Pluspunten
Snelle opvolging
Hey, Leuk dat je ervaring bij ons zo positief was. Een snelle service is ook voor ons erg belangrijk, daar staan we op. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
De producten hebben een zeer goede kwaliteit.
Beste Hauke, Wij vinden een goede kwaliteit ontzettend belangrijk en vinden het dan ook heel fijn dat u er ook zo tevreden over bent. We zien je graag later terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groetjes, De Messenwinkel.
Pluspunten
Goede en snelle sevice
Beste Timmy, Hartelijk dank voor je bestelling en vertrouwen in ons. We doen er alles aan om je diezelfde goede en snelle service te bieden als je nog eens iets bestelt op onze webshop. Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
goede service
Beste klant, een goede service is waar wij naar streven. Blij dat u er tevreden over bent, volgende keer proberen wij u nog beter van dienst te zijn. Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Mooi en uitgebreid gamma van degelijke producten. Vlotte service.
Verbeterpunten"next day delivery" is vandaag nagenoeg standaard, maar wordt nog niet aangeboden door Messenwinkel. Ik raad ook aan te werken met een koeriersdienst die naast "aan huis levering" tevens via contactpunten zoals Kiala. Dat maakt GRATIS retours mogelijk en makkelijk.
Beste Walter, bedankt voor uw beoordeling en bedankt voor de bestelling. We doen er alles aan om u de volgende keer van een nog betere service te voorzien, daarom zullen wij uw suggestie van Kiala-verkooppunten in overweging nemen! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste Diedrik, Bedankt voor je positieve feedback! We zien je graag terugkomen voor een volgende (even vlotte) bestelling. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke webshop
Hey, Leuk dat je ervaring bij ons zo positief was. Een snelle en vlotte service is ook voor ons erg belangrijk, daar staan we op. Graag tot een volgende bestelling! Groetjes, De Messenwinkel
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke instructies, goede site en ruim aanbod van goede producten.
Hey Kenneth, Bedankt voor je positieve feedback, een goede service en een snelle, vlotte levering is ons streefdoel. Blij dat u er tevreden over bent! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Snel geleverd, met instructies. Tweede maal dat ik scheergerief via de website en dit wordt m’n vaste leverancier van scheerzeep, scheermesjes, ...
Dag Bart, Hartelijk dank voor de positieve feedback, onze klantvriendelijkheid is onze troef. We doen er alles aan om deze goede service te blijven bieden! Bedankt en graag tot een volgende bestelling, De Messenwinkel.
Pluspunten
Persoonlijk contact via telefoon. Vriendelijk, behulpzaam en zeer professioneel advies. Correcte prijzen en snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten ...
Dag Manu, we zien dat u tevreden was over onze service. Een goed klantencontact is ons streefdoel en we zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Bedankt, De Messenwinkel.
Pluspunten
Hele leuke winkel en goede service heel snel bestelling heel vlot verlopen mooie website en leuke producten . En snelle levering heel fijn. Mlk
Beste Nicole, bedankt voor de bestelling en ook voor de uitmuntende beoordeling! We hopen je in de toekomst even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Beste Tom, bedankt voor uw beoordeling, bedankt voor de bestelling! We doen er alles aan om u de volgende keer van een nog betere service te voorzien. Vriendelijke groeten, De Messenwinkel.
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
VerbeterpuntenBij de bestelling werd steeds een foutmelding gegeven omtrent de naam van de klant. ik ben er dan toch uitgeraakt maar het was niet gemakkelijk
Beste Bart, eerst en vooral bedankt om een beoordeling achter te laten en om dit probleem even aan te kaarten. Wij zijn in ieder geval blij dat u tevreden bent over onze service, maar we zijn ook benieuwd naar de foutmelding die u kreeg tijdens het bestelproces. We zullen even contact met u opnemen via mail, zodat we dit ongemak in de toekomst kunnen voorkomen. Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Beste Kevin, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Beste Frank, bedankt om een beoordeling achter te laten. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
grote keuze, vlot besteld, snel geleverd
Beste Luc, bedankt voor uw beoordeling, wij zijn blij dat u tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Snelle service, heldere site
Beste Dieter, een goede service en een duidelijke webshop is ons streefdoel. Blij dat u er tevreden over bent! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Kwaliteit vd producten
Beste Bert, wij zijn blij dat uw tevreden bent over onze producten. Veel plezier met uw aankoop! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Snelle service. Goed product
Beste klant, heel erg bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Beste Bart, bedankt om De Messenwinkel een hoge score te geven. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Beste Sylvia, hartelijk bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
snelle levering correcte prijs
Beste Bart, bedankt om een recensie achter te laten. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
niets te wensen over, heel goed en heel snel
Beste Willem, bedankt voor uw beoordeling. Leuk dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
uitmuntend gamma
Dag Frank, wij zijn blij dat uw tevreden bent met ons aanbod. Wij proberen dan ook een zo uitgebreid gamma aan te bieden. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Beste Rob, bedankt dat u de tijd neemt om deze mooie score achter te laten. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel