Reactie van het bedrijf
Beste,
Ik heb even naar uw bestel verleden gekeken en zie dat u voorheen ook de Blue Boy 30ml heeft besteld, echter de laatste door u bestelde Blue Boy
is zoals in de naam ( Blue Boy 30ml (JJ) NEW FORMULA) en in de omschrijving vermeld op basis een geheel nieuwe formule (Hexyl Nitrite)
De Hexyl nitrite ruikt idd anders als alle andere formules ( Pentyl Nitrite, Isopropyl Nitrite, Amyl Nitrite, enz ).
Het is niet zo dat alle poppers / formules hetzelfde ruiken, en hetzelfde effect gegeven. Dit is geheel persoonlijk.
De een ervaart bv Pentyl Nitrite als de lekkerste, beste of sterkste en een ander bv de Amyl Nitrite.
Vandaar men op onze site kan zoeken / filteren op de diverse formules.
We hebben dit ook op onze site vermeld ( https://www.poppers-store.nl/de-sterkste-poppers/ ) :
Door de verschillende samenstellingen zoals Pentyl Nitrite, Isopropyl Nitrite, Amyl Nitrite, enz is het voor niemand mogelijk om aan te geven wat de beste of sterkste poppers zijn, dit daar een ieder het anders ervaart maar ook omdat het niet bij iedereen hetzelfde effect geeft.
Wanneer men minder of geen effect ervaart of wanneer men de “reuk” ander vindt zegt men gelijk, het is oud, slechte kwaliteit of fake, echter is dat dus onjuist. Het heeft in dat geval dus voor die persoon de verkeerde samenstelling.
U kunt het min of meer vergelijken met cola, er zijn diverse soorten cola op de markt met ieder een andere samenstelling. Hierdoor kan het zijn dat u cola van een bepaald merk het lekkerst vindt en de rest minder lekker of zelfs vies.
Mvgr