Zoals verwacht zeer scherp en kwaliteit

Zoals verwacht zeer scherp en kwaliteit

Uitstekende service

Bestelling geplaatst en een paar dagen later opgehaald bij een pick-up point. Perfecte levering deze webshop is een aanrader.

snelle en correcte levering

zoals steeds top materiaal en vlotte afhandeling

Zoals altijd: prima kwaliteit, uitstekende service.

Correct, goed product, uitstekende service. Altijd tevreden, en dat sinds jaren.

Snelle service, uitstekend product!

Mooie selectie aan scheer producten. Ik ben erg tevreden met mijn prachtige Scheerkwast! De levering verliep snel en soepel, zeker een aanrader.

Wij zijn een ouder echtpaar en voor ons is het heel gemakkelijk dat we on line kunnen bestellen. De website is gebruiksvriendelijk en mooi. Een aangename manier om eens in jullie winkel te kijken. Goede uitleg van het product. Verzending ook in orde! Bedankt!!

Zie boven

Heel goed, nix te klagen.

Toppie!

Zeer goed en degelijk materiaal.

Tot nu toe altijd zeer correct aangekocht. Altijd degelijk materiaal en waar naar de prijs. Alleen spijtig dat de pakketjes afleverdienst voor de zoveelste keer de mist in gaat. ( DPD ) Het heeft vier volle dagen geduurd vooraleer het pakketje op bestemming toekwam. De track & trace code ( tijdig bezorgd door de leverancier ) is helemaal niet accuraat. De track-website wordt niet in real time bijgewerkt en laat zodoende niet toe te weten waar het pakketje zich bevindt.

Topproducten

Ik koop er altijd mijn scheergerief. Goed dat je nu ook kan laten aanleveren in een Bpost pakjesautomaat.

Geweldig, snelle levertijd.

Paar artikelen bestleld IBM baardverzorging, zeer goede prducten stuk voor stuk uitstekende kwaliteit!

ok

correcte prijs correcte levering meer moet dat niet zijn

Zeer tevreden en snelle levering

Weer blij met de balm. Ben wel benieuwd naar het van proef monstertje van de aftershave. Erg lekker

online bestellen gaat makkelijk en volgende dag pakketje al ontvangen. Ook in de winkel is het aangenaam winkelen, dit omdat het een mooi en gezellig winkeltje is + uitstekende vakkennis, vriendelijk en topmateriaal is.

Alles naar verwachting. Stevig verpakt, geen vertragingen

Alles op tijd en in orde.

voldoet volledig aan de beschrijving

prima aankoop

Snel en superservice!

Makkelijke bestelprocedure, snelle levering en kwaliteit!

snel en correct

Ik wist niet dat jullie ook kammen verkochten. Blij dat ontdekt te hebben

Snelle levering naar Nederland

super goed

super goed

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, vlot geleverd. Bijna zo goed als een bezoek aan de winkel.

Zeer positief

Snelle reactie en levering, met zeer vriendelijke hulp na telefonisch contact.

correcte uitvoering.

Heerlijk als mensen doen wat ze beloven.

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen