Kwaliteit prijsverhouding super
Hej Sam, goed te horen dat je ervaring met de Messenwinkel super was. Fijne feestdagen, de Messenwinkel!
Zeer correct verlopen.
Beste Peter, dankjewel voor de 10. Fijne feestdagen, de Messenwinkel!
Na het online plaatsen van mijn bestelling werd deze perfect verder afgehandeld. Ik kreeg snel een reactie over de dag vanaf wanneer de bestelling kon opgehaald worden. Vriendelijk contact bij ophaling.
Dag Linda, bedankt dat je tijd nam om deze mooie review te schrijven. Fijne feestdagen, de Messenwinkel!
De bestelling werd correct behandeld
Beste Dani, fijn zo! Graag tot de volgende keer. Fijne feestdagen, de Messenwinkel!
Mooi materiaal en snelle en correcte levering
Dag Kristel, veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Fijne feestdagen, de Messenwinkel!
Snel, vlot & goed advies. Ook via Webshop.
Beste Ingrid, bedankt voor de 10. Fijne feestdagen, de Messenwinkel!
De bestelling wordt onmiddellijk afgehandeld, indien op voorraad nog dezelfde dag verzonden. Alleen de keuze voor de leverancier DPD ben ik niet zo tevreden over.
Beste Serge, fijn dat bij ons alles vlot verliep. Dpd laat idd soms wat steken vallen, dat hebben we helaas zelf niet in de hand. Fijne feestdagen, de Messenwinkel!
Altijd perfect , eerlijke winkel
Dag Steven, bedankt! Fijne feestdagen, de Messenwinkel!
Ruim assortiment, nette prijzen, goede communicatie en vlotte verzending. Ga zo door!
Hej Thomas, wat een lovende beoordeling! We gaan zeker zo doordoen. Fijne feestdagen, de Messenwinkel!
Enkele jaren geleden voor het eerst in de winkel in Antwerpen geweest. Zeer goede service en de zaken die ik er dan kocht (o.a. scheerkwest enz.) zijn nog altijd in prima staat. Sindsdien koop ik de scheersticks die ik gebruik on-line. De levering is tot op heden altijd snel en correct.
Beste Robert, dankjewel voor je fijne review. Fijne feestdagen, de Messenwinkel.
Heb er inmiddels al tweemaal iets online besteld. Alles goed geleverd. De eerste maal was er een vergissing gebeurd, maar na een simpel telefoontje was de fout snel rechtgezet.
Dag Hans, fijn dat je onze service zo apprecieert. Fijne feestdagen, de Messenwinkel.
Dank u voor het verpakken van het cadeautje
Beste Sonia, dat is graag gedaan! Fijne feestdagen, de Messenwinkel.
correcte afhandeling en vriendelijk onthaal
Beste Magda, bedankt voor de 10. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Vlot, vriendelijken professionele samenwerking !
Dag Karine, bedankt voor de mooie review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Prijs correct. Levering op tijd.
Hej Mieke, fijn dat alles zo perfect verlopen is, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
supersnelle afhandeling van de bestelling. correcte communicatie hierover. ruim venster voor afhaal.
Hey Jo, fijn dat je onze goede service apprecieert. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snel, vriendelijk, efficiënt
Beste Frans, dankjewel om ons een topscore te geven. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Zeer degelijk materiaal, zeer uitgebreide uitleg, een mooie en klantvriendelijke website en een perfecte levering. Meer moet dat niet zijn!
Dag Rudy, meer moet dat idd niet zijn! Bedankt! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Geen liefhebber zijnde van digitaal winkelen was dit een erg goede ervaring. Op verzoek uitgebreid advies en uitleg gekregen door iemand die wist waar zij het over had. Met gerust hart besteld. Levering was perfect. Product nog niet geprobeerd omdat het een cadeau voor 4/12 is.
Beste Karin, leuk dat we je zo goed hebben kunnen adviseren. Veel plezier met het uitpakken van het cadeau morgen. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Prima service, fijn dat er nog speciaal zaken zoals de Messenwinkel bestaan.
Dag Johan, én fijn dat klanten ons zo appreciëren, dankjewel. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
een bestelling gedaan en binnen een dag geleverd vanuit Belgie en ook nog gecontact over een artikel dat noem ik service!
Beste Cor, dankjewel voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ik koop graag bij jullie maar dat gaat nu niet Ben blij dat het toch zo kan, maar kijk uit om terug te kunnen komen
Dag Ronnie, vanaf vandaag ben je terug meer dan welkom in onze winkel! Hou ook onze facebook, instagram en website in de gaten voor extra openingsdagen.... graag tot snel. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
De webshop is goed navigeerbaar en bevat de nodige informatie. Voldoende mogelijkheden voor de leveringen welke ook snel en vlot verliep. Verpakking van product was goed.
Dag Michiel, fijn te horen dat je makkelijk je weg vond op onze webshop en dat je bestelling vlot tot bij jou is geraakt. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Mijn bestelling was naar verwachting. En keurig op tijd binnen !
Dag T.J., dankjewel om even de tijd te nemen om een beoordeling te schrijven. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Hallo, Ik ben zeer tevreden over de messenwinkel. Ik heb al veel producten gekocht bij jullie zoals scheerprodukten en victorinox producten. Alles wat jullie verkopen is van topkwaliteit . Ik kom ook graag eens rondkijken in de winkel omdat er een bijzondere sfeer hangt . Zeer leuke mensen daar en zeer behulpzaam . Vriendelijke groeten Stefan.
Beste Stefan, het doet ons veel deugd om dit te lezen, dankjewel. Je bent vanaf vandaag weer helemaal welkom in de winkel. Kom gerust eens langs! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.