Heel tevreden met mijn aakoop via webshop Supersnelle levering: s avonds besteld, s ochtends op de post en de dag erna geleverd Mooie producten duidelijk van topkwaliteit Flyer en staaltje aangepast aan mijn aankoop om me op weg te helpen. Fantastische service!
Hey Anneleen, het doet ons deugd te horen dat je zo tevreden bent over je aankoop én onze service! Bedankt om in onze webshop te kopen, heel vele plezier met je aankoop :). Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Proraso scheerproducten zijn onmisbaar voor mij.
Dag Henri, Proraso scheerproducten zijn heel populair, leuk dat jij ook fan bent. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel
snelle correcte levering
Beste Jan, goed te horen dat je bestelling snel is afgeleverd. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel
Dag Eddy, fijn dat je onze service top vind. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Van begin tot levering perfect! Niets om aan te merken, ‘S avonds besteld en de volgende dag geleverd aan huis.
Dag Hilde, fijn dat je bestelling zo vlot geleverd werd. Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Mooi assortiment en hele snelle en keurige levering! Een aanrader.
Hi Laurent. Fijn dat je ons aanbeveelt bij anderen. Bedankt voor je bestelling, we wensen je er veel plezier mee. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Besteld mes werd tijdig en compleet geleverd
Dag Patrick, bedankt voor je beoordeling en veel plezier met het mes. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
fijne site, doet wat het beloofd,zelfs sneller dan ze beloven
Dag Jacobus, wat fijn dat je vanuit Nederland je bestelling bij ons hebt geplaatst! We wensen je er veel plezier mee en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Of ik nog een volgende bestelling ga plaatsen, daar zal ik toch nog heel goed moeten over nadenken...
Dag Jan, wij betreuren het zelf ten zeerste dat de pakjesdiensten onze bestellingen niet altijd tijdig kunnen leveren, door de corona crisis zijn deze diensten overbelast. Onze excuses daarvoor. Wij hopen dat uw uw bestelling snel zult ontvangen! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel
Duidelijke uitleg op de site om een bewuste keuze te maken welke materialen aangekocht worden. Een staaltje after-shave balsem dat van toepassing is, zat ook in het pakket, altijd leuk meegenomen. Pakketje was snel verzonden, maar helaas doorheen heel de periode (te) laat toegekomen.
Hey Jolien, tof dat we je hebben kunnen verrassen met ons bijgevoegd staaltje :) We betreuren het ook ten zeerste dat onze pakketjes niet altijd tijdig worden geleverd, bedankt voor je begrip én je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Zeer vriendelijke informatie aan de telefoon - gemakkelijke site en zeer snelle levering
Dag Frédéric, mercie voor je mooie beoordeling. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel
Ze hebben mij super voortgeholpen toen ik een vraag had. Toen ik belde en er niet opgenomen werd, ben ik 10 min later teruggebeld. Jullie geven super goed advies! Dankjewel voor de hulp.
Dag Inne, bedankt voor je toffe reactie. Leuk om te horen dat we je goed hebben kunnen adviseren bij je aankoop. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Er is een enorme keuze uit alle soorten scheerkwasten. De scheerkwast Omega is perfect met de juiste scheerzeep. De levering was snel en adequaat. Prima geen aanmerkingen.
Dag Leon, goed dat je je keuze hebt kunnen vinden in ons uitgebreid assortiment. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Gemakkelijk te bestellen, te betalen en snelle levering!
Hej Maikel, fijn dat je de messenwinkel een dikke 10 geeft. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ik ben zeer tevreden van de produkten die de winkel aanbieden Veel keuze en gedetailleerde uitleg over het product via website.
Dag Freddy, fijn dat onze website je goed heeft kunnen helpen in het vinden wat je zocht. We hopen dat je veel plezier zult beleven met je aankoop. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Telefonisch netjes te woord gestaan en later nog foto’s toegezonden gekregen. Fijne service!
Dag Tim, fijn dat je onze persoonlijke service zo apprecieert! Bedankt. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Mooie producten tegen correcte prijzen! Steeds weer vlot geleverd.
Dag Stefaan, bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Alles goed
Hey Dragan, bedankt voor de 10, dat doet ons deugd. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Zeer goede kwaliteit van mijn huishoudschaar Dovo.
Hey Marijke, fijn te horen dat je zo tevreden bent met de aankoop van een Dovo huishoudschaar. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Vriendelijk, goede uitleg en super kwaliteit !
Dag Chris, bedankt voor je appreciatie en je bestelling! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
geen commentaar
Dag Dirk, leuk dat je onze kwaliteit en service een 10 geeft! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Ik ben zeer tevreden over de informatie op de website over het nat scheren, de benodigde artikelen en daarnaast ben ik zeer tevreden over de levering van de artikelen. Top!
Dag Marc, fijn te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
:-(
Beste Staf, wij versturen bijna dagelijks onze bestellingen. Helaas door de corona crisis en drukte bij de pakjesdiensten (bpost en dpd), zijn sommige van die bestellingen langer onderweg dan normaal. Wij betreuren dat ook ten zeerste, onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel
Topwinkel met topproducten.
Dag Eddy, bedankt voor de lovende woorden, heel fijn. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Met veel aandacht en zorg voor de klant, the extra mile gaan, zoals het nog zelden gezien wordt. Top
Dag Pieter, dat trachten we inderdaad voor elke klant te doen, om iedereen steeds de beste producten met de meest deskundige uitleg aan te bieden. Leuk te horen dat je dat ook zo hebt gevoeld en geapprecieerd. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel