Ondanks langere levertijd, top kwaliteit handwerk

Vijf dagen moeten wachten op mijn eerste languiole, maar echt top kwaliteit handwerk ik ben echt content !

Prachtig product! Correcte service.

Ik kocht twee steakmessen en twee vorken, via de webshop. Cadeautje voor de jongste zoon. Alles werd twee dagen later netjes geleverd. En de zoon was heel blij.. en ik ook! ;-)

Duidelijke website, snelle verzending, sterke verpakking. Prima kwaliteit.

Prima levering

Snelle levering en goed product

Perfecte service

Perfecte service

Zoals altijd perfect verlopen.

Correct en op tijd geleverd.

Leuk

Goede en leuke advies, blij dat er zo een winkel ;-)

Gemakkelijk online te bestellen. Bestelling was ingepakt zoals gevraagd. Snelle afhaling. Vriendelijk personeel.

De messenwinkel staat borg voor een uitgebreid gamma en een klantgerichte service

Ik werd steeds goed geholpen met de keuze van de producten en tijdens de lock down werkte de aanlevering van de producten nog steeds optimaal.

Een van mijn favoriete winkeltjes

Vriendelijk personeel, cool winkeltje! Ik kan jullie zaak niet verlaten zonder iets te kopen... dus ik mijd jullie als de pest

Correcte service

Prachtig hoe als surprise een waardebon 'gratis eerste slijpbeurt' met de messen meekwam! En daar bovenop een mooie 'handleiding van het huis' om de messen in prima conditie te houden. Ik ben (nog een keer) een zeer tevreden klant.

Kwalitatieve producten, snelle levering, gratis verzending. Top!

top, zeer gebruiksvriendelijke site, en zeer snelle levering.

Top, zeer gebruiksvriendelijke site en zeer snelle levering

Super goed georganiseerd

De organisatie was super nu in de drukke feestperiode en in coronatijd!

snelle en correcte levering

De bestelling werd snel geleverd en het staaltje was een onverwachte verrassing

Correct

Goede service, levering zoals afgesproken. De cadeau verpakking, de linten, mocht iets luxueuzer, was toch een duur cadeau.

Goed mes heel scherp bij het beging top product

Snelle en correcte levering

Leuke winkel met kwaliteitsprodukten.

Bijzonder!

Ik heb een beginners set aan mijn vriend gegeven voor kerst, hij had er vroeger eentje die kwijt was. Bijzonder om te zien hoe blij hij er mee was en hoe compleet en prachtig het was ingepakt!!! Zeker een aanrader!

goede opvolging - vriendelijk - duidelijkheid

goede service - goede handhaving corona-maatregelen - fijne ervaring

correcte vlotte dienstverlening

hoewel ik geen on-line fan koper ben, gezien de huidige problematiek,toch maar gedurft, zeer tevreden, snel en correct afgehandeld, mooi verpakt, zoals aangegeven, kortom blijf klant en maak reclame

Snelle en prima opvolging

Alles was prima en vlot geregeld

Een vriendelijke en degelijke bediening , ik werd goed begeleid in de verkoop via internet. Het pakket zondagavond besteld, zat dinsdagmorgen in de brievenbus .

Snel bezorgd, gratis, mooi ingepakt (gekozen bij check-out). Ik ben al 25 jaar klant.

Snel helder

Top geregeld