Beste, fijn dat je je bestelling bij ons hebt gedaan, veel plezier ermee. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ruime keuze en beschikbaarheid aan producten van topkwaliteit. Eenvoudig te bestellen en volledig en tijdig geleverd.
Dag Ivo, bedankt voor de mooie woorden, geniet van de topproducten. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Kwalitatief gereedschap voor een scherpe prijs, netjes aan huis geleverd.
Dag Wouter, bedankt voor je beoordeling en jouw bestelling, geniet ervan. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Goed op de hoogte gehouden over de verzending.
Dag Jan, fijn te horen dat we je goed hebben kunnen informeren over je bestelling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Fijne winkel. Bestelling snel en goed verpakt geleverd. Ruim assortiment en scherpe prijzen.
Dag Ed, wat een mooie beoordeling, bedankt daarvoor! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Een aanrader
Hey Bert, fijn dat je de Messenwinkel aanraad, bedankt. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Mesje on-line besteld. Enkele dagen later afgehaald en zeer blij met dit vlijmscherp en uitstekend aardappelmesje.
Hey Raf, veel plezier in de keuken met het aardappelmesje. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
zeer tevreden met het uitgebreide assortiment.
Hey Fiona, fijn dat je apprecieert dat we steeds streven naar het aanbieden van een uitgebreid en kwalitatief assortiment. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
De eerste bestelling verliep zo goed dat ik meteen heb bij besteld
Dag Jonathan, dat zien we graag, tevreden klanten die blijven terugkomen. Bedankt om bij ons te kopen. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Na een telefonisch advies, bestelling geplaatst en binnen de twee werkdagen geleverd! Fantastisch! Blij dat ik de raad van de verkoopster opgevolgd heb. Zeer tevreden met het resultaat van de scheerbeurt met de safety rasor en de lavendelscheerzeep van Dr. Harris. Top!!!!
Dag Andrea, we zijn ook zeer tevreden dat het scheerresultaat helemaal aan jouw verwachtingen voldoet en dat we je goed hebben kunnen begeleiden bij je aankoop van de scheerset. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
ruime keuze in de webshop; snelle en correcte levering !
Hey Joeri, bedankt voor je top beoordeling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Fantastisch, alles perfect in orde. En natuurlijk producten van top kwaliteit
Beste Luc, goed te horen dat je zo tevreden bent van ons kwalitatief assortiment. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Veel keuze, gemakkelijk bestellen en geleverd zoals afgesproken.
Dag Marc, bedankt om ons ene perfecte score te geven. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Alhoewel er problemen waren met betalen via bancontact op de website, werd de bestelling telefonisch afgehandeld door een zeer vriendelijke medewerkster. Top service!
Beste Guido, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn dat je onze persoonlijke service zo weet te appreciëren. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Commandes envoyées rapidement et soigneusement et articles de qualité !
Bonjour Stefano, merci pour la critique positive. Cordialement, de Messenwinkel
Zie boven
Beste Charles, fijn dat je je bestelling vlot hebt ontvangen. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
kwaliteit en snel!
Beste Jan, dankjewel voor de perfecte beoordeling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
prima verzorgde service en idem dito kwaliteit
Dag Jan, bedankt om even tijd te nemen om deze fijne beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Het is altijd leuk om een paar extrat'jes mee te krijgen (stalen, uitlegfiche...)
Hey Jean-Philippe, fijn dat je onze extraatjes weet te appreciëren. Bedankt voor je review. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snelle levering ondanks Corona maatregelen. Besteld op maandag, verzonden op dinsdag (zoals beloofd). Via e-mail steeds bericht ivm betaling, verzending,...
Hi Diana, dankjewel voor je bestelling en je mooie review. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Geweldige kennis en service.
Dag Dirk, wat een mooie beoordeling! Fijn dat je onze vakkennis zo weet te appreciëren. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Snelle en correcte levering
Beste Tony, dat alles naar wens was, horen we graag. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Perfecte service, vlotte en snelle bestelling. Zeer aangenaam scheren met hoog kwalitatief scheermateriaal. Zeker aan te bevelen!
Hey Gunther, wat fijn dat je de Messenwinkel en ons kwalitatief scheermateriaal zo aanbeveelt. We wensen je veel plezier met je nieuwe producten en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Scheermes en toebehoren gekocht. Vriendelijk geholpen, snel geleverd, mooi verpakt voor vaderdag, zelfs met handleiding incl fotos en tips voor supergladde scheerbeurt
Dag Roeland, goed dat we je perfect hebben kunnen begeleiden naar het juiste scheermes en toebehoren, we wensen je veel scheerplezier. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
U krijgt van mij een 10.
Hey Anneke, heel fijn dat je ons een dikke 10 geeft! Bedankt voor jouw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.