Professioneel en met passie

Deze keer online besteld owv corona. Alle degelijke producten werden netjes verpakt en bezorgd.

zeer vriendelijk uitleg en een super service (persoonlijk afgeleverd!)

zeer vriendelijk uitleg en een super service (persoonlijk afgeleverd!)

Aankoop safety scheermes en open scheermes in het verleden

Goede messen met een goed koop- en gebruiks-advies.

Gewoon perfect

Gewoon precies wat je verwacht en hoopt: een duidelijke website, snelle afhandeling, een redelijke prijs en goede verpakking. De volgende keer weer!

perfect !

Snelle levering. Prima produkt.

Fantastische winkel zowel online, als fysiek

Zaakvoeders die zeer veel kennis hebben in deze specifiekere niche. Hun service en advies heeft me erg geholpen.

Snel geleverd en volledig naar mijn bestellingen

Snelle en goed afhandeling !

goede ervaring

Perfect geleverd zelfs in deze uitdagende tijden (Corona)

Thuis geleverd , snel in deze Coronatijden

Enkel nog maar goede ervaringen gehad, zowel online als met de winkel.

Online is alles altijd vlot gegaan. In de winkel waren ze ook vriendelijk en behulpzaam.

Mooi kwaliteit

Snelle levering en in degelijke verpakking geleverd Kwalitatief zeer goed

Klasse!

Ruime voorraad en steeds zeer snelle levering aan huis. De fysieke winkel in Antwerpen is ook zeker een bezoek waard!

Fantastische winkel met kwalitatieve producten én persoonlijke service

Het team van de Messenwinkel staat echt voor je klaar, zelfs nu wanneer de winkel tijdelijk gesloten is door de coronacrisis. Ze zijn via gsm bereikbaar en helpen je via een (video) gesprek om de juiste producten te kiezen in de webshop. De pakjes zijn perfect ingepakt en worden goed afgeleverd, zelfs ingepakt in prachtig cadeaupapier als je dat vraagt. Ik kan iedereen aanraden om bij de webshop van de Messenwinkel te kopen en zo de lokale handelaren te steunen...!

Goeie producten en snelle service

Ik heb al verschillende keren hier besteld en nog nooit problemen gehad. De producten zijn zeer goed en de prijs eveneens.

perfecte service

Vlotte service en goede producten

Vlekkeloos

Vlotte levering. Goederen vakkundig ingepakt. Perfect.

supervriendelijke, snelle service!

Ik kon op de website alles snel vinden en koos met behulp van jullie youtube kanaal (en via de instagramstories van Eline Van Hooydonck) het scheermateriaal dat best bij mij past. Ik bestelde en mijn pakket werd vervolgens nog geen uurtje later gewoon aan de deur gebracht met de fiets (omdat ik op de fietsroute van de medewerker woon). Super! Geen extra verpakking én milieuvriendelijk vervoerd! Alles zat netjes in mijn pakket en er zat een handige uitleg bij. Zeer tevreden!

geweldig

alles was heel goed verlopen van bestelling en betaling tot snelle ontvangst met andere woorden zeer tevreden

Snelle en correcte afhandeling

Vlot, vriendelijk en correct

Overzichtelijke website, gemakkelijke betaling, snelle levering mét persoonlijke boodschap. Alles zéér correct, wij zijn zeer tevreden!

Snelle en correcte levering

Goede uitleg op website

Betrouwbaar, op tijd en kwaliteit.

Zie hierboven!

perfect in orde

Alles volgens afspraak

altijd degelijke producten in huis

In deze winkel vind je een ruime keuze en de crème de la crème van wat je bijvoorbeeld om je met mes te scheren.

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen