Dag Eric, we willen je even bedanken voor het feit dat je even de tijd hebt genomen om ons zo'n goed cijfer te geven. Een goede service bieden vinden wij heel belangrijk. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
snelle en juiste levering met mogelijkheid leveringsdatum aan te passen producten zijn goed en duidelijk voorgesteld op website
Verbeterpuntenhoeveelheden in winkelwagen zijn/waren moeilijk te veranderen
Dag Benny, bedankt om een positieve beoordeling achter te laten. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en tot een volgende aankoop! Groetjes, De Messenwinkel.
Dag Mark, Bedankt om de tijd te nemen en deze mooie beoordeling te geven. We wensen je nog veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Echte winkel met goede website inclusief voorraadindicatie.
Dag René, bedankt om even de tijd te nemen voor deze positieve beoordeling. We hopen dat je nog veel plezier hebt aan je bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Erg groot assortiment
Beste klant, we zijn blij als onze klanten tevreden zijn. Een snelle levering, uitgebreid assortiment en goede service vinden we erg belangrijk om te bieden. Bedankt voor je aankoop en veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Goede service. Mijn scheerkom was tijdens transport gebroken, er is gelijk een nieuwe opgestuurd.
Dag Richard, bedankt om de tijd te nemen deze uitmuntende beoordeling te schrijven! Goede service vinden we heel belangrijk en we zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Nog veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
levertermijn, toegevoegde waarde (bv. het scheerklaar maken van het scheermes, cursussen), uitgebreid aanbod.
Beste Jacques, bedankt dat u de tijd neemt om deze mooie score achter te laten. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Hey Paul, hartelijk dank om even de tijd te nemen om deze mooie beoordeling achter te laten. We hopen je volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Uitstekende service; ruim aanbod
Dag Jules, bedankt voor je puike beoordeling. We hopen je ook volgende keer dezelfde uitstekende service te kunnen bieden. Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Levering op tijd. Kwaliteit product.
Dag Bert, bedankt voor je fijne beoordeling. We hopen je ook volgende keer dezelfde prima service te kunnen bieden. Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
ik heb het extra grote oestermes van Au Nain online aangekocht. Vlotte levering!
VerbeterpuntenJammer dat er geen doosje was bij het oestermes.
Beste Yves, bedankt voor je positieve feedback. Een goede en vlotte service vinden we erg belangrijk. We nemen ook je feedback over het doosje bij het Au Nain oestermes mee. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Vlotte afhandeling.
Dag Theo, fijn dat u zo tevreden bent over De Messenwinkel en bedankt om een beoordeling achter te laten. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Heel snelle en vlotte service.
Dag Thomas, bedankt voor je bestelling en je uitmuntende KiyOh-beoordeling! We wensen je nog veel plezier met je gekochte product en zien je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste Jeroen, altijd fijn om een positieve beoordeling te zien! Bedankt hiervoor en geniet van je bestelling. We proberen je volgende keer nog beter van dienst te zijn! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste Ferdi, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Dag Gert, leuk dat je ervaring bij ons zo positief was. Een goede service is ook voor ons erg belangrijk, daar staan we op. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Beste Conny, bedankt voor je positieve feedback! We zien je graag terugkomen voor een volgende (even snelle) bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste Hans, leuk dat je bestelling bij ons zo vlot is verlopen! We doen er alles aan om je volgende bestellingen even goed tot een goed eind te brengen. Groetjes, De Messenwinkel.
Beste klant, bedankt voor je positieve recensie! Het bieden van zo correct mogelijke informatie aan onze klanten dragen we erg hoog in het vaandel. Bedankt voor je bestelling en geniet ervan. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste Serge, bedankt om een positieve beoordeling achter te laten. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en tot een volgende aankoop! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelheid, kwaliteit, vertrouwbaar
Beste klant, fijn dat je levering zo snel en vlot verliep, dat horen we natuurlijk graag. We doen er alles aan om je volgende bestellingen even goed tot een goed eind te brengen. Groetjes, De Messenwinkel.
Dag Fonne, bedankt voor je positieve feedback! We zien je graag terugkomen voor een volgende (even vlotte) bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelle levering van het product en een goede webshop
VerbeterpuntenJammer dat er geen pakje scheermesjes vanaf kan. Helaas
Dag Johan, Bedankt om de tijd te nemen en deze uitmuntende recensie neer te pennen op onze KiyOh-pagina. We houden absoluut rekening met verbeterpunt dat je aanhaalt. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Uitgebreid aanbod, lage prijzen.
Dag Steve, bedankt voor je aangename beoordeling. Als onze klanten tevreden zijn, maakt ons dat blij. Een gebruiksvriendelijke en professionele bestelling hoort bij onze service en we hopen dat we je volgende keer minstens even goed kunnen helpen. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Goede informatie op website. Goede service. Snel geleverd
VerbeterpuntenDe website met informatie over het open scheermes lijkt niet meer up-to-date te zijn; er zijn afbeeldingen die niet meer werken.
Beste klant, fijn dat u een beoordeling achterlaat en dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw bestelling! Wat de informatie op de website betreft: daar zouden wij graag verandering in brengen. U kan altijd de urls/linken van de pagina's die u bedoelt doormailen naar [email protected] en dan bekijken wij het. Vriendelijke groeten, De Messenwinkel