Mooi en veilig verpakt. Ook snel antwoord op een mailtje.
De levering gebeurde heel vlot, de gravering van het mes is prima.
Ik koop er mijn scheercrème, ruime keuze, schappelijke prijzen.
Bij een probleem met een product wordt naar een zo ernstig mogelijke oplossing gezorgd.
Zeer tevreden en snelle levering
Beste Jerry, Bedankt voor uw mooie review! Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Alles verliep vlot en correct. Specifieke vragen online werden persoonlijk en snel beantwoord en een foutje bij de bestelling werd meteen door hen opgelost. In deze 160-jarige winkel droom je bij de etalage al weg van het oldskool scheergerei, haarkammen, doosjes, keukenmessen, touw, zakmessen, ... . Voor een duurzaam en cadeau voor het leven kan je hier terecht. Moge dit soort winkels in tegenstelling tot de grote ketens nog lang blijven bestaan.
Beste Inge, Bedankt voor je mooie review, heel fijn! Wij hopen ook nog lang te blijven bestaan, maar dat komt helemaal goed nu Joannes, de zoon van Ingeborg, in april de winkel overneemt. Wij blijven kwalitatieve producten aanbieden, met een persoonlijk advies en veel passie voor ins vak. U bent steeds van harte welkom in onze winkel op het Mechelseplein in Antwerpen. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
TOP!
Beste Wendy, Bedankt voor uw lovende review! Fijn dat u bij de Messenwinkel kocht, veel plezier met uw producten en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Bijzonder vriendelijk, correct en duidelijke uitleg over hun producten
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie review! Veel plezier met uw aankopen en graag tot snel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
gekocht voor mijn zoon en was superblij. kleine tip. Iets meer verduidelijk waar er zal worden gegraveerd. Is ook mogelijk dat ik niet correct heb gelezen.
Beste Davy, Leuk te horen dat uw zoon superblij was met zijn gegraveerd Victorinox zakmes. Op de website bij graveren, staat wel degelijk dat je kan kiezen tussen het graveren in de schaal of op het lemmet, dit hebt u wss over het hoofd gezien. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Ik ben altijd blij met het materiaal en het advies van de Messenwinkel, ik wou dat ik deze vroeger ontdekt had, dan had ik eerder tiptop scheergerief gehad! Allen daarheen!
Beste Dirk, Wat een fijne review, bedankt om ons zo aan te bevelen. Veel plezier met uw nieuwe scheerproducten en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Snelle bediening.Goed.materiaal.
Beste Hilda, Bedankt om ons de topscore te geven, veel plezier met uw aankopen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Zeer vlot en duidelijke online aankoop
Beste Vincent, Fijn dat alles vlot verliep bij uw online bestelling, bedankt om voor de Messenwinkel te kiezen. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Goede kwaliteit van producten die worden aangeboden
Beste Dirk, Bedankt voor uw review, fijn dat u voor de Messenwinkel koos! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Tevreden!
Beste Ans, Bedankt voor uw review en om voor de Messenwinkel te kiezen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Geen opmerkingen ….. alkes vlot verlopen
Beste William, Bedankt om ons een score 10 te geven, veel plezier met uw aankopen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Heb een fantastische schaar van Dreiturm online gekocht. Het product is kwalitatief heel goed en arriveerde goed verpakt snel met de post. Hartelijk dank voor de goede service, ik hoop de winkel binnenkort te kunnen bezoeken.
Beste Ingrid, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de Dreiturm schaar, wij hebben idd enkel kwalitatieve producten! U bent van harte welkom in onze winkel in centrum Antwerpen, hopelijk tot snel. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Mooi assortiment, prachtige winkel, vriendelijk, menselijk, op maat. Top!
Beste David, Bedankt voor uw mooie woorden en fijne review, dat doet deugd! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Correcte informatie was hulp bij mijn keuze Levering perfect
Beste Veerle, Fijn dat u voor de Messenwinkel koos, bedankt voor uw leuke review. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Prima service!
Beste Tom, Bedankt om ons deze topscore te geven, veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
zowel via de webshop als in de winkel, ongelooflijke service en kwaliteit.
Beste Peggy, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, graag tot een volgende keer! Wij wensen u een mooi 2025! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Webshop is makkelijk te navigeren, bestellen moeiteloos alleen DPD liet een steek vallen maar is snel opgeraapt.
Beste Bart, Fijn te horen dat u tevreden bent over uw aangekocht tourneermes, veel snij- en kookplezier! Wij wensen u een mooi 2025! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Het gekozen product beantwoordde volledig aan de verwachting en werd snel en correct geleverd.
Beste Anita, Bedankt voor uw review, goed te horen dat u zo tevreden bent over uw aankoop! Wij wensen u een mooi 2025! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
VRIENDELIJK
Beste Jan, Bedankt voor uw review en graag tot een volgende keer. Wij wensen u een mooi 2025! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Uiterst snelle service!
Beste Claude, Bedankt voor uw review, en fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle service! Wij wensen u een mooi 2025! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Men heeft er alles aan gedaan om mijn bestelling op tijd bij ons te krijgen
Beste Paul, Fijn dat u bij de Messenwinkel kocht en dat uw bestelling op tijd werd geleverd. Graag tot een volgende keer... Wij wensen u een mooi 2025! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel