Overzichtelijke website, Snelle en correcte levering. Leuk briefje erbij hoe je product te gebruiken. Moest ik in Antwerpen wonen ging fysiek naar deze winkel. Dus super dat er webshop is. Als ik ooit nog eens in Antwerpen ben zal ik eens binnen springen.
Dag Bas, fijn dat je tevreden was van je bestellig en uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel als je eens tot in Antwerpen zou geraken! ;) bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Prima producten en correcte levering.
Dag Rony, bedankt om even de tijd te nemen dit mooie cijfer te geven aan onze winkel. We zien je hopelijk een volgende keer weer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Moeilijk in Nederland te verkrijgen messen, direct geleverd.
Dag Irene, bedankt om deze mooie beoordeling te geven aan onze winkel! We proberen op beuzen inderdaad de beste kwaliteit van Frankrijk, Zwitserland, Japan,... tot in ons winkeltje te krijgen. We wensen je heel veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Zeer tevreden met de snelle levering.
Dag Rita, bedankt voor dit perfecte cijfer! We zien je hopelijk een volgende keer weer en wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Geen probleem met en na de wijziging van mijn bestelling. Goed verzorgde en snelle levering. Een zaak om op terug te komen.
Dag Romain, bedankt om even de tijd te nemen om deze uitmuntende beoordeling over onze winkel neer te schrijven! Wij wensen je veel plezier met je bestelling en proberen je de volgende keer minstens even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
1 maal in de winkel geweest en 1 maal online besteld, alles zonder problemen en heel correct.
Dag Pieter, bedankt om even de tijd te nemen om onze winkel te beoordelen op Kiyoh. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Prima. Goede levering, en informatie.
Dag Serge, bedankt voor je mooie cijfer! Wij zien je graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Voor herhaling vatbaar
Dag Etienne, bedankt om even de tijd te nemen onze winkel te beoordelen. Als er dingen beter kunnen, kan u ons altijd een mailtje sturen met wat feedback. En anders zien wij je graag een volgende keer terug! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team.
Heb reeds meermalen bij de messenwinkel besteld en kreeg steeds een goede service.
Dag Aimé, bedankt voor de mooie score. Wij zien je graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Vriendelijke, behulpzame service. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Ik ga hier zeker opnieuw een bestelling plaatsen.
Dag Lona, bedankt om even de tijd te nemen voor deze mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team
Zeer goede producten en goede klantenservice. Zalig om bij te winkelen.
Beste Ronald, bedankt voor je mooie cijfer! Wij wensen je veel plezier bij je bestelling en zien je graag een volgende keer terug! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team
Ik had verschillende websites vergeleken en deze was voordelig en snelle levering. Geweldige producten! Blijf klant. Tip: een staaltje of een kleine attentie zou fijn zijn.
Dag Stephen, bedankt voor de mooie score! Veel plezier met je bestelling en misschien tot een volgende keer! We nemen je opmerkingen mee, bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel-team.
Ik ben enorm goed geholpen bij de Messenwinkel, ze stonden me telefonisch bij met raad en daad! Zeer tevreden van de aangekochte producten en de geleverde service!
Dag Karolien, bedankt voor deze mooie score op onze Kiyoh-pagina! Wij helpen onze klanten graag met advies op maat en het was een plezier om dat ook voor jou (en je vriend) te doen! Met vriendelijke groeten en misschien tot een volgende bestelling, De Messenwinkel.
Al jaren kijk ik in alle mogelijke winkels uit naar een houdertje voor "gewone" scheermesjes. (Een "safety razor" heet dat blijkbaar.) Mijn grootvader en vader heb ik zich daar altijd mee zien scheren en toen ik, eens in de puberteit, zag wat damesscheermesjes kostten, en hoeveel plastic je altijd weggooit, was mijn keuze gauw gemaakt. Intussen zijn we dertig jaar verder en is mijn dochter ook aan scheren toe. Maar nergens zijn nog safety razors te koop! Tot ik de Messenwinkel vond. Ineens twee stuks: één voor haar en ook een mooi nieuw voor mij. Ben er superblij mee!
Dag Saskia, bedankt voor deze mooie beoordeling op onze Kiyoh-pagina! Dat ook je dochter de weg heeft gevonden naar het duurzaam scheren via de Messenwinkel vinden wij een leuk verhaal! Goed bezig, voor een beter scheerresultaat en een betere planeet! Met vriendelijke groetjes, De Messenwinkel
Vlotte verzending. Nog nooit problemen gehad met de messenwinkel.
Dag Kira, bedankt voor je mooie cijfer! Wij zien je graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Al meerdere keren spullen besteld bij deze winkel en elke keer goed bevallen. Levering is op tijd, spulletjes netjes ingepakt. Laatste keer was de bestelling niet helemaal compleet. Na dit gemeld te hebben via de mail heb ik een vriendelijk antwoord ontvangen en is het ontbrekende onderdeel kostenloos na gestuurd. Fijne (internet)winkel met goede klantenservice.
Dag Michel, een goede klantenservice is erg belangrijk voor ons. Bedankt voor je geduld, geniet van je bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
een correcte verzending, goed ingepakt prachtig op afgesproken tijd geleverd. voor herhaling vatbaar
Dag Alfred, bedankt voor deze uitmuntende beoordeling. Stiptheid vinden wij zeer belangrijk, we proberen zowel met onze verpakkingen als onze service een streepje voor te zijn op de grote online bedrijven. We zien je graag terug voor een volgende bestelling en wensen je veel plezier met je huidige pakketje! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Snelle en correcte levering
Dag Patrik, bedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Alles prima in orde
Dag Leo, bedankt voor de puike 10/10 voor de Messenwinkel! We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag nog eens een keer terug. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Duidelijke website en supersnel geleverd in nederland.
Dag Kees, bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Mijn bestelling was per ongeluk naar het verkeerde adres gestuurd maar de Messenwinkel heeft me hiervan op de hoogte gebracht en het pakketje nogmaals (naar het correcte adres) verstuurd. Ik heb dit goed ontvangen.
Dag Jels, bedankt om zo'n mooie beoordeling te geven ook al maakten wij een fout met je bestelling! We hopen je volgende keer beter van dienst te zijn en we wensen je veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
eerste aankoop bij jullie vlotte levering mooie site geen klachten goeie producten
Dag Dieter, bedankt voor de mooie beoordeling op onze Kiyoh-pagina. Hopelijk ot de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
goede prijs voor zeer degelijke kwaliteit
Dag Bert, bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering
Dag Alain, bedankt voor deze uitmuntende beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Kwaliteitsvolle producten, met ter plaatse zeer goede uitleg en advies. Bij on-line bestelling snelle levering.
Dag Wim, bedankt om even de tijd te nemen om deze beoordeling te schrijven! Veel plezier met je bestelling en we hopen je volgende keer minstens even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.