Heel vriendelijke mensen, behulpzaam en snelle service!

prima ervaring, snelle en correcte levering

Geweldige uitleg vooraf. Prima kwaliteit en supervriendelijk personeel. Een speciaalzaak die torenhoog uitsteekt qua kwaliteit en behulpzaamheid. Messenwinkel for president! Vriendelijke groeten, Roland uit Vilvoorde

Uitstekend! Toppie!

Uitstekend! Toppie!

Fantastisch aanbod

Heel vriendelijk en ruim aanbod

snelle topservice

Snelle reactie op mijn bestelling, goed verpakt en snel geleverd. Website zelf is ook overzichtelijk en de artikels goed beschreven.

top

topwinkel, topkwaliteit, topservice

Goede service aan de telefoon, minder vanuit het magazijn.

Er waren 2 gelijke zaken besteld. Er werd er 1 geleverd. Na telefonisch contact is de tweede direct opgestuurd. Beide zouden in cadeauverpakking zijn, maar alleen de nabestelling was in orde. De geleverde spullen zijn mooi en goed maar de logistiek kan beter .

SNELLE AANKOOP !

ZEER SNELLE LEVERING EN NETJES VERPAKT ! DUIDELIJKE WEBSITE !

Goede uitleg gekregen en prima verzending

Leuk om te winkelen

perfect geleverd

Perfecte service

Perfecte vriendelijke en snelle service

prima !

netjes verpakt in cadeauverpakking

Al jaren klant voor messen van eerste kwaliteit. Zou er meer kopen maar ze zijn zo degelijk dat ze jaren meegaan. Supervriendelijke uitbaters, prima service en niets is hen te veel om alles piekfijn uit te leggen. Eens klant, blijf je hier klant.

Goed mes gevaarlijk slecht ingepakt

Er was iets foutgelopen bij de bestelling maar ze hebben alles dubbel en dik rechtgezet! Ik raad deze winkel aan! Mooi mes van goede kwaliteit!

aanrader

maandag besteld woensdag geleverd. hoefde niet zo snel, maar kom. mooi scheermes!

Zeer goede snellle service

Er is een minpuntje in cadeautjestijd :) mijn exhtgenoot kon onmiddellijk zien op mail wat ik voor hem gekocht had voor kerstmis. Ik had het op mijn kantoor laten leveren, ipv thuis maar die mails :) :)

Correcte en vlotte levering

Gevonden wat ik zocht!! Correcte en vlotte levering

Prima !

Pakje werd snel geleverd. Tevreden klant.

topservice

Ik had online een scheermes besteld om af te halen in de winkel. Bij afhaling heb ik nog veel extra en nuttige informatie meegekregen.

Ok

Zeer goed service

Snelle en correcte service

Mijn bestelling werd snel en correct afgehandeld en geleverd. Er werd goed gecommuniceerd. Geen enkele opmerking.

Goede uitleg en topservice

Na een goede uitleg wijzer geworden ivm scheerkwasten en -zeep. Je weet nu wat je koopt . Nu nog hopen dat de man het goed gebruikt!

Snelle en vlotte online service

Vlugge verwerking en snelle levering

Fantastisch Belgisch!

Speciaal gezocht voor een Belgische webshop waar ik men eerste safety razor kon kopen. Supersnelle levering en alles heel netjes ingepakt in cadeaupapier zoals aangegeven via de webshop. Een aanrader!

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen