Hi Noel, goed om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze snelle service. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Kwaliteit en vakkennis.
Dag Leo, dat zijn héél mooie woorden, dankjewel daarvoor. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Goede kwaliteit producten voor een relatief lage prijs, snelle bezorging en alles was helemaal duidelijk!
Dag MP, fijn dat we ook in Nederland veel trouwe klanten hebben van de Messenwinkel... U bent ook altijd welkom in onze winkel op het Mechelseplein in Antwerpen. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Elke keer netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.
Dag Stefaan, het doet ons deugd dat je zo tevreden bent over de levering en service. Bedankt voor je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Mooi assortiment, vind je niet overal, goede kwaliteit, wel weinig aanbiedingen en artikelen die niet in aanbieding zijn, soms wel erg duur met te weinig uitleg om het prijsverschil met andere artikelen te motiveren.
Hey Tine, bedankt voor je review. We proberen onze klanten steeds zo goed als mogelijk te informeren, mocht je toch nog bijkomende vragen hebben, mag je ons altijd bellen of mailen en dan geven we jou graag nog extra uitleg. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Vlotte afhandeling van bestellingen, zeer vriendelijke bediening en kwaliteits producten.
Dag Tom, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Na bestellen via de website wordt snel geleverd en is netjes verpakt. PS. Hebben jullie mijn email ontvangen?
Dag Hanna, dankjewel voor je fijne beoordeling en dito mail, we hebben hem net beantwoord. Veel plezier met jouw uniek collectors-item. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Goede site en mooie producten
Beste, wat fijn dat je ons een 10 geeft, dankjewel daarvoor. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Uitstekende winkel voor persoonlijke verzorging. Cologne besteld voor een goede prijs en snel geleverd, top!
Dag EJ, fijn dat je je persoonlijke verzorgingsproducten bij ons hebt kunnen vinden. Veel plezier met de cologne. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Prima, alles snel in orde
Dag Daan, fijn te horen dat je bestelling snel werd geleverd in Nederland. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
In tijd van corona wachttijd wat langer, maar in de messenwinkel helemaal NIET ! zaterdagmiddag besteld en maandagmorgen geleverd !Een 10/10 voor de snelle handeling ,en natuurlijk de prachtige producten die ik heb gekocht. Aan ieder een echte aanrader!
Beste Godelieve, heel fijn dat je De Messenwinkel zo aanraad! Dankjewel voor je mooie woorden en dat je de moeite nam om ons te beoordelen. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Bestelling en levering zijn vlot verlopen.
Dag Mustapha, bedankt voor de mooie beoordeling en de dikke 10. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Nagelknipper en pre shave zeep besteld en de kwaliteit is heel goed.
Dag Robby, we vinden het inderdaad belangrijk om de meest kwaliteitsvolle producten aan te kunnen bieden, fijn dat je tevreden bent. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Goed product en correcte en vlotte levering
Hey Ben, fijn dat je onze producten weet te appreciëren. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Kwalitatieve producten en snel geleverd :-)
Beste Dieter, wat fijn om zo een mooie review te lezen, bedankt daarvoor! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Na het bestelling van mijn keuze is er snel gereageerd en de levering is spoedig verlopen.
Hej Pim, leuk dat we ook in Nederland fans hebben van de Messenwinkel. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
goede service
Dag Patrick, fijn dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Klantenservice is uitstekend! Snelle verzending, onmiddellijk antwoord op vragen, en producten van goede kwaliteit!
Dag Evelyn, wat een lovende woorden, dat doet ons veel deugd! Bedankt daarvoor en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ik ben klant in de winkel maar met Corona-crisis met thuisleverinh
Hey Robert, fijn dat je bestelling vlot tot in Nederland is geraakt, veel plezier ermee. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
correcte service en advies
Dag Paul, het Messenwinkelteam is inderdaad zeer gepassioneerd en altijd paraat voor het juiste advies voor onze klanten. Fijn dat jij dat ook zo ervaren hebt. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ze verkopen prachtige zakmessen. Ook als je via internet bestelt word je goed en vriendelijk geholpen.
Dag Marten, fijn dat je ons assortiment weet te appreciëren, bedankt voor je bestelling! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Degelijke produkten
Beste Roger, dankjewel voor de mooie review. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
De ontvanger van de cadeaucheques was zéér tevreden en kan u binnenkort in de winkel verwachten.
Hey Steve, fijn dat je iemand blij maakt met een cadeaucheque van de messenwinkel. We kijken uit naar haar/zijn komst. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
door de snelle service kan het scheren gauw gebeuren met de meest waanzinnige geuren. b
Dag Bjorn, leuk dat je zo tevreden bent van onze producten en van de snelle levering. Bedankt voor je review. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Online scheermesjes en scheerzeep besteld, 2 dagen later aan huis geleverd. Zeer verzorgde verpakking, vlotte levering
Dag Bart, fijn dat je even de tijd nam om de Messenwinkel te beoordelen. Bedankt voor de dikke 10! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.