Besteld, en goed geleverd, goed verpakt met nodige uitleg

Goede kwaliteit en service

Keurig.

Vlotte afwikkeling.

Supervriendelijk en behulpzaam!

Na telefonisch contact werd ik uitstekend geholpen en begeleid voor de afhandeling van de aankoop via hun webwinkel. Een verademing om als klant heden ten dagen zo behandeld te worden. Sterk aan te raden!

Alles prima in orde!

Snel geleverd, zeer goed verpakt, alles tiptop in orde.

Zeer vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling en eerlijk advies

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen

Snel en degelijk

Vlot verloop

Zou zo weer bij jullie bestellen

Vlotte levering, duidelijke communicatie en snelle oplossing.

Was eerste ervaring en zeker niet de laatste!

Zeer snelle service en alles correct en perfect verlopen.

Goede producten tegen betaalbare prijzen

Producten snel geleverd, goed verzorgd ingepakt en verstuurd via post.

Bestelling snel in huis. Netjes verzorgd en ingepakt.

Snel en duidelijk

De website omvat duidelijke omschrijvingen van de messen. Ik kocht een paarse Opinel mes voor mezelf en een kids-Opinel voor mijn dochter. Snel geleverd en goeie kwaliteit!

Prima service, correcte levering.

Prima service, correcte levering.

klantenservice met "the extra mile"

Hier weten ze perfect wat het verschil kan maken in klantenzorg A+++

Super snelle levering

Snelle reactie over een vraag over een product en snelle levering

Topmaterialen met zeer goede service!

Ik koop al jaren scheerspullen en koksmessen in De Messenwinkel. Het is een toffe winkel waar je altijd goed ontvangen wordt. De mensen die er werken zijn behulpzaam en weten goed waarover ze het hebben. Als er eens iets scheelt, geven ze ook een correcte service-na-verkoop. Een topadres in Antwerpen!

Zeer goede aflevering van de bestelling, binnen de tijd.

Goede en betrouwenswaardige site, met voldoende informatie vanaf de bestelling, via email.

goede service

kwaliteitsvolle producten

Super klantgericht

Er was een foutje gebeurd bij de verzending. Het belangrijkste is hoe dit professioneel opgelost wordt. En dit was perfect. Zelfs voor ik het kon opmerken heeft de winkel me gecontacteerd om een oplossing voor te stellen. Super is dat

Top service en top producten

Ik ben al jaren klant bij de messenwinkel, en steeds zijn de producten, de service en de klantvriendelijkheid excellent. De reden van mijn bezoeken is vooral voor de scheerspullen welke zij verdelen. Gezien ik buiten de stad woon, en de komst van corona gebruik ik steeds de webshop, en dit loopt tevens fantastisch. Ook nu als ik vragen heb, is het opgelost met één telefoontje. Voor mij is de Messenwinkel zeker een aanrader voor wie zich goed en gezond wil scheren. En wie niet weet hoe het moet, volg dan zeker één van hun cursussen.

De levering van DPD was een week later na mijn bestelling

levering DPD was een week later na mijn bestelling

Steeds correcte service en leveringen

Al meerdere malen aankopen gedaan, enkele open scheermessen, scheerriemen, spanriem, scheerzeep enz... Steeds kwalitatief goede materialen. Via online aankopen correcte leveringen

Degelijke webshop. Levering conform beschrijving op website.

uitstekend

Mechelseplein 7