Pluspunten
Ruime keuze, vlotte afhandeling en verzending
Verbeterpunten-
Dag Dennis, bedankt om deze puike beoordeling achter te laten. Wij doen inderdaad ons best om bij elke aankoop extra informatie en een goede service te leveren. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en tot een volgende aankoop! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
vriendelijk, correct, deskundig, kwalitatief
Dag Peter, bedankt om deze puike beoordeling achter te laten voor onze (web)winkel. Een deskundige, correcte en klantvriendelijke service leveren vinden wij erg belangrijk. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Stipt, kwaliteit
Beste klant, bedankt voor deze mooie beoordeling! Geniet van je bestelling en we zien je graag snel terug voor een nieuwe bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Dag Anke, bedankt voor deze mooie beoordeling! Geniet van je bestelling en we zien je graag snel terug voor een nieuwe bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Vlotte, professionele service!
VerbeterpuntenIn geval van verzending proberen zonder piepschuim en plastic te werken?
Dag Ludo, bedankt om deze mooie beoordeling achter te laten. Ook hebben wij goed nieuws: wij (her)gebruiken de plastic en piepschuim van de bestellingen die we geleverd krijgen van onze leveranciers. Ook wij vinden het jammer dat er zoveel plastic gebruikt wordt! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelle levering. Alles prima in orde
Dag Liesbeth, bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Goede persoonlijke en professionele adviezen. Bijzonder snelle service.
Beste, bedankt om deze mooie beoordeling achter te laten voor onze (web)winkel. Een goede, snelle en klantvriendelijke service leveren vinden wij erg belangrijk. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
snele levering, aantrekkelijke website, hoge kwaliteit
Dag, bedankt om deze mooie score achter te laten en hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Heel duidelijk overzicht producten, gemakkelijke en snelle betaling met duidelijke prijsafspraak Snelle levering.
Dag Christophe, bedankt om even de tijd te nemen om deze mooie score achter te laten op onze Kiyoh-pagina. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Dik in orde!
Dag Sonja, bedankt om deze mooie score achter te laten voor de winkel. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Dag Liliane, bedankt om deze mooie score achter te laten voor onze winkel. We zien je graag bij een volgende bestelling! Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Heel vriendelijke mensen die tijd voor je maken . Goede uitleg en men wordt niet gepusht tot aankoop . Men kan ook kopen via de webshop maar het is zeker de moeite om ter plaatsen te gaan . gezellig winkeltje .
Dag Joris, fijn dat je tevreden bent over onze service. We vinden duiding, klantvriendelijkheide en een vlotte levering erg belangrijk in onze service. We hopen je dus snel weer te zien! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Duidelijke website, handige informatie.
Dag Maaike, bedankt voor je mooie cijfer! duidelijkheid en snel leveren vinden we belangrijk en we doen er dan ook alles aan om bestellingen op correcte wijze af te leveren, mét de nodige informatie. Geniet ervan! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Vlotte levering, makkelijk te betalen.
VerbeterpuntenLevering in Zweden zou fantastisch zijn, maar misschien niet zo realistisch.
Dag Merlijn, bedankt voor de uitmuntende beoordeling van onze winkel. We proberen elke levering vlot te doen verlopen, al is verzenden naar het buitenland niet altijd evident met DPD... Geniet van je bestelling en tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Het totaal plaatje klopt: kwaliteit, service, snelheid en een winkelinrichting waarvan de sfeer volledig past bij het product.
VerbeterpuntenEen goede zoekfuctie voor bvb het vinden van scheerproducten voor een gevoelige huid zonder dat je alle merken en producten moet doorlopen.
Dag C, bedankt voor deze mooie beoordeling en feedback! We zullen ook je verbeterpunten in het achterhoofd houden. Met vriendelijke groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelle en correcte service van mijn bestelling.
VerbeterpuntenWaarom is afleveren bij een afhaalpunt goedkoper dan aflevering thuis?
Dag Erik-Jan, bedankt om even tijd te nemen om deze beoordeling achter te laten op onze Kiyoh-pagina. Dat het bij een afhaalpunt goedkoper is, komt vooral omdat de pakjesdienst dan geen detour moet maken om bij je thuis te leveren vermoeden we. Voor een zekerder antwoord verwijzen we je door naar DPD. Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Super service!!
Dag Seppe, bedankt om deze puike beoordeling van 5 sterren achter te laten op onze Kiyoh-pagina. Geniet van de bestelling, we zien je graag terugkomen voor een volgende aankoop! Met vriendelijke groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Grote keuze - uitstekend advies - aanbod van allerlei cursussen.
Dag Dirk, bedankt om deze puike beoordeling achter te laten. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en tot een volgende aankoop! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Acurate en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen, perfect zo.
Dag Serge, bedankt voor de mooie beoordeling. We proberen elke bestelling snel te verwerken en we hopen je terug te zien bij een volgende bestelling.
Dag Rene, bedankt voor je beoordeling van onze winkel. Met vriendelijke groeten, De messenwinkel.
Dag Guy, bedankt voor deze uitmuntende beoordeling! Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot een volgende aankoop! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Vlotte service , goede uitleg . Was vooral blij met het pakje zelf en de inhoud ervan . Er zat niet enkel de bestelde goederen maar ook een vlot boekje met tips en triks . Aangenaam verast
VerbeterpuntenBetere leverancier vinden voor versturen pakjes , kan sneller.
Dag Erik, bedankt om deze puike beoordeling achter te laten. Wij doen inderdaad ons best om bij elke aankoop extra informatie en een goede service te leveren. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en tot een volgende aankoop! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
- alles verliep zoals gevraagd tijdens bestelling via 't net - er zaten nog enkele duidelijke tips bij voor het gebruik van bepaalde producten ... - bij de opvolging van je pakje was de "live tracking" zeer leuk, je wist wanneer je ongeveer thuis moest zijn … - de site is gewoon duidelijk
Dag Georges, bedankt om DM de 4,5 sterren te geven. We hopen dat je geniet van je bestelling en zien je graag terug voor een volgende aankoop! Met vriendelijke groeten, de Messenwinkel.
Pluspunten
Uitgebreide keuze
VerbeterpuntenNog niets ontvangen. Produkt op voorraad. Telange levertijd. Laat me verrassen!,,:-!
Dag Coen, er is na een telefoongesprek gecontroleerd waar het misgelopen was, bleek na een paar telefoontjes dat het probleem vooral bij de pakjesdienst DPD ligt. Hopelijk heeft u uw pakketje alsnog kunnen afhalen aan het afhaalpunt.
Pluspunten
Zeer kwaliteitsvolle producten, groot assortiment en perfecte uitleg en begeleiding.
Dag Kurt, bedankt voor de positieve feedback op je bestelling en op de (web)winkel. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je binnenkort weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.