Pluspunten
Snelle levering, vlotte bestelling, heel tevreden!
Dag Kathelijne, bedankt om even de tijd te nemen om een mooie score achter te laten. Een snelle en vlotte service vinden wij heel belangrijk. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Goede website, correcte levering, kwaliteitsproducten
VerbeterpuntenGamma mag iets ruimer, graag meer promo’s en iets scherpere prijzen
Dag Didier, bedankt om even de tijd te nemen om onze winkel te beoordelen. We nemen je feedback met ons mee (ons gamma proberen we dagelijks te verruimen) en hopen je snel terug te zien. Met vriendelijke groet, De Messenwinkel.
Pluspunten
De bestelling is goed te maken op de site en is snel en soepel geleverd. De geleverde set is goed verpakt voor transport.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten.
Dag Pim, bedankt voor de positieve feedback op je bestelling en op de (web)winkel. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je binnenkort weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
Dag Edgard, bedankt om deze mooie beoordeling achter te laten voor onze (web)winkel. Een goede, snelle en correcte service leveren vinden wij erg belangrijk. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Dag Othello, bedankt voor het mooie cijfer dat je gegeven hebt voor onze winkel. Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Dag Sara, fijn dat je tevreden bent over ons. We hopen je dus snel weer te zien! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Dag Tom, bedankt voor de OK beoordeling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Hey Ben, bedankt voor je positieve Messenwinkel-beoordeling en graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Dag Rob, bedankt om de tijd te nemen om de Messenwinkel positief te beoordelen. Bedankt voor je bestelling en we zien je hopelijk terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Bij levering van de bestelde producten was de porceleinen pot van beaume stuk , na telefonisch contact de dag nadien reeds een nieuwe pot ontvangen.Van service gesproken.
Dag Raphaël, bedankt voor je bestelling bij de Messenwinkel en voor deze mooie score. Een goede service leveren vinden wij erg belangrijk, en fouten die door ons gemaakt zijn moeten meteen rechtgetrokken worden. ;) Met vriendelijke groeten en tot een volgende bestelling, De Messenwinkel.
Pluspunten
Dag Benni, bedankt voor je mooie beoordeling op onze Kiyoh-pagina! Veel plezier met je bestelling, en we trachten je volgende keer even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelle en correcte afwisseling.
Dag Adrien, bedankt voor je mooie beoordeling op onze Kiyoh-pagina! Veel plezier met je bestelling, en we trachten je volgende keer even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Top !
Dag Luc, bedankt voor de mooie score! Geniet van je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
duidelijke site, snelle verzending
Verbeterpuntenminder snelle timeout op het winkelmandje
Dag Kristel, bedankt om dit mooie cijfer achter te laten op onze Kiyoh-pagina. We houden je feedback in het achterhoofd en checken eens bij Lightspeed wat er mogelijk is. Met vriendelijke groet, De Messenwinkel.
Dag Nick, bedankt om dit mooie cijfer achter te laten op onze Kiyoh-pagina. We hopen dat je geniet van je bestelling en zien je graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, De Messenwinkel.
Pluspunten
Perfecte productkennis, veel ervaring, vriendelijke aanpak, grote voorraad, vele verschillende prijsklassen.
Verbeterpunten/
Dag Kevin, bedankt om even de tijd te nemen om deze mooie score achter te laten. Goed geïnformeerd zijn over de producten en vriendelijkheid vinden we zeer belangrijk. Hopelijk zien we je nog eens voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Dag Katrien, bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Perfecte service ,pakje zelfde dag verzonden !
Dag, bedankt om deze positieve beoordeling achter te laten. We vinden een vlotte levering erg belangrijk in onze service. We hopen je weer te zien voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelle service goede verpakking goede communicatie
Verbeterpuntengeen
Dag Walter, bedankt voor het mooie cijfer! Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Goede ervaring met eerdere bestelling van scheermesje
VerbeterpuntenVerzendkosten voor Nederland hoog
Dag Maurits, bedankt om even de tijd te nemen om een prima score achter te laten, ondanks de hoge verzendkosten. Hopelijk heeft u gezien dat de verzendingskosten in België even hoog zijn? Geniet van je bestelling en graag tot een volgende aankoop! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Zeer ruim assortiment en snelle levering.
Dag Sonja, fijn dat je tevreden bent over onze service. We vinden een ruim assortiment en vlotheid erg belangrijk in onze service. We hopen je dus snel weer te zien! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste klant, bedankt om deze mooie score te geven aan onze winkel. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling en zien u graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Dag Jaak, bedankt voor deze uitmuntende score! Met vriendelijke groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Alles was op voorraad. Snelle levering in deugdelijke verpakking.
Dag Jan, bedankt om even de tijd te nemen om onze winkel dit mooie cijfer te geven. Geniet van je bestelling en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Producten van eerste kwaliteit , tegen een eerlijke prijs!
Dag Freddy, bedankt voor de positieve feedback op je bestelling en op de (web)winkel. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je binnenkort weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.