Correcte levering.
Hej Nadine, bedankt voor je bestelling en de review. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Perfect en ook de verloop van de bestelling.
Dag Chris, fijn dat je onze producten beschrijft als super, dat zijn ze idd ook :) Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snelle service, ik had ni anders verwacht top service!!
Dag Peter, fijn dat we je verwachtingen perfect hebben ingelost. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Het kwaliteitsvolle van de messenwinkel wordt ook online aangeboden en dat maakt het in deze tijden zeer aangenaam winkelen.
Dag Jelmen, wij werken inderdaad hard om er te staan voor onze klanten, zowel online als vanaf vandaag ook terug in de winkel. Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
In rare onzekere coronatijden: op zondag besteld en dinsdag reeds geleverd! En het is een prima mes.
Beste Luc, wat goed dat je zo tevreden bent over je bestelde mes en de vlotte levering. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Voor extra vragen kan je steeds bellen en wordt je vriendelijk geadviseerd over de producten.
Beste Magda, dankjewel voor de mooie review. Graag tot een volgende keer, vanaf vandaag bent u ook terug welkom in onze winkel. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Topper!
Beste Katia, bedankt voor je fijne review. Veel plezier met je mooi ingepakt cadeautjes. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ik ken deze winkel al jaren. Een ongelofelijke keuze en een vriendelijke bediening. Door Corona heb ik ditmaal on-line besteld. Gelukkig dat dit nu kan.
Beste Roger, wat fijn dat u al jaren klant bent bij ons. Goed te horen dat uw online bestelling vlot verlopen is. Vanaf vandaag bent u ook terug meer dan welkom in de winkel. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Dag Benny, bedankt voor je review en je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Helemaal in orde
Hej Basile, bedankt voor jouw perfecte score. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Correct, en heel serieus!
Dag Ro, wat leuk zeg jouw mooie review! Dankjewel daarvoor. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Vlotte service
Beste Annouck, goed dat alles vlot verliep bij je bestelling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Vriendelijke en professionele afhandeling
Dag Dirk, bedankt voor je mooie review en om bij ons klant te zijn. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Duidelijk en éénduidig antwoord ontvangen op mijn vraag over één van hun producten en specifiek gebruik voor Japanse messen.
Hey Pascal, fijn dat we je goed hebben kunnen adviseren bij je aankoop, veel plezier ermee. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ik ging in het verleden regelmatig naar de winkel zelf maar door de crisis nu on-line besteld,alles is wederom prima verlopen,mijn complimenten hiervoor.
Dag Frank, dankjewel voor je complimenten, héél fijn. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Heel positieve ervaring. Zeker opnieuw bestellen.
Dag Davy, zeker doen! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ik koos voor bestellen op internet en zelf afhalen met de fiets. Zo had ik nog wat beweging.Het centrum van Antwerpen zit zo vol met bouwplekken dat je met een fiets overal nog het makkelijkst geraakt. Wel de openingsuren in het oog houden. Het is een heel slechte tijd om iets met bpost te laten brengen.Ze kunnen het niet meer aan. Firma’s met een monopoliepositie zijn notoir klantonvriendelijk.
Dag Rene, al onze producten in de webshop kunnen inderdaad van dinsdag tem zaterdag van 10-13u kunnen worden opgehaald na bestelling en betaling op de website. Fijn dat bij jouw bestelling alles vlot verlopen is, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snelle en praktische oplossingen, zelfs tijdens coronatijden! Tot de volgende!
Dag Matthias, heel fijn dat je de tijd nam om zo een mooie beoordeling te schijven, veel dank daarvoor. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Zoals altijd, prima service !
Beste Yolanda, bedankt voor de 10! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ik koop al jaren bij Messenwinkel. Charmante zaak, kwaliteitsvolle producten en mensen die hun vak kennen. Een omweg waard!
Dag Ben, wat fijn dat je al jaren trouwe klant bent bij de Messenwinkel! Dankjewel voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Eenvoudig te bestellen en snelle afhandeling.
Beste Alain, goed dat je bestelling heel vlot verliep. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snelle, stipte levering. Goed product.
Dag Lucien, fijn dat je zo tevreden bent over onze kwalitatieve producten. Bedankt voor je aankoop bij de Messenwinkel. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Dag Jan, goed dat alles naar wens is. We zien je graag snel terug. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Goed gegaan
Hey Rita, fijn dat alles vlot verlopen is. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
alles is vlug geleverd en de producten zijn zoals ze moeten zijn.Top producten.
Hej Christophe, bedankt voor jouw review én bestelling! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.