scherp mesje

was op zoek naar scherp mesje om bijvoorbeeld kaas te snijden en dat is gelukt

Snel, vriendelijk, kwaliteitsvol

Kort na mijn online bestelling werd ik opgebeld om alles te kunnen ophalen. Vriendelijk ontvangst in de winkel en heel Coronaproof. Schaar al direct uitgeprobeerd - prima kwaliteit.

perfect, zoals elke keer!

kwaliteit en op tijd! Zo hoort het!

uitstekend

grote keuze, snelle en adequate afhandeling.

Onberispelijk

Niet mijn eerste aankoop in de Messenwinkel. Zoals sreeds snelle verzorgde levering van topkwaliteit producten.

Correct en vriendelijk, uitstekend aanbod en service. Lokaal kopen is zalig!

Komen de afspraken vlot en accuraat na!

Alles klopt, website klantvriendelijk levering vanuit Belgie vlot en volgens afspraak. En natuurlijk een prachtig product.

Uitstekende dienstverlening en kwalitatieve producten.

Zeer degelijke scheerproducten voor wie zich graag op de traditionele manier scheert.

Piekfijn alles afgeleverd.

Alles OK.

Zoals altijd subliem.

Snel, correct.

heel goed, tevreden van de dienst

alles werd correct geleverd zoner enig probleem. Dank voor de dienst

Vlotte levering

Iets gekocht als geschenk. Het was goed verpakt en werd met plezier in ontvangst genomen.

Fijne webwinkel

Ik heb bij de messenwinkel een open scheermes besteld, welke ook netjes is afgeleverd. Ook zat er een blad met informatie bij over hoe je het mes dient te onderhouden.

Snelle levering en goedkoop

Geen namaak geleverd. Echt Victorinox en voor een zeer goede prijs.

Zeer goede service.

Duidelijke en aantrekkelijke website. Eenvoudige bestelmodule. Snelle contactname in verband met beschikbaarheid van de producten.

Topklasse

Koksmes laten graveren. Bestellen, service,kwaliteit en levering : top!

Mooie site met een goede zoekmachine

Ik zocht weer een klein zakmes en met die zoekterm kwam ik terecht bij de messenwinkel. De verzendkosten vanuit België zijn wel hoog, maar ik heb wel het mesje dat ik zocht.

PRIMA

Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

uitstekend

levering netjes en op tijd als vanouds

Supervriendelijke en snelle service!

Ik had online een bestelling geplaatst waarbij iets was misgelopen. Hiervoor had ik een mail gestuurd. Dezelfde dag nog had ik antwoord gekregen, zowel per mail als een supervriendelijke boodschap op mijn voicemail. Ik was ook vrij laat met mijn bestelling te plaatsen maar hier hebben zij rekening mee gehouden. Onmiddellijk mijn bestelling verwerkt zodat ik ze op tijd had! Supergoeie producten die heel mooi ingepakt toekwamen! TOP-service en TOP-kwaliteit hier!!!

perfecte levering van bestelling

hetgene dat ik besteld had is perfect geleverd

Goede service.

Prima service. Snelle levering.

Geen probleem om te bestellen en levering vlot verlopen

DPD stuurde het pakje naar Luxemburg

Slechte verzending / pakjesdienst. Kreeg bericht van ongekend adres. DPD verzoend het pakket eerst naar Luxemburg. Dit was niet de eerste maal dat dit gebeurde.

Correcte levering!

Mechelseplein 7