Ik mis toch een beetje sterkte van het product

Iets minder sterk dan vorige keren(ouder?)

Toppie

Ik bestel hier regelmatig mijn poppers Deze worden keurig verstuurd ik ben zeer te vreden met dit bedrijf zijn ook behulpzaam als er iets niet lukt.

Wordt goed geleverd prima

Zeer tevreden klant

-optijd besteld, volgende dag in huis -altijd het juiste geleverd -kwaliteit altijd goed -goede prijzen

Fantastische service

Ik heb laatst 3 pothes proppers gekocht, de doppen waren allemaal kapot gesprongen. Ik kreeg direct nieuwe toegestuurd. Echt top!!

Goede snelle service

Goede snelle service en snel geleverd. Raad deze webshop aan.

Top service en snelle levering

Had mijn bestelling gedaan en kreeg gelijk mailtje terug dat mijn bestelling ontvangen was gelijk werd Gepiekt op op te sturen geen 30 min later kreeg ik mail dat pakketje klaar stond om afgehaald te worden door post.nl en volgende was het netjes op tijd geleverd top service

Geweldig product , Nice Rush

Geweldig product , snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Gewoon perfect Als ik een cijfer moet geven Een dikke 10 .

Goed en snel

Als ik bestel vind ik het helemaal super. Overzichtelijke site, snelle afhandeling van de bestelling en een snelle levering ook. Dus gewoon heel goed allemaal. Ga zo door xou ik zeggen

Snel geleverd en goed verpakt!!!

Volgens afspraak bij ophaalpunt geleverd en was goed verpakt zodat kans op breuk erg klein is!

Klantvriendelijk, betrouwbaar, meedenkend... Klant is Koning

Al jarenlang bestel ik, met enige regelmaat, bij Poppers-store.nl Meestal ging alles prima, echter zijn er ook problemen geweest met lekkage van de flesjes, bezorgdienst etc., maar altijd ben ik vriendelijk te woord gestaan door hun medewerkers en altijd was er in alle redelijkheid, wel een wederzijds bevredigende oplossing te vinden. Wat mij betreft dus een meer dan prima webshop wat zijn keurmerk dik en dubbel verdiend.

Snel en discreet en de beste prijs!

Makkelijk bestellen en snel bezorgd bij vragen kun je zelfs appen erg handig!

Toppers in het oplossen van probleem

Ooit iets fout gegaan met een levering buiten de schuld van popperstore om. De pakketdienst ging flink de fout in. Popperstore zette het meteen recht. Met een leuk extra bij de uiteindelijke levering.

Lekker geil en kon alle remmen los gooien

snel, discreet, geen problemen

hoef er niet voor naar een enge seksshop

superservice... snel binnen, heerlijk gevoel

Heerlijke poppers... als je lekker op stoom bent... even een snuif en het voelt ongekend hemels.

The site is niet hard om the verwerken en alle producten zijn makkelijk om te vinden

Er is geen probleem, je kiest je product, bestelt en daarna krijg je het op de tijd die het zegt.

Fantastische ervaring

Gewoon een geweldige tijd gehad

Lever op tijd en correct

Lever op tijd en correct.

9 van de 10x is de kwaliteit redelijk.

De poppers is niet iedere keer even sterk, waardoor er soms na 1x openen de kracht er al uit is.

Goed assortiment en snelle levering!! Zeer tevreden!

nooit klachten

ruime keuze in producten. altijd netjes verpakt en snel bezorgd. vooral de optie om gelijk bij een pakketpunt te laten bezorgen is fijn voor als je niet thuis bent.

Geen enkel probleem bij het winkelen in Poppers.

Alles verloopt op tijd en volgens plan, wat wil je nog meer. Een nieuw werkwoord, ik ga "Popperen"!

Professioneel

Snelle levering top spul

Uitstekende webshop

Ik ben normaal gesproken altijd tevreden, snelle levering en een goede website, echter alleen de laatste levering was niet helemaal goed. IK blijf wel klant.

Dorpssingel 6

6641 BE Beuningen