Snel en duidelijke uitleg

Directe en snelle info verkregen

perfect

alles netjes geleverd en goed verpakt, goede service!

Prima website

Ook telefonisch contact verliep naar wens

Super service

Een snelle service en verzending van de online gekochte artikelen. Ik had problemen met de geschenkbon, die online niet werkte. Maar dit was snel opgelost na een mailtje te sturen.

Zeer goed en professioneel

Always buy gifts here

Adequate service

Adequate service

zeer vlot

Bestelling en afhandeling gingen zeer vlot. Had een klein probleem met een besteld mes maar nadat ik had getelefoneerd werd dit meteen opgelost. Alles tip top dus :) Ik ben nu tevreden met mijn nieuw Laguiole zakmes.

Uitstekende en snelle service

Erg tevreden . Mijn bijkomende vragen werden bijna onmiddellijk beantwoord via mail . Er is zelfs kleine aanpassing ad website gedaan ivm afhaalpunten. Mijn vierde aankoop is weer groot succes . Voor de coronatijd ging ik steeds naar de winkel zelf, maar nu heb ik mijn aankoop online gedaan. Goede messen zijn niet goedkoop maar je hebt er iedere dag zoveel plezier aan in de keuken.

Altijd op tijd en goede kwaliteit, die je ook betaald, ofc..

Snelle levering. En volledig wat ik verwachtte toegekomen.

Snelle bevestiging en levering

+ topkwaliteit goederen

Precies zoals vermeld op de site en vlotte verzending

goede kwaliteit en spoedige levering.

goede kwaliteit en spoedige levering

top kwaliteit tegen betaalbare prijs

x

Fantastische service

Bij mijn bestelling had ik een messenbeschermer vergeten de bestellen. De volgende dag krijg ik telefonisch antwoord over een vraag die ik bij mijn bestelling onder commentaar had geplaatst. Toen ik nog vroeg om alsnog de messenbeschermer mee op te nemen, gingen ze alles klaarmaken en diende ik gewoon de bijkomende bescherming nog na te bestellen. Bedankt voor alle moeite. Super team! Groeten Tom

Laguiole Belles Pièces

Die Rubrik "Laguiole Belles Pièces 2020" enthält bzw. enthielt eine ganze Reihe wunderschöner exklusiver Exemplare von Pierre Martin, die leider nicht mehr direkt über den Shop, sondern nur noch über die Website messenwinkel.eu und bei Youtube bewundert werden können. Alle Messer werden in wirklich beispielhafter Weise in Bild und Video präsentiert ! Das von mir bestellte Exemplar entsprach deshalb auch zu 100% meinen Erwartungen ! Die Lieferung nach Deutschland dauerte (in meinem Fall) sechs Werktage, erfolgte (in meinem Fall) versandkostenfrei (... woanders wird für den Versand über innereuropäische Grenzen eine Gebühr von rund 30 Euro fällig), Dienstleister war bei mir DPD. Kaufentscheidend war für mich übrigens auch, dass hinter messwinkel.eu eine echte Coutellerie mit Tradition steckt und nicht nur ein reiner Online-Händler. Es würde mich sehr freuen, wenn die Rubrik "Laguiole Belles Pièces" (mit Laguiole-Unikaten zwischen 500 und 1000 Euro) auch im Jahr 2021 weitergeführt wird.

Molenmesjes en schaar besteld, na 2 dagen al ontvangen. Jullie slijpen ook messen !!!

Ik ben zeer blij dat de RVS mesjes te verkrijgen zijn. Het zijn de allerbeste. Hartelijke dank

Snelle en correcte service en levering hier ga ik nog meer bestellen

Een hartelijke begroeting en zeer goed materiaal

Ik heb de messenwinkel persoonlijk bezocht en heb goede ervaring gehad met eigenaars, ten tweede het materiaal dat ge daar aantreft is het beste van het beste. hetzij het scheergerief en alle daaronder benodigdheden, scheercreme, lotion, scheermesjes en onderdelen voor een schaas met vernieuwbare mesjes e.a. . Ik scheer mij daar graag mee. de groetjes

Goeie service

Toen bleek dat twee artikelen niet bij elkaar pastten werd ik gebeld met meerdere opties voorvervanging. Goede service en het artikel werd ook in nederland snel bezorgd.

Prachtig aanbod, snelle service

Heel mooi aanbod en snelle levering van de bestelde producten

Bestelde producten goed verpakt en snel geleverd.

Duidelijke website met topprodukten

Mechelseplein 7