Beste Gérard, Fijn dat u vanuit Nederland bij de Messenwinkel kocht. Veel plzier met uw aankopen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Goede winkel en goed sevice
Beste, Bedankt dat u even tijd nam voor deze review. Graag tot een volgende keer in onze winkel. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
goed product, correcte levering en zeker voor herhaling vatbaar
Beste Patrick, Fijn te horen dat uw bestelling vlot verliep, bedankt om voor de Messenwinkel te kiezen! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Kwaliteitsvol product , stipt geleverd, kortom alles in orde
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie review, veel plezier met uw bestelling en graag tot snel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Goede en snelle service, keurig en op tijd afgeleverd.
Beste Willem, fijn dat u vanuit Nederland bij de Messenwinkel koopt, veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Beste Jelle, fijn dat uw pakket snel werd geleverd bent en u helemaal tevreden bent over de Messenwinkel. Veel plezier met uw producten! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Zeer tevreden!
Beste Jozef, fijn dat alles vlot verliep en u helemaal tevreden bent. Veel plezier met uw aankopen en bedankt dat u koos voor de Messenwinkel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team Volg ons ook zeker op instagram en facebook > @demessenwinkel
Alles verliep goed.
Beste Jean-Pierre, fijn te horen dat alles goed verlopen is, veel plezier met uw aankopen en graag tot de volgende keer! U bent ook van harte welkom op zaterdag 28/9 op onze 10de editie van onze Laguiole dag! Meer info op onze instagram/facebook @demessenwinkel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Zeer breed assortiment, goed overzicht en snelle levering
Beste Sjef, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw aankopen bij de Messenwinkel. U bent ook van harte welkom op zaterdag 28/9 op onze 10de editie van onze Laguiole dag! Meer info op onze instagram/facebook @demessenwinkel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Mooie en degelijke producten. Zeer goede service.
Beste Lucas, bedankt voor uw fijne review! Leuk dat u uw aankopen deed bij de Messenwinkel, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Een Japans mes de Kai Santorini 14cm met messenslijper besteld. Werd telefonisch gebeld dat ik per ongeluk de verkeerde messenslijper besteld en bood mijn de goede aan . Daar wordt je blij van met de service die ze aanbieden. Het mes gaat als zachte boter door groenten en vlees het is een TOP mes!
Beste Gerard, bedankt voor uw bestelling in onze winkel, veel kook en snijplezier met uw Kai santoku mes! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Gisteren mijn eerste Laguiole gekocht !!! Wat een ervaring, wat een expertise. Het was echter niet mijn eerste bezoek aan de winkel. Mijn gehele collectie koksmessen (Global, Kai) heb ik daar immers ook aangeschaft. Zeker niet mijn laatste aankoop : in tegendeel !! Kortom : dankjewel !
Beste Chris, bedankt voor uw fantastische review en om een trouwe klant te zijn in onze winkel. U bent van harte welkom op onze feestelijke Laguiole dag op zaterdag 28 september in onze winkel! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Correct en heel professioneel
Ik kocht een eerste zakmes voor ons kind en liet het graveren. Heel goede, vlotte en correcte communicatie. Ook heel mooi gegraveerd! Aangename klantervaring.
Beste Dennis, bedankt voor uw fijne review en de topscore. Veel zakmesplezier voor uw kind. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
dik in orde
Beste Herman, bedankt voor uw topscore en veel plezier met uw aankopen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Heel fijn zoals altijd
Beste Dirk, fijn dat u onze service en kwaliteitsproducten weet te appreciëren. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Tja als ik gewoon binnen een redelijke termijn krijg wat ik besteld heb, dan is dat eigenlijk al bijzonder. Geen idee wat ik daar verder over moet zeggen.
Beste Robert, fijn wat u uw pakketje vlot heeft ontvangen, veel plezier ermee. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Geachte, Mijn ervaring was zeer goed. Correcte levering, op tijd en vooral, goed gekocht materiaal. Hoogachtend, Yves
Beste Yves, fijn dat uw tevreden bent over uw winkelervaring bij de Messenwinkel. Vele plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Voormiddag besteld, namiddag al klaar. Ook telefonisch goed contact rond onze vragen.
Alles snel geleverd.
Beste Luc, bedankt voor uw review en veel plezier met uw aankopen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Ik werd onverwacht gebeld door Joannes van de Messenwinkel. Hij volede zich betrokken en gaf mij een geheel vrijblijvend advies over het graveren van het bestelde zakmes. Een goed advies van een vakman. Een advies wat ik daarom ook heb opgevolgd. Twee dagen later volgde de levering. Alles perfect uitgevoerd. Hulde!
Beste Jeroen, bedankt voor je leuke review en veel plezier met uw gegraveerd zakmes! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
............
Beste Roger, fijn dat uw bestelling vlot verlopen is, bedankt om bij de Messenwinkel te kopen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen!
Beste Alfred, bedankt voor uw bezoek aan de Messenwinkel, fijn dat we u goed hebben kunnen verder helpen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
kwalitatief product, correct, efficiënt en uitzrst snel geleverd.
Beste Paul, goed te horen dat uw pakketje heel snel geleverd werd. Bedankt voor ons een topscore te geven! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Mijn bestelling werd 1 dag later al geleverd (in Nederland). Daar was / ben ik erg blij mee. Winkelbezoek is ook altijd prettig. Deskundig en vriendelijk personeel.
Beste Harry, fijn dat uw bestelling zo snel gearriveerd is, veel plezier ermee. Dankjewel voor de complimenten! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team