Super service

Super service

Producten en prijs prima, aflevering matig

Producten en prijs zijn prima. Ik had aangegeven om het pakketje thuis te laten bezorgen. Zonder enige mededeling werd het pakketje afgeleverd bij een ophaalpunt in een dorp 4 km verderop.

Echt goed.

Ik schrok van de snelle verzending. Ik kocht mesjes voor een herbruikbaar, ijzeren scheermes en ze zijn heel goed van kwaliteit. De verhouding prijs-kwaliteit zit goed.

Zeer goede kwaliteit, super service !

Mes van zeer goede kwaliteit, snel en verzorgd geleverd !

Goede producten tegen redelijke prijs, snelle bezorging.

Prima spullen, netjes op tijd geleverd!

Als ik een winkel mag aanraden voor professionele messen en dergelijke dan is het de messenwinkel wel! Zeer tevreden over mijn aankoop!

Vriendelijk onthaal en stipte navolging van de afspraken.

Vriendelijk onthaal en stipte navolging van de afspraken.

kwaliteit en betrouwbaarheid

Sinds ik de Erbe vlinderscheermes heb aangeschaft, een week geleden, is het scheren een waar plezier. Onmiddellijk heb ik de "Feather" mes erin gestoken (Japans merk van de hoogste kwaliteit). Man, man ... dat is echt scheren. Gooi maar die plastic brol van Gilette weg en zeker na die belachelijke reclame campagne van hen!! Koop zoals een echte vent traditioneel scheergerief. Het is een goede investering, je zult het niet beklagen. Deze firma kan ik van harte aanbevelen! Waarom? Ze doen wat ze zeggen. Basta.

Alles perfect

Niets op aan te merken!

Directe bevestiging, snelle levering, en vooral een heel goede schaar gekocht voor een goede prijs.

Zeker aanbevelenswaardig

Zeer kwalitatief product en zeer snel geleverd

goede producten aan correcte prijzen

Mooie website en gemakkelijk te bestellen.

Vanaf bestelling tot levering zeer goed geregeld.

Bestelling geplaatst, mogelijkheid om op te halen bij een ophaalpunt, zeer goed verpakt, netjes een mail ontvangen dat pakket afgeleverd was en opgehaald kon worden. Kort gezegd van A t/m Z goed geregeld.

Vanaf bestelling tot levering zeer goed geregeld.

Overzichtelijk, vlotjes en goede producten.

Goede service en producten.

Goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en snelle levering.

Aangenaam en snel.

Alles liep vlot en aangenaam

Fris geschoren, baard verzorgd!

“Very British” scheerzeep, scherp geslepen messen en geurtjes voor echte venten!

goede ervaring

mijn bestelling is vlug en correct aangekomen en alles was zorgvuldig ingepakt

Pakket niet bezorgd maar correct opgelost!

Mijn bestelling bij de Messenwinkel was opgestuurd, maar nooit bezorgd door DPD. Eigenlijk was het gewoon kwijt. Ik heb contact met de messenwinkel gehouden en zij hebben mij na overleg een nieuw pakket gestuurd. Het was voorzien van een alleraardigst kaartje met excuses. Niet nodig, maar dat is tegenwoordig een uitzondering! Ik zou zo nog een keer bestellen bij hen!

Gewoon super. En nog meer super als je ter plaatse in de winkel gaat kopen ;-)

Top producten. Snelle levering

Top gamma van echte kwaliteitsproducten Snelle levering !

degelijke producten, goede service!

degelijke producten, goede service!

Goede, vriendelijke en snelle service

Topproducten die snel geleverd worden en altijd bereikbaar voor goed advies.

Prima webshop met mooie produkten

Duidelijke webshop met goede info, snelle levering in goede verpakking. Kwaliteitsprodukten ! blij mee

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen