producten voldoen volledig aan de verwachting
Beste Bert, wat een mooie uitspraak "huis van vertrouwen"! Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Snelle levering, Goed opvolgbaar van verzending.
Beste Marc, bedankt voor de fijne review! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Jammer dat je online niet de belevenis hebt van een winkelbezoek. Het is immers de mooiste winkel van antwerpen.
Beste Koen, wat een prachtig compliment! Dat doet deugd :) Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Goed verpakt en ook mooi als geschenk ingepakt. Tot mijn spijt zat er niet het gekende stofzakje bij.
Beste Sven, dankjewel voor je aankoop van het prachtige Laguiole mes. We hadden het speciaal in een mooie bewaardoos opgestuurd, maar we zullen het stofzakje nog nasturen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkelteam
Ik moet de spulletjes nog uitproberen maar ben alleszins heel tevreden over mijn aankoop. Super dat de zeep een refill heeft. Hoe minder weggooien hoe beter. Er zat ook een blaadje bij scheren voor vrouwen, wat wel heel attent is nu meer en meer vrouwen op een andere manier willen scheren.
Beste Dorothy, leuk dat je de weg naar duurzaam scheren voor vrouwen hebt ontdekt! Daarbij is de refill scheerzeep idd helemaal op zn plaats. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Snelle uitlevering, mooi ingepakt. Ben blij met het Japanse mes.
Beste Annette, veel plezier met je Japans mes en bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Snel aangekregen en ze hadden exact wat ik nodig had.
Beste Sebastiaan, fijn te horen dat alles vlot verliep en dat je gevonden hebt wat je zocht. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
volgende keer bestel ik weer via deze weg . superhandig en snel
Dag Dominique, bedankt om bij de Messenwinkel te bestellen, goed te horen dat alles perfect verliep... Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Ik stelde via e-mail een vraag de dag daarop kreeg ik onmiddellijk een antwoord van een vriendelijke dame. Zeer professioneel . Top service.
Dag Michel, goed dat we je snel hebben kunnen verderhelpen, bedankt voor je lovende review! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Correcte service en vlugge levering.top!
Beste Benny, bedankt voor jouw 10! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Cadeaubonnen besteld paar weken geleden en nog steeds niks ontvangen.
Beste Melisa. Wij hebben de cadeaubons gemaild op de dag dat u ze besteld heeft. En nadien nogmaals op uw vraag! We hebben u ook proberen bellen, maar uw nummer dat u hebt doorgegeven klopt niet. Jammer dat u dan toch nog deze review achterlaat... Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Mooie messen en snelle levering.
Hej Maarten, veel plezier met je messen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Duidelijke website, goede opvolging en correcte snelle levering.
Beste Elke, fijn dat alle vlot verliep! Bedankt voor je aankoop. Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Schaartje besteld. Uitstekende kwaliteit. Snel geleverd en goed verpakt. Meer moet dat niet zijn. Top!
Beste Kevin, Wij hechten steeds veel waarde aan de kwaliteit van de producten die we verkopen... fijn dat tevreden bent van het schaartje! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Er werd geleverd wat gevraagd en er waren kleine maar waardevolle attenties bij. Bij gelegenheid ga ik op cursus. Ik heb mij namelijk een open scheermes aangekocht en het lukt al aardig.
Beste Kris, leuk dat je onze attenties hebt opgemerkt! We verwelkomen je graag on onze (scheer)cursus. Veel succes nog met het scheren met open scheermes! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Prima webshop aantrekkelijke prijzen en snelle levering .
Beste Rudy, fijn dat je onze webshop en service als perfect omschrijft! Bedankt voor je aankoop. Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Snelle levering. Met als extraatje wat toelichting voor het gebruik van de (heerlijke) scheerborstel. Zodra de omstandigheden wat gunstiger zijn, loop ik graag nog eens in jullie heerlijke winkel binnen.
Beste Geert, bedankt voor uw bestelling en graag tot in onze winkel in Antwerpen! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Ik heb hier meerdere malen boodschappen gedaan en dat ging altijd snel en goed. De laatste keer was het de bedoeling dat mijn bestelling werdt bezorgd bij een afleverpunt maar ontving ik het thuis. Bij mijn bestelling koos ik voor een afleverpunt en kreeg ik niet te zien waar het precies werdt afgeleverd. Blijkbaar bleef mijn privé adres waar ik eerder liet bezorgen actief.
Beste Louis, er zijn even problemen geweest met het selecteren van een servicepunt, onze excuses daarvoor. Deze problemen zijn inmiddels weer opgelost. Mocht u in de toekomst toch nog iets ondervinden, kan u ons altijd bellen, en dan zorgen we dat uw pakket op de juiste bestemming terecht komt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Bestelling werd snel en ecologisch (met de fiets) geleverd.
Beste Frank, bedankt voor je bestelling, fijn dat u tevreden bent! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Cadocheque's besteld maar na 2weken nog niet ontvangen
Beste Danny, de cadeaucheques werden een half uur nadat u ze online bestelde verzonden via mail! Deze mail is mss in uw spam terecht gekomen... Mocht u nog vragen hebben, helpen we u graag! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Dag Dick, fijn dat je ons scoorde met een 9! Bedankt. Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Hoewel ik meestal persoonlijk naar de Messenwinkel ga deed ik het nu online. Het was zoals in de winkel: een uitstekende dienstverlening!
Beste Herman, bedankt voor uw bestelling, veel plezier ermee! En graag tot een volgende keer, zowel online als in de winkel... Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Bestelling snel binnen, ook de mail met een extra vraag na mijn bestelling snel beantwoord. Ook in de winkel afgelopen weekend heel prettig geholpen. Ik kom zeker langs het laatste weekend van september. Bedank voor deze top tip : )
Beste Robert, bedankt voor je mooie review! U bent heel welkom op zaterdag 24 september voor onze feestelijke Laguiole dag, graag tot dan! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
Snelle en correcte levering. Kwalitatief goed product.
Beste Kris, goed te horen dat alles vlot verliep en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel
probleemloos , was vlot & snel
Beste Paul, veel plezier met uw bestelling en bedankt voor de 10! Met vriendelijke groeten, het team van de Messenwinkel