Directe en snelle info verkregen
Dag Kurt, goed te horen dat we je goed hebben kunnen bijstaan bij je aankoop. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
alles netjes geleverd en goed verpakt, goede service!
Ook telefonisch contact verliep naar wens
Dag Daan, bedankt om vanuit Nederland ook bij ons te shoppen. Leuk dat je onze website overzichtelijk vindt, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Een snelle service en verzending van de online gekochte artikelen. Ik had problemen met de geschenkbon, die online niet werkte. Maar dit was snel opgelost na een mailtje te sturen.
Hej Wouter, fijn dat je zo tevreden bent van onze service. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Zeer goed en professioneel
Beste Guy, bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Aan te bevelen
Hey Staf, bedankt om ons zo aan te bevelen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Makkelijke webshop, mes naar wens. Goed verpakt,vlot geleverd. Ging snel
Beste Ann, fijn dat je je weg makkelijk kon vinden in onze webshop. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Always buy gifts here
Hi Marina, great to hear that you buy your gifts here! Did you know that you can add free gift wrapping to your order online? See you soon, greets from the Messenwinkel.
Adequate service
Beste Jan, fijn dat je onze service zo beoordeeld. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Bestelling en afhandeling gingen zeer vlot. Had een klein probleem met een besteld mes maar nadat ik had getelefoneerd werd dit meteen opgelost. Alles tip top dus :) Ik ben nu tevreden met mijn nieuw Laguiole zakmes.
Beste Sebastian, goed te horen dat alles zo vlot is verlopen. Veel plezier met je nieuwe Laguiole zakmes! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Erg tevreden . Mijn bijkomende vragen werden bijna onmiddellijk beantwoord via mail . Er is zelfs kleine aanpassing ad website gedaan ivm afhaalpunten. Mijn vierde aankoop is weer groot succes . Voor de coronatijd ging ik steeds naar de winkel zelf, maar nu heb ik mijn aankoop online gedaan. Goede messen zijn niet goedkoop maar je hebt er iedere dag zoveel plezier aan in de keuken.
Dag Daisy, hartelijk dank voor je mooie review. Altijd fijn om feedback te krijgen van onze klanten, zodat wij onze website en service nog meer kunnen verbeteren. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snelle levering. En volledig wat ik verwachtte toegekomen.
Beste Kris, bedankt voor je dikke 10! Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
+ topkwaliteit goederen
Hi Gijs, fijn dat je zo tevreden bent over de Messenwinkel. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Precies zoals vermeld op de site en vlotte verzending
Beste Peter, heel bij met tevreden klanten zoal jij! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
goede kwaliteit en spoedige levering
Beste Francky, bedankt voor de fijne beoordeling. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Dag Koen, daar valt niet op aan te merken :) dankjewel. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
x
Beste Paul, bedankt voor je hoge score en je bestelling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Bij mijn bestelling had ik een messenbeschermer vergeten de bestellen. De volgende dag krijg ik telefonisch antwoord over een vraag die ik bij mijn bestelling onder commentaar had geplaatst. Toen ik nog vroeg om alsnog de messenbeschermer mee op te nemen, gingen ze alles klaarmaken en diende ik gewoon de bijkomende bescherming nog na te bestellen. Bedankt voor alle moeite. Super team! Groeten Tom
Beste Tom, wat een mooie woorden, dankjewel daarvoor! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen verderhelpen. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Die Rubrik "Laguiole Belles Pièces 2020" enthält bzw. enthielt eine ganze Reihe wunderschöner exklusiver Exemplare von Pierre Martin, die leider nicht mehr direkt über den Shop, sondern nur noch über die Website messenwinkel.eu und bei Youtube bewundert werden können. Alle Messer werden in wirklich beispielhafter Weise in Bild und Video präsentiert ! Das von mir bestellte Exemplar entsprach deshalb auch zu 100% meinen Erwartungen ! Die Lieferung nach Deutschland dauerte (in meinem Fall) sechs Werktage, erfolgte (in meinem Fall) versandkostenfrei (... woanders wird für den Versand über innereuropäische Grenzen eine Gebühr von rund 30 Euro fällig), Dienstleister war bei mir DPD. Kaufentscheidend war für mich übrigens auch, dass hinter messwinkel.eu eine echte Coutellerie mit Tradition steckt und nicht nur ein reiner Online-Händler. Es würde mich sehr freuen, wenn die Rubrik "Laguiole Belles Pièces" (mit Laguiole-Unikaten zwischen 500 und 1000 Euro) auch im Jahr 2021 weitergeführt wird.
Hello Ulrich, Thank you for your lovely review, we appreciate this very much! We put a lot of effort into our pictures and video... it's really nice to hear that our clients love it. Next year in september there will be a new exclusive series of Laguiole Belles Pièces 2021! So keep notice of our website www.messenwinkel.eu. You can also subscribe to our newsletter on our website. Thank you for your order and enjoy your beautifull Laguiole knive! Vielen Dank! Regards, De Messenwinkel
Ik ben zeer blij dat de RVS mesjes te verkrijgen zijn. Het zijn de allerbeste. Hartelijke dank
Beste Hilde, dat zij ze inderdaad... veel plezier ermee. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snelle en correcte service en levering hier ga ik nog meer bestellen
Hey Ivan, fijn te horen dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ik heb de messenwinkel persoonlijk bezocht en heb goede ervaring gehad met eigenaars, ten tweede het materiaal dat ge daar aantreft is het beste van het beste. hetzij het scheergerief en alle daaronder benodigdheden, scheercreme, lotion, scheermesjes en onderdelen voor een schaas met vernieuwbare mesjes e.a. . Ik scheer mij daar graag mee. de groetjes
Dag Jozef, hartelijk bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze scheerproducten en de kwaliteit ervan. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Toen bleek dat twee artikelen niet bij elkaar pastten werd ik gebeld met meerdere opties voorvervanging. Goede service en het artikel werd ook in nederland snel bezorgd.
Dag Daan, een goede persoonlijke service vinden wij idd zeer belangrijk. Fijn dat alles vlot tot in Nederland geraakt is, veel plezier ermee. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Heel mooi aanbod en snelle levering van de bestelde producten
Dag Carl, bedankt dat je even tijd nam om deze mooie review te plaatsen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Duidelijke website met topprodukten
Hi Lode, fijn dat je makkelijk en snel alles op onze website terug kon vinden. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.