Super goede ervaring, de volgende dag na bestelling als thuis geleverd. Kwaliteit prijsverhouding

Kwaliteit prijsverhouding super

Zeer correct verlopen.

Zeer correct verlopen.

Vlotte afhandeling van bestelling en goede dienstverlening

Na het online plaatsen van mijn bestelling werd deze perfect verder afgehandeld. Ik kreeg snel een reactie over de dag vanaf wanneer de bestelling kon opgehaald worden. Vriendelijk contact bij ophaling.

De bestelling werd correct behandeld

Mooi materiaal en snelle en correcte levering

Snel, vlot & goed advies. Ook via Webshop.

Snel, vlot & goed advies. Ook via Webshop.

De bestelling wordt onmiddellijk afgehandeld, indien op voorraad nog dezelfde dag verzonden. Alleen de keuze voor de leverancier DPD ben ik niet zo tevreden over.

Altijd perfect, eerlijke winkel

Altijd perfect , eerlijke winkel

Keurige winkel

Ruim assortiment, nette prijzen, goede communicatie en vlotte verzending. Ga zo door!

Snelle en correcte levering

Enkele jaren geleden voor het eerst in de winkel in Antwerpen geweest. Zeer goede service en de zaken die ik er dan kocht (o.a. scheerkwest enz.) zijn nog altijd in prima staat. Sindsdien koop ik de scheersticks die ik gebruik on-line. De levering is tot op heden altijd snel en correct.

Absoluut goede service

Heb er inmiddels al tweemaal iets online besteld. Alles goed geleverd. De eerste maal was er een vergissing gebeurd, maar na een simpel telefoontje was de fout snel rechtgezet.

Correct snel vlotte levering

Dank u voor het verpakken van het cadeautje

vlot

correcte afhandeling en vriendelijk onthaal

Top !

Vlot, vriendelijken professionele samenwerking !

Helemaal verlopen zoals ik wou.

Prijs correct. Levering op tijd.

correcte service

supersnelle afhandeling van de bestelling. correcte communicatie hierover. ruim venster voor afhaal.

tof

Snel, vriendelijk, efficiënt

Hier kom je zeker terug!

Zeer degelijk materiaal, zeer uitgebreide uitleg, een mooie en klantvriendelijke website en een perfecte levering. Meer moet dat niet zijn!

De kennis en service van een menselijke winkel.

Geen liefhebber zijnde van digitaal winkelen was dit een erg goede ervaring. Op verzoek uitgebreid advies en uitleg gekregen door iemand die wist waar zij het over had. Met gerust hart besteld. Levering was perfect. Product nog niet geprobeerd omdat het een cadeau voor 4/12 is.

Prima service, fijn dat er nog speciaal zaken zoals de Messenwinkel bestaan.

Prima service, fijn dat er nog speciaal zaken zoals de Messenwinkel bestaan.

uitstekend

een bestelling gedaan en binnen een dag geleverd vanuit Belgie en ook nog gecontact over een artikel dat noem ik service!

Heel goede website, goed te vinden en prima levering

Ik koop graag bij jullie maar dat gaat nu niet Ben blij dat het toch zo kan, maar kijk uit om terug te kunnen komen

Overzichtelijke webshop, snelle levering en goed verpakt

De webshop is goed navigeerbaar en bevat de nodige informatie. Voldoende mogelijkheden voor de leveringen welke ook snel en vlot verliep. Verpakking van product was goed.

Fijne ruime keuze op de site en correcte levering !

Mijn bestelling was naar verwachting. En keurig op tijd binnen !

Hallo, Ik ben zeer tevreden over de messenwinkel. Ik heb al veel producten gekocht bij jullie zoals scheerprodukten en victorinox producten. Alles wat jullie verkopen is van topkwaliteit . Ik kom ook graag eens rondkijken in de winkel omdat er een bijzondere sfeer hangt . Zeer leuke mensen daar en zeer behulpzaam . Vriendelijke groeten Stefan.

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen