Mannen en hun baard. Jullie verwennen ons graag.
Beste Bjorn, dat doen we zeker graag ... met ons uitgebreid assortiment om je baard in topvorm te houden. Schrijf je ook zeker in op onze nieuwsbrief, daar worden regelmatig tips gegeven over dit onderwerp. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
zie hierboven
Beste Frank, fijn dat we het probleempje snel hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je bestelling en we hopen je snel weer te zien. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Duidelijke website, ruime keuze, prima kwaliteit. De Messenwinkel moet blijven.
Dag Thijs, we konden het zelf niet beter gezegd hebben :) We doen ons best om te concurreren tegen de internetgiganten, en dit door een persoonlijke service en advies op maat. Het zou idd jammer zijn moest een nostalgisch winkeltje als De Messenwinkel verdwijnen... Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
eindelijk een goede schaar
Dag Ronny, goed te horen dat je zo tevreden bent over de scharen. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
goede ommunicatie en sneeuw verwerking van bestelling
Beste Eric, fijn dat u ons een 9 geeft, bedankt voor je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snel en correct afgehandeld.
Beste Tom, dat kan al eens gebeuren in deze drukke pakjestijden. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Wat voor mij althans gemakkelijker en duidelijker was de betaling tegenover de vorige keer heb ik moeten zoeken. Nu ging het veel vlotter. Zeker voor iemand die geen ervaring heeft met electronisch shoppen.
Beste Patrick, héél fijn te horen dat alles vlot gegaan is bij het online shoppen bij demessenwinkel.eu! Bedankt en tot snel. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
prima over heel de lijn
Beste Luc, fijn dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Zowel tevreden over de bestelde produkten ,als de levering ervan. groeten Freddy.
Dag Freddy, bedankt voor de dikke 10! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Topservice
Dag Rik, bedankt voor een trouwe klant te zijn en je lovende woorden! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
ik kreeg meteen antwoord op mijn online aanvraag en werd correct geholpen
Dag Gavin, fijn dat we je zo goed hebben kunnen verderhelpen. Graag tot de volgende. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Het is fijn werken met goede keukenmessen die ik in de Messenwinkel kan kopen en laten slijpen.
Dag Marina, koken is idd een feest met een degelijk koksmes! Bedankt voor bij ons te shoppen, nog veel keukenplezier. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
overzichtelijke side snelle levering goed product
Beste Marcel, fijn dat u alles makkelijk kan vinden op onze webshop. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
zeer tevreden
Dag François, goed om te horen dat u zo tevreden bent over de Messenwinkel. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
site goed toegankelijk, verzending prima verlopen en zeer goed te volgen, kortom alles top.
Beste Jan Willem, fijn dat je onze winkel én webshop als top omschrijft. Bedankt voor je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan aan de telefoon. Mijn bestelling die erop volgde kwam zonder problemen aan en was goed verpakt. Aanbevelenswaardig!
Hi Jeroen, wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen verder helpen en je ons daarom zo aanbeveelt. Dankjewel voor je mooie review. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
- scherpe prijs - snelle levering - zorgvuldig verpakt - overzichtelijke site
Beste Marc, dankjewel voor je prachtige review! Fijn dat je bij ons je producten hebt gevonden. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
snel verkregen wat ik had besteld, goed verpakt en met begeleidende uitleg.
Dag Herbert, bedankt voor je aankoop bij de Messenwinkel. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ik ben al een aantal jaar klient bij de messenwinkel voornamelijk voor mijn scheerprodukten. Altijd zeer tevreden geweest en heb nu voor de eerste maal online besteld omdat ik door corona niet met trein,tram en bus wil rijden. De levering gebeurde correct en zeer snel na de bestelling zodat ik in de toekomst deze service allicht nog ga gebruiken. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Dag René, wat goed dat jouw online bestelling zo vlot is verlopen! Fijn dat je in de toekomst nog komt winkelen in onze webshop. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Bij betaling factuur misgelopen wegens update van de bank. Na contactopname via e-mail toch in orde gekomen. Dankjewel hiervoor.
Dag Domien. Wij dragen een goede service hoog in het vaandel, fijn dat dat bij jou ook zo is gegaan. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Vlotte afhandeling v d bestelling
Beste Dirk, goed te horen dat jhe je bestelling zeer vlot hebt ontvangen. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Een cadobon online besteld , de volgende dag met de post geleverd.
Hey Ilse, bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Prima materiaal en stipte levering. Goede en verzorgde verpakking voor verzending.
heel goede en vlugge levering. Kwaliteitsproducten.
Beste Johan, fijn dat je onze kwaliteit zo op prijs stelt! Bedankt voor je aankoop. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snelle levering en een prima prijs kwaliteit verhouding. Prima assortiment.
Hi Indra, wat fijn dat we ook veel Nederlandse klanten mogen verwelkomen! Bedankt voor je aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.