Website is heel duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. Werkt snel en wordt goed opgevolgd. Natuurlijk beetje vertraging bij DPD....begrijpelijk deze periode.
Beste Greta, fijn dat je alles makkelijk vond op onze webshop. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel
Zeer snelle en correcte afhandeling. Alleen jammer dat het post bedrijf er 14 dagen voor nodig had om het pakket geleverd te krijgen.
Beste Wouter, bedankt voor je mooie beoordeling van onze (web)winkel! Het is idd jammer dat je pakketje zo lang onderweg is geweest, daar hebben wij helaas geen controle over. Gezien de huidige corona toestand, zijn er overal vertragingen bij de koerierdiensten. We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Zonder problemen, mijn pakje goed ontvangen.
Dag Renate, bedankt voor je bestelling en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Zeer aangenaam en zeer snelle reactie
Hej Kate, bedankt voor je mooie beoordeling! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Staan altijd paraat met goede raad, tips en tricks.
Dag Jonas, bedankt om onze winkel als vakkundig te beoordelen! Wij vinden het enorm belangrijk om onze klanten bij te staan bij hun aankoop en hen goed te informeren over al onze producten, fijn dat dat ook bij jouw gelukt is. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel
Great service and the shop povide top quality products with an short delivery time . Any question regarding your order the shop is assisting you and answer you in an short time . i like this kind of online shopping and wish the owner a great future
Hi Wilhelm. Thank you very much for your lovely review! We appreciate that very much. We wish you a lot of fun with your purchase and see you next time. Greetings from the team from de Messenwinkel
Heel snel verstuurd. Goede producten
Dag Dainora, bedankt voor je mooie cijfer en fijne beoordeling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Zelfs in tijden van corona een snelle en goede sevice. Heel vriendelijke bediening. Zeker aan te raden. Het mes van Kai dat ik besteld heb gaat mijn verwachtingen teboven.
Dag Bart, fijn dat je onze snelle en goede service zo op prijs stelt. De messen van Kai zijn idd top, veel plezier ermee! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Super vriendelijk en top aanbod!!! Ook een echt goede service, gewoon een aanrader voor wie zakmessen, koksmessen en scheefmaterialen nodig geeft!
Hi Janko, leuk dat je fan bent van de Messenwinkel en ons bij iedereen aanraadt! Bedankt voor je lovende woorden. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Bij het bestellen van een safety razor werd ik aangenaam verrast toen ik de doos opendeed. Er zat een duidelijke handleiding bij die stap voor stap uitlegde hoe je met een safety razor moet scheren, wat je wel/niet moet doen en wat verschillend is als je met een 'gewoon' scheermes scheert. Dat beetje extra was een zeer aangename ervaring en zorgt dat je helemaal klaar bent voor je eerste scheerbeurt!
Dag Camille, wij vinden het erg belangrijk onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de producten zodat ze deze op de juiste manier kunnen gebruiken en plezier kunnen beleven met hun aankoop. Zo proberen we ons, als kleine lokale handelaar, te onderscheiden van de 'groten'. Veel scheerplezier en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Idem
Dag Bart, bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Eenvoudig en direct voor bestellingen
Dag Humbert, fijn dat alles vlot verlopen is bij het bestellen van je producten. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Alles reibungslos geklappt, das Produkt ist genial 👌🏻 Thanks
Gutentag Patrick, danke schon! Thank you for your lovely recommendation. We are delighted to have clients from Germany :)! We hope to see you soon. Greets, the team from De Messenwinkel
Vriendelijke deskundige hulp met kwaliteits merken.
Hi Thierry, fijn dat we je goed hebben kunnen helpen bij je aankoop met onze deskundige uitleg. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
We kopen al jaren ons scheergerief bij deze winkel. Blij dat we ook online even vlot geholpen zijn!
Dag Steve, bedankt voor je mooie recensie en wat fijn dat je al jaren klant bent bij ons, en nu ook online! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
goede producten, snelle en veilige levering!
Dag Willem, dankjewel voor het mooie cijfer en je mooie beoordeling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Alles zoals het hoort
Dag Thomas, bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
👍👍👍👍
Hey Ronald, bedankt voor de duimpjes, heel fijn dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Dag Jo, dankjewel! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Onnze zoon was zeer opgetogen met het verjaardagscadeau.
Dag Herman, wat leuk te horen dat het cadeau een schot in de roos was voor je zoon. We zien je graag een volgende keer terug. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Zeer duidelijke website en vriendelijke hulp via telefoon.
Hi Maarten, wij hebben idd een telefoonnummer waarop onze klanten ons kunnen bereiken voor persoonlijk advies. Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Prima kwaliteit en service
Hey Jules, dankjewel voor je mooie beoordeling en de dikke 10! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Kom hier al jaren en raad iedereen aan als je kwaliteit wil! De Messenwinkel😉
Dag Yves, heel fijn te horen dat je al jaren klant bij ons en bedankt om ons zo aan te bevelen! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Blij nog zulk kleinschalige, lekker ouderwetse winkels terug te vinden. Ik koop er al jaren en ben heel tevreden.
Dag Eddy, bedankt om al jaren klant te zijn bij ons, we hopen in betere tijden je snel terug te zien in onze winkel. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Zeer ruime keuze van kwalitatieve producten die zeer snel geleverd worden zonder extra verzendkosten.
Dag Daniel, heel fijn om zo een mooie beoordeling te krijgen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel