Pluspunten
ruime keuze, snelle bediening Tip top hoera! Gemeen Hv
Verbeterpuntengeen
Dag Herman, bedankt voor uw recensie. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Zeer snelle levering,goed verpakt, goede producten, een echte aanrader
Beste Danny, bedankt voor je positieve feedback! We zien je graag terugkomen voor een volgende (even vlotte) bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Aanbod, snelheid van levering
VerbeterpuntenSluitingsdag op maandag waardoor bestellingen in het weekend pas dinsdag afgehandeld worden
Beste Jacques, bedankt om bij te dragen aan onze KiyOh-pagina met dit mooie cijfer. Een snelle en vlotte levering en een goede service vinden we ontzettend belangrijk. Helaas is onze sluitingsdag sinds jaar en dag dezelfde. Hopelijk laat u zich hier in de toekomst niet door tegenhouden bij het bestellen! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk
Beste klant, bedankt om de tijd te nemen en deze uitmuntende beoordeling op onze Kiyoh-pagina achter te laten! We hopen dat je nog geniet van je bestelling en tot een volgende keer! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
snelle en goede service
Hey Jean, wat goed dat je bestelling zo goed en snel is verlopen. We hopen je volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Mooi degelijk materiaal ruime keuze
Dag Johan, Het doet ons plezier dat u tevreden bent over De Messenwinkel. Een goede service geven vinden wij dan ook enorm belangrijk. Veel plezier met uw aankoop! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Zeer snel en professioneel.
Dag Philip, bedankt om een positieve beoordeling achter te laten. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en tot een volgende aankoop! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Goede communicatie, kwalitatieve producten aan scherpe prijzen.
Dag Stefaan, hartelijk bedankt voor je bestelling bij ons. Fijn dat deze zo goed is verlopen en bedankt voor je uitmuntende beoordeling. We hopen je volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn! Groetjes, De Messenwinkel.
Verbeterpunten5
Beste klant, Bedankt om de tijd te nemen voor deze goede beoordeling. We hopen dat je geniet van je bestelling en trachten je volgende keer even goed van dienst te zijn. Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Beste Eddy, bedankt dat u de tijd neemt om deze mooie score achter te laten. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Beste klant, bedankt om hier een uitmuntende beoordeling achter te laten, en we hopen je tijdens een volgende bestelling minstens even goed van dienst te zijn. Geniet van de bestelling! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelle en vlotte levering, goede en duidelijke uitleg op de website.
VerbeterpuntenMisschien kunnen sommige foto’s beter,
Dag Sven, ontzettend leuk dat je ervaring bij ons zo aangenaam was, bedankt voor de positieve beoordeling! We nemen je verbeterpunten in acht, en zijn momenteel bezig met een verbetering van het fotomateriaal (en tekst) op de website. Tot de volgende bestelling! Groetjes, De Messenwinkel.
Dag Owen, het doet ons plezier dat u tevreden bent over De Messenwinkel. Een goede service geven vinden wij dan ook enorm belangrijk. Veel plezier met uw aankoop! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Dag Raf, hartelijk bedankt voor je bestelling bij ons. Fijn dat deze zo goed is verlopen en bedankt voor je fijne beoordeling. We hopen je volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn!Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
mooie producten
Dag Philip, Leuk dat je ervaring bij ons zo positief was. Een goede service is ook voor ons erg belangrijk, daar staan we op. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Supersnelle service en uiterst gunstige prijs.
Beste Mohamed, Hartelijk bedankt voor je positieve feedback! Hopelijk kan je nog genieten van de bestelling, onze klanten een supersnelle en goede service bieden vinden we immers heel belangrijk. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Al meerdere bestellingen gedaan. Altijd snel verzonden, goed verpakt en gewoon in orde! Ze hebben een mooi aanbod van producten, ik raad deze winkel iedereen aan voor goed scheergerief.
VerbeterpuntenDe website zou een beetje overzichtelijker mogen zijn. Ook meer metadata zou handig zijn. bv Het verschil tussen scheermesjes is niet duidelijk.
Dag Joris, We willen je bedanken voor de opbouwende kritiek en de uitmuntende beoordeling. Hopelijk geniet je nog van je bestelling. Een goede service bieden vinden we ontzettend belangrijk, we houden dus ook rekening met je verbeterpunten! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Top adres voor een open scheermes te kopen.
Dag Kristof, We bedanken je voor je bestelling bij ons en voor je uitmuntende beoordeling. Hopelijk heb je nog veel geniet van je open scheermes! Met vriendelijke groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, zeer snelle verzending.
Dag Arwi, we willen u hartelijk bedanken voor de goede beoordeling. Het bieden van een goede en snelle service is immers erg belangrijk voor ons. Geniet van uw bestelling! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Aankoop op afstand gedaan: ze zijn serieus, vriendelijk en eerlijk ...
Beste klant, bedankt voor je positieve feedback. Klantgerichtheid, vriendelijkheid en een goede service vinden we erg belangrijk. We hopen dan ook dat je je amuseert met je bestelling! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste Wim, we danken je voor je positieve beoordeling van onze webshop. Hopelijk ben je tevreden met je bestelling. We hopen je volgende keer minstens even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste klant, altijd fijn om een positieve beoordeling te zien! Bedankt hiervoor en geniet van je bestelling. We proberen je volgende keer nog beter van dienst te zijn! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Vlugge behandeling, goed op de hoogte gehouden van levering
Dag Paul ,wij zijn blij dat uw tevreden bent met onze service. Heel erg bedankt om een beoordeling achter te laten en veel plezier met uw bestelling! Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Snelle levering en goed product
Dag Nadine, fijn dat u zo tevreden bent over De Messenwinkel en bedankt om een beoordeling achter te laten. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Hoi Tom, bedankt om de tijd te nemen en deze mooie beoordeling achter te laten op onze kiyoh-pagina. We doen ons uiterste best om je volgende keer even correct van dienst te zijn. Geniet van je bestelling! Groetjes, De Messenwinkel.