjes netjes ingepakt en als er iets niet goed is dan wordt dat snel opgelost. Overigens fijn dat de verkoper via whatsapp te bereiken is en over het algemeen snel reageert op verzoeken. Geen grap; bestel ook eens bij deze webshop om nog lekkerder te genieten tijdens je leuke avonduurtjes!

keurig op tijd goed verpakt

perfect

kan niet beter !

prijs / kwaliteit en onmiddellijke verzending gewoon eerlijk.

Prima service snelle levering en mooi discreet verpakt.

Snel en correcte levering

Goede prijs setting Na bestelling volgt snelle en correcte levering in stevie beschermen de verpakking.

Goed en snel

Slechte producten

2 van de 3 flesjes was k*t, 1 flesje was al gebruikt (dat kon ik aan de etiket zien en hij was niet sterk of vers), en 1 fles was lek. De derde fles was wel goed, dus slechte ervaring!

Fijn assortiment

Altijd plezierig om iets leuks uit te zoeken. Goede prijzen.

Dit bedrijf weet service naar klanten toe op een nieuw niveau te brengen. Altijd op tijd verzonden. bij een manco zonder morren en/of gezeur een nieuw item.

alles naar tevredenheid

snel geregeld en goede poppers

Kwaliteit en gaat lang mee

Ik kan zonder te morsen wel een maand met een potje doen en ook nog eens de zelfde werking hebben als hij net geopend is

Discretie en goede levering

Zeer tevreden met de levering én discretie qua betaling.

altijd een fijne bestelling en bezorging

snel veel keuze mogelijkheden en overzichtelijk alles

handig

vlot kunnen bestellen en goede kwaliteit wat niet altijd vanzelfsprekend is en keurig thuis geleverd

heel tevreden

Ik heb deze site al een hele tijd en een goede ervaring mee wordt goed verzorgd en verzonden.

Geweldig en uitstekend

Snelle levering en goed verpakt, prijs en product verhouding top!@

Goede kwaliteit prijs verhouding. Volgende levering ook weer bij store.nl

Fantastische service

Ruime assortiment, altijd keurig omschreven producten en netjes en op tijd geleverd. Kortom, mijn favoriete poppers store. Complimenten aan het poppers team.

Dorpssingel 6

6641 BE Beuningen