positieve ervaring
Producten van hoge kwaliteit en vlotte communicatie i.v.m. levering
Snelle en correcte levering.
Beste Steven, Fijn dat uw bestelling vlot verliep, bedankt om voor de Messenwinkel te kiezen, graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Na even getwijfeld toch een douk-douk gekocht waarover ik enorm tevreden ben. Het carbon stalen lemmet is zeer scherp.
Beste Mauritz, Fijn om je in onze winkel te mogen ontvangen en veel plezier met je Douk-douk mes! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Uitvoering en verzending zoals beloofd
Beste Josephine, fijn dat u uw bestelling vlot heeft ontvangen, bedankt om bij De Messenwinkel te kopen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Mooie producten, je wordt er heel begerig van als je het aanbod ziet. Soepel lopende bestelprocedure, snelle levering, persoonlijk kaartje erbij en goede gebruiksinformatie. Ik gebruik met plezier mijn messen van de Messenwinkel. Samen met de houten broodsnijplank en het messenblok met magneet een plaatje in de keuken.
Beste Anneke, Bedankt dat u even de tijd nam om deze fijne review te schrijven, we zijn blij dat u zo tevreden bent van onze webshop en ons aanbod. Veel plezier met je aankopen en graag tot snel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
heel vlotte bestelling en rappe levering
Beste Marleen, Bedankt voor uw bestelling, veel plezier ermee en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Fijn contact snelle levering
Beste Inge, Bedankt voor je fijne review en fijn dat we je goed hebben kunnen verderhelpen. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Très beau couteau
Cher Vincent, Merci pour votre sympathique reaction, et votre commande, à bientôt ! Cordialement, l'équipe Messenwinkel Assurez-vous de nous suivre sur Instagram et Facebook > @demessenwinkel
Beste Gérard, Fijn dat u vanuit Nederland bij de Messenwinkel kocht. Veel plzier met uw aankopen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Goede winkel en goed sevice
Beste, Bedankt dat u even tijd nam voor deze review. Graag tot een volgende keer in onze winkel. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
goed product, correcte levering en zeker voor herhaling vatbaar
Beste Patrick, Fijn te horen dat uw bestelling vlot verliep, bedankt om voor de Messenwinkel te kiezen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Kwaliteitsvol product , stipt geleverd, kortom alles in orde
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie review, veel plezier met uw bestelling en graag tot snel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Goede en snelle service, keurig en op tijd afgeleverd.
Beste Willem, fijn dat u vanuit Nederland bij de Messenwinkel koopt, veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Beste Jelle, fijn dat uw pakket snel werd geleverd bent en u helemaal tevreden bent over de Messenwinkel. Veel plezier met uw producten! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Zeer tevreden!
Beste Jozef, fijn dat alles vlot verliep en u helemaal tevreden bent. Veel plezier met uw aankopen en bedankt dat u koos voor de Messenwinkel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Alles verliep goed.
Beste Jean-Pierre, fijn te horen dat alles goed verlopen is, veel plezier met uw aankopen en graag tot de volgende keer! U bent ook van harte welkom op zaterdag 28/9 op onze 10de editie van onze Laguiole dag! Meer info op onze instagram/facebook @demessenwinkel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Zeer breed assortiment, goed overzicht en snelle levering
Beste Sjef, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw aankopen bij de Messenwinkel. U bent ook van harte welkom op zaterdag 28/9 op onze 10de editie van onze Laguiole dag! Meer info op onze instagram/facebook @demessenwinkel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Mooie en degelijke producten. Zeer goede service.
Beste Lucas, bedankt voor uw fijne review! Leuk dat u uw aankopen deed bij de Messenwinkel, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Een Japans mes de Kai Santorini 14cm met messenslijper besteld. Werd telefonisch gebeld dat ik per ongeluk de verkeerde messenslijper besteld en bood mijn de goede aan . Daar wordt je blij van met de service die ze aanbieden. Het mes gaat als zachte boter door groenten en vlees het is een TOP mes!
Beste Gerard, bedankt voor uw bestelling in onze winkel, veel kook en snijplezier met uw Kai santoku mes! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Gisteren mijn eerste Laguiole gekocht !!! Wat een ervaring, wat een expertise. Het was echter niet mijn eerste bezoek aan de winkel. Mijn gehele collectie koksmessen (Global, Kai) heb ik daar immers ook aangeschaft. Zeker niet mijn laatste aankoop : in tegendeel !! Kortom : dankjewel !
Beste Chris, bedankt voor uw fantastische review en om een trouwe klant te zijn in onze winkel. U bent van harte welkom op onze feestelijke Laguiole dag op zaterdag 28 september in onze winkel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Correct en heel professioneel
Ik kocht een eerste zakmes voor ons kind en liet het graveren. Heel goede, vlotte en correcte communicatie. Ook heel mooi gegraveerd! Aangename klantervaring.
Beste Dennis, bedankt voor uw fijne review en de topscore. Veel zakmesplezier voor uw kind. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
dik in orde
Beste Herman, bedankt voor uw topscore en veel plezier met uw aankopen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Heel fijn zoals altijd
Beste Dirk, fijn dat u onze service en kwaliteitsproducten weet te appreciëren. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team