Vlotte services en levering.. Zal eens moeten langsgaan in de winkel bij gelegenheid voor een live-keuze..
Beste Freddy, bedankt voor je fijne beoordeling! In deze uitzonderlijke tijden, proberen wij onze klanten zo goed als mogelijk bij te staan, de webshop blijft open. We zijn ook steeds bereikbaar op +32 (0)465 03 11 51 voor een live video-gesprek of telefonische hulp bij je aankoop. We hopen je uiteraard, na het hele corona gebeuren, in onze winkel te mogen ontvangen. Graag tot dan, met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Door een fout bij het inpakken kreeg ik een deel van de bestelling verkeerd. Dit werd onmiddellijk en zonder enige kosten rechtgezet. Waarvoor mijn dank en appreciatie!
Dag Bert, bedankt voor je fijne reactie en appreciatie! Wij vinden het belangrijk om als lokale ondernemer onze klanten de best mogelijk service te geven. Bedankt voor je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Sofie Wolf
De jarige was er erg blij mee.
Dag Gerda, wat leuk om te horen dat je cadeau een schot in de roos was. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Ben al jaren een tevreden klant.
Dag Jean-Pierre, bedankt voor jouw fijne beoordeling en om al jaren klant te zijn bij De Messenwinkel! Heel fijn om te horen, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Messen winkel levert een goede service, ik heb er nu een aantal maal besteld en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Alls wat besteld is komt goed verpakt aan en vaak voorzien van bladen met tips voor je product.
Hallo, bedankt voor dit mooie cijfer! Heel fijn dat u bij ons heeft besteld en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Dag Edwin, bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Afgelopen zaterdag de cursus open scheermes gevolgd, raad ik echt iedereen aan die het open scheermes wil gaan gebruiken. Ook de manier waarop deze werd gegeven stap voor stap met een kleine groep "soortgenoten" en op een leuke manier. Tevens uitgebreid en goed advies gekregen bij de aanschaf van het starterspakket, nogmaals Chapeau.
Dag Ad, héél fijn te horen dat de scheercursus een leerrijke ervaring was en dat we je nadien goed hebben kunnen adviseren over onze producten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Dag Veerle, bedankt voor dit mooie cijfer! Bedankt om bij ons te bestellen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Overzichtelijke website, prima financiële afhandeling, vlotte levering & fijne mesjes. Relatief duur.
Dag Raphael, bedankt om de Messenwinkel een goede beoordeling te geven. Wij vinden het belangrijk om ook in onze webshop een uitgebreid assortiment aan te bieden en onze klanten een fijne online ervaring te geven. Graag tot bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
Hi Luc, bedankt voor deze mooie beoordeling. We zien je graag terug voor een volgende bestelling, veel plezier ermee! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Mijn lessen online besteld en gaan halen in winkel ! Alles lag mooi klaar en was snel buiten ! Zeer mooie authentieke winkel met veel keuze ! Zeer vriendelijke bediening .... Enkel snel parkeren in de buurt is een probleem
Dag Annick, bedankt voor jouw fijne beoordeling. We hopen je gauw weer te zien, in de winkel of in onze webshop, om je dan weer even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Een nieuwe en leuke ervaring bij het scheren
Dag Wim, bedankt om even de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te geven aan onze winkel. We proberen steeds de beste uitleg mee te geven aan onze klanten, leuk om te horen dat dat ook bij jou goed gelukt is. Nog veel plezier bij het scheren! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Positief
Hi Steven, bedankt voor je fijne beoordeling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Het is niet de eerste bestelling die ik heb geplaatst. Vooraf toch eens gebeld en wist dat het dit materiaal was dat ik zocht.
Dag Patrick, we bedanken je om even de tijd te nemen voor deze prima beoordeling! We zien je graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Ik kocht die scheerzeep van hoge kwaliteit in Italie. Per geluk heeft U ze in uw assortiment.
Beste Omer. We vinden het belangrijk om onze klanten een breed en gespecialiseerd assortiment aan te bieden. Fijn om te horen dat je bij de Messenwinkel de scheerzeep vond waar je naar opzoek was. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Al jaren klant en altijd goede producten ontvangen. Vragen over producten of een probleem met de online service worden snel en correct beantwoord.
Hi Philip, bedankt voor deze mooie beoordeling. Een goede klantenservice bieden is één van onze prioriteiten. We zien je graag terug voor een volgende bestelling, veel plezier ermee! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Ik ben al jaren klant. Vroeger meerdere open messen gekocht om me te scheren bij hen gekocht. Ook de lederen riemen voor onderhoud en slijpsteen. Perfecte service. Deze mensen doen zelf de moeite om een info dag te organiseren om deze open messen te leren onderhouden, slijpen enz... Waar vindt je dit nog? Nu scheerzeep gekocht die ze destijds al eens aangeraden hadden omwille van de kwaliteit. Goede kwaliteit voor een zachte prijs. Doe zo verder.
Dag Herman, bedankt voor je lovende reactie. We vinden het inderdaad erg belangrijk om onze klanten de beste, meest kwalitatieve producten aan te bieden, met de juiste know-how hoe ze te gebruiken. Bedankt om al jarenlang klant te zijn bij ons en tot snel in de winkel of op een cursus. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
via 't net besteld, goed verpakt devolgende dag thuis gekregen, via correcte info van de track & trace ! Het 'verzamelzakmes ziet er prima afgewerkt uit, scherp, zonder speling, leuk om vast te houden en te hebben en zelfs om te gebruiken. Op de doos (karton) staat vermeld 'guilloche platane' ik veronderstel dat dit naar de 'Antwerpse boomsoort' verwijst … Graag had ik er persoonlijk een documentje bij gekregen dat dit écht van de Antwerpse Plantaan is van de Italiëlei … ondertussen heb ik via de info op de "messenwinkel site" gaan zien naar www.stadshout.be … adembenemend ! Heel het gebeuren, aankoop en opzoekingen is/was een échte beleving en zoals steeds bij de Messenwinkel is kwaliteit = TOP !!!
Dag Georges, bedankt om even de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te geven aan onze winkel. We hopen je gauw weer te zien, in de winkel of in onze webshop, om je dan weer even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
prachtig winkeltje met ruim aanbod, vriendelijk geholpen
Dag Augustijn, bedankt om even de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te geven aan de Messenwinkel. We hopen je gauw weer in onze winkel te mogen ontvangen, om je even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Er was een probleem met de betaalsite. Dat werd vlot uitgeklaard door de messenwinkel.
Dag Sébastien, bedankt om even de tijd te nemen om dit mooie review uit te schrijven over onze werkeing. Wij vinden het erg belangrijk om zulke problemen meteen uit te klaren, zodat onze klant zo snel mogelijk zijn bestelling kan krijgen. We zien je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Eerste keer online besteld. Duidelijke webshop, snelle levering. Al in de winkel in Antwerpen geweest. Heel vriendelijk en behulpzaam.
Dag Iris, we bedanken je om even de tijd te nemen voor deze prima beoordeling! We zien je graag terug voor een volgende bestelling om je nog beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Zeer goede service, had per vergissing een verkeerd item besteld en ik kreeg de dag erna telefoon of ik het wou omwisselen. Zeer tevreden Bedankt
Hi Sam, bedankt voor deze mooie beoordeling. Een goede klantenservice bieden is één van onze prioriteiten. We zien je graag terug voor een volgende bestelling, veel plezier ermee! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Gisteren besteld. Vandaag geleverd. Alle info zeer duidelijk. Dit is een zeer goede ervaring!
Hi Marc, bedankt om even de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te geven aan onze winkel. We hopen je gauw weer te zien, om je even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Alles verliep zeer vlot. Zeer duidelijke communicatie met betrekking tot het verloop van de bestelling.
Dag Rudi, bedankt voor deze prima beoordeling! We zijn heel blij dat er duidelijk gecommuniceerd is en dat je bestelling vlot verlopen is. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team.
Messen super. Levering ook. Vriendelijk bij contact met de winkel. Super
Dag Michaël, bedankt voor deze prima score! We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen dat we je volgende keer nog beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team.