Webshop snel en topkwaliteit

Heel tevreden met mijn aakoop via webshop Supersnelle levering: s avonds besteld, s ochtends op de post en de dag erna geleverd Mooie producten duidelijk van topkwaliteit Flyer en staaltje aangepast aan mijn aankoop om me op weg te helpen. Fantastische service!

vlot & snel geleverd

Proraso scheerproducten zijn onmisbaar voor mij.

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Vlug en veilig

Zeer vlotte levering

Van begin tot levering perfect! Niets om aan te merken, ‘S avonds besteld en de volgende dag geleverd aan huis.

Uitstekende service

Mooi assortiment en hele snelle en keurige levering! Een aanrader.

Besteld mes werd tijdig en compleet geleverd

vlotte en perciese service

fijne site, doet wat het beloofd,zelfs sneller dan ze beloven

Wel betaald maar nog geen levering ontvangen.

Of ik nog een volgende bestelling ga plaatsen, daar zal ik toch nog heel goed moeten over nadenken...

Goed materiaal

Duidelijke uitleg op de site om een bewuste keuze te maken welke materialen aangekocht worden. Een staaltje after-shave balsem dat van toepassing is, zat ook in het pakket, altijd leuk meegenomen. Pakketje was snel verzonden, maar helaas doorheen heel de periode (te) laat toegekomen.

Super service

Zeer vriendelijke informatie aan de telefoon - gemakkelijke site en zeer snelle levering

Super producten en heel goed advies!

Ze hebben mij super voortgeholpen toen ik een vraag had. Toen ik belde en er niet opgenomen werd, ben ik 10 min later teruggebeld. Jullie geven super goed advies! Dankjewel voor de hulp.

Veel keuze en uitstekende scheerkwast en snel geleverd

Er is een enorme keuze uit alle soorten scheerkwasten. De scheerkwast Omega is perfect met de juiste scheerzeep. De levering was snel en adequaat. Prima geen aanmerkingen.

Gemakkelijk te bestellen, te betalen en snelle levering!

Ik ben zeer tevreden van de produkten die de winkel aanbieden Veel keuze en gedetailleerde uitleg over het product via website.

Zeer goed!

Telefonisch netjes te woord gestaan en later nog foto’s toegezonden gekregen. Fijne service!

Topservice!

Mooie producten tegen correcte prijzen! Steeds weer vlot geleverd.

Alles goed

Snelle levering van de schaar. Prima service.

Zeer goede kwaliteit van mijn huishoudschaar Dovo.

Vriendelijk, goede uitleg en super kwaliteit !

beste kwaliteit en service

geen commentaar

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de informatie op de website over het nat scheren, de benodigde artikelen en daarnaast ben ik zeer tevreden over de levering van de artikelen. Top!

Heb het pakket nog niet ontvangen

:-(

Altijd correct.

Topwinkel met topproducten.

Klantenzorg zoals het hoort

Met veel aandacht en zorg voor de klant, the extra mile gaan, zoals het nog zelden gezien wordt. Top

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen