Pluspunten
Zeer gespecialiseerd aanbod Uitstekend professioneel advies.
Beste Eddie, fijn dat u een beoordeling achterlaat en dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen !
Beste Gerda, We hebben je bestelling nog eens voor je nagekeken en door een fout bij onze pakjesdienst is je pakketje vertraagd. We hebben je proberen bellen en een mailtje gestuurd over de precieze status van het pakket, dat ten laatste morgen zou aankomen. We bieden onze excuses aan voor het ongemak en beseffen dat het nooit leuk is als een bestelling niet tijdig arriveert. We doen er alles aan om de bestelling verder in goede banen te leiden. Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Het geleverd artikel trekt perfect op de afbeelding
Dag Christl, Bedankt voor uw recensie en veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Zeer snelle verzending (zelfs tijdens de feestdagen), goed ingepakt en mooie producten.
VerbeterpuntenGeen.
Dag Lion, Het is inderdaad niet evident om het niveau van onze service tijdens de feestdagen aan te houden, maar we doen ons uiterst best om iedereen van dezelfde uitmuntende service te voorzien. Fijn dat je er zo tevreden over was, geniet van je bestelling! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
snel en correct
Hoi Stefaan, Bedankt om de tijd te nemen en deze mooie beoordeling achter te laten op onze kiyoh-pagina. We doen ons uiterste best om je volgende keer even correct van dienst te zijn. Geniet van je bestelling! Groetjes, De Messenwinkel.
Dag Maarten, fijn dat u zo tevreden bent over De Messenwinkel en bedankt om een beoordeling achter te laten. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
snelle, supervriendelijke communicatie, topproduct
Verbeterpuntende pakjesdienst communiceert minder goed en neemt meer tijd dan de concurrentie
Dag Luc, bedankt dat u de tijd neemt om dit goede cijfer achter te laten. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en trachten je volgende keer nog beter van dienst te zijn. We nemen je feedback over de pakjesdienst in acht. Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Verzending werd snel en correct afgehandeld, alle punten.
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken.
Dag Stefaan, Bedankt dat u de tijd neemt om deze mooie score achter te laten. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Duidelijk en correcte info over de verschillende artikelen
Dag Miep, Hartelijk bedankt voor je bestelling bij ons. Fijn dat deze zo goed is verlopen en bedankt voor je fijne beoordeling. We hopen je volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Spot On!
Hey Joella, Leuk dat je bestelling bij ons zo goed verlopen is. Een perfecte service is ook voor ons erg belangrijk, daar streven we naar. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Duidelijke website en vlotte levering.
Verbeterpuntengeen, doe zo voort
Dag Jean-Pierre, Leuk dat je ervaring bij ons zo positief was. Een vlotte service is ook voor ons erg belangrijk, die hoort bij onze service. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Zeer snelle en correcte service Flexibele retourpolitiek
Hey Tim, Leuk dat je ervaring bij ons zo positief was. Een snelle service is ook voor ons erg belangrijk, daar staan we op. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Snelle levering. Mooie producten
VerbeterpuntenIn de handleiding voor scheren met open scheermes is te lezen dat je filmpjes kan bekijken over gebruik van scheerriemen etc. De filmpjes zijn echter niet te zien. Zou fijn zijn dat dit wel mogelijk zou zijn!
Beste Ko, Leuk dat je bestelling bij ons zo vlot is verlopen! We doen er alles aan om je volgende bestellingen even goed tot een goed eind te brengen. Wat de filmpjes betreft, die kan je hier bekijken, maar ook op onze Facebookpagina: http://bit.ly/2C2tKrY. Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelle afhandeling duidelijkheid
Verbeterpunten/
Beste Kirsten, Leuk dat je bestelling bij ons zo vlot is verlopen! We doen er alles aan om je volgende bestellingen even goed tot een goed eind te brengen. Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijk. Professionele uitleg. Ruime keuze.
Verbeterpunteniets betere verpakking voor verzending
Dag Esther, Bedankt voor je aangename beoordeling. Als onze klanten tevreden zijn, maakt ons dat blij. Een gebruiksvriendelijke en professionele bestelling hoort bij onze service en we hopen dat we je volgende keer minstens even goed kunnen helpen. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Goede materialen, gratis verzending, snel
Hallo Geert, wij zijn blij dat uw tevreden bent met onze service. Heel erg bedankt om een beoordeling achter te laten en veel plezier met uw bestelling! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Vriendelijke en vlotte afhandeling van bestelling(en). Vlugge en perfecte aflevering van goederen.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Bart, altijd fijn om een positieve beoordeling te zien! Bedankt hiervoor en geniet van je bestelling. We proberen je volgende keer nog beter van dienst te zijn! Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste Joris, bedankt voor de bestelling en ook voor de zeer positieve beoordeling! We hopen je in de toekomst minstens even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste Jean, bedankt voor de bestelling en ook voor de uitmuntende beoordeling! We hopen je in de toekomst even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
zeer snelle service, perfecte verpakking en verzending
Dag Linda, Wij zijn blij dat uw tevreden bent met onze service. Heel erg bedankt om een beoordeling achter te laten en veel plezier met uw bestelling! Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Kwaliteisvolle goederen (geen goedkope "wegwerp".
VerbeterpuntenGeen
Dag Andy, Bedankt voor de aangename KiyOh-beoordeling. Kwaliteitsvolle materialen en goederen bieden vinden we ontzettend belangrijk als gespecialiseerde handelaars. We zijn dan ook zeer blij dat u tevreden bent van de service die we bieden. Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
vakkennis, correctheid, vriendelijk. de bestelling, was 'liefdevol' ingepakt en straalde tevens de correctheid uit. Het pakje, was prima te volgen, en je kon tot zelfs één uur voor de levering nog aanpassingen doorgeven .
Verbeterpuntendzv (doe zo verder)
Dag Georges, bedankt dat je de tijd neemt om ons een positieve beoordeling te geven. Onze pakketjes met aandacht verpakken vinden we heel belangrijk en we wensen je dan ook nog veel plezier met je bestelling! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Uitstekende service. Prima artikelen
VerbeterpuntenGeen
Dag Jaap, leuk dat je de bestelling bij ons als zeer aangenaam hebt ervaren, we doen ons uiterste best je de volgende keer even goed van dienst te zijn. Geniet van de bestelling! Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
pakje snel ontvangen met nog enkele staaltjes van andere producten . Was zeer leuk !
Beste Patricia, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, dat doet ons goed! Een goede service bieden is erg belangrijk voor ons en we doen ons uiterste best je volgende keer even goed van dienst te zijn. Groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Prima service en correcte afhandeling.
Dag Roger, we willen u hartelijk bedanken voor de positieve beoordeling. Het bieden van een goede service is immers erg belangrijk voor ons. Geniet van uw bestelling! Groetjes, De Messenwinkel.