Fijn kado-verpakt (zoals ik had aangevinkt) en snel, veilig geleverd! Absolute aan te raden.

In twee woorden: heel goed

Prima producten, gemakkelijk te bestellen.

zeer goede service

Snelle en goede service!

zeer positief!

positief

mooie producten goede service

Ik kende de winkel al vanuit antwerpen, mooie winkel met veel keuze, maar hun online service is ook perfect in orde.

Top service, top kwaliteit, topppp

Top producten in een super origineel winkeltje, wij zijn fan,. Ook van de cursussen, de service, perfect Daarvoor dank u

Top service !!!

Kende winkel Spijtig genoeg niet eerder maar kwaliteit gerief !!!!

Snelle reactie en levering!

Snel

TOP

Zeer snelle verwerking van bestelling, en heel snel geleverd. Altijd goed service.

De max

Zeer snelle en vriendelijke service en knap ingepakt. Ook zoals gewoonlijk topproducten

Vlotte bestelling, correcte levering.

Eenvoudig bestellen en betalen. Wordt vlot geleverd.

Zeer vlotte service!

Een online bestelling geplaatst en afgehaald in de winkel, met erg duidelijke instructies en vriendelijk personeel! Een kennis heeft ook een online bestelling geplaatst en voor thuislevering gekozen, waar zij ook tevreden van was: snelle levering en goed verpakt.

Zoals het hoort

Had al een goed gevoel toen ik de Wusthof messenblok kocht en nu via internet aankoop is dat niet veranderd

Snelle service aan messcherpe prijs

Vlotte verwerking van mijn order. Blij dat ik local kon shoppen...

Kwaliteit, vriendelijk en vlug bediend

prima!!

mooie keuze, zeer uitgebreid. bestelling vlot afgehandeld netjes toegekomen, in geschenkverpakking zoals gevraagd

Correcte afhandeling

Overzichtelijke website, duidelijke omschrijvingen en toelichtingen. Correcte prijzen en afhandeling van de bestelling. Geleverd zoals gemeld. Betrouwbaar.

degelijke, vriendelijke uitleg, perfecte communicatie

Het betrof hier een telefonisch gesprek over het verkrijgen van kadobonnen zonder zelf naar de winkel te moeten gaan . De betroffen persoon gaf een heel nauwkeurige en supervriendelijke uitleg. Zoals afgesproken kwamen de kadobonnen (na betaling) op de afgesproken dag in onze mailbox aan.

Vakspecialisten!

Prachtige scheermaterialen, hele nuttige uitleg en geweldige service!

geode servis

goede kwalitijd & prefect

snelle en correcte service

Heel degelijk apparaatje, alleen jammer dat het geen gebogen "mes" is.

Telefonisch prima advies, snelle levering.

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen