huis van vertrouwen!!!

producten voldoen volledig aan de verwachting

TOPPIE

Snelle levering, Goed opvolgbaar van verzending.

Jammer dat je online niet de belevenis hebt van een winkelbezoek. Het is immers de mooiste winkel van antwerpen.

Excellent

Goed verpakt en ook mooi als geschenk ingepakt. Tot mijn spijt zat er niet het gekende stofzakje bij.

Heel tevreden

Ik moet de spulletjes nog uitproberen maar ben alleszins heel tevreden over mijn aankoop. Super dat de zeep een refill heeft. Hoe minder weggooien hoe beter. Er zat ook een blaadje bij scheren voor vrouwen, wat wel heel attent is nu meer en meer vrouwen op een andere manier willen scheren.

Betrouwbaar en snel.

Snelle uitlevering, mooi ingepakt. Ben blij met het Japanse mes.

Snel aangekregen en ze hadden exact wat ik nodig had.

Snel aangekregen en ze hadden exact wat ik nodig had.

zeer goede ervaring , goede webshop

volgende keer bestel ik weer via deze weg . superhandig en snel

Positief

Ik stelde via e-mail een vraag de dag daarop kreeg ik onmiddellijk een antwoord van een vriendelijke dame. Zeer professioneel . Top service.

Correcte service en vlugge levering.

Correcte service en vlugge levering.top!

Weken geleden nog niks ontvangen!

Cadeaubonnen besteld paar weken geleden en nog steeds niks ontvangen.

Scherp

Mooie messen en snelle levering.

Correcte en snelle levering

Duidelijke website, goede opvolging en correcte snelle levering.

Schaartje besteld. Uitstekende kwaliteit. Snel geleverd en goed verpakt. Meer moet dat niet zijn. Top!

perfecte levering

Er werd geleverd wat gevraagd en er waren kleine maar waardevolle attenties bij. Bij gelegenheid ga ik op cursus. Ik heb mij namelijk een open scheermes aangekocht en het lukt al aardig.

Prima webshop aantrekkelijke prijzen en snelle levering .

Perfecte service.

Snelle levering. Met als extraatje wat toelichting voor het gebruik van de (heerlijke) scheerborstel. Zodra de omstandigheden wat gunstiger zijn, loop ik graag nog eens in jullie heerlijke winkel binnen.

Ik heb hier meerdere malen boodschappen gedaan en dat ging altijd snel en goed. De laatste keer was het de bedoeling dat mijn bestelling werdt bezorgd bij een afleverpunt maar ontving ik het thuis. Bij mijn bestelling koos ik voor een afleverpunt en kreeg ik niet te zien waar het precies werdt afgeleverd. Blijkbaar bleef mijn privé adres waar ik eerder liet bezorgen actief.

Zoals steeds, goede kwaliteit, prima service

Bestelling werd snel en ecologisch (met de fiets) geleverd.

Waar is de bestelling?

Cadocheque's besteld maar na 2weken nog niet ontvangen

Snel

Alles OK, geen problemen

Hoewel ik meestal persoonlijk naar de Messenwinkel ga deed ik het nu online. Het was zoals in de winkel: een uitstekende dienstverlening!

Bestelling snel binnen, ook de mail met een extra vraag na mijn bestelling snel beantwoord. Ook in de winkel afgelopen weekend heel prettig geholpen. Ik kom zeker langs het laatste weekend van september. Bedank voor deze top tip : )

Topservice

Snelle en correcte levering. Kwalitatief goed product.

probleemloos

probleemloos , was vlot & snel