Pluspunten

Snelle levering. Eerlijke prijzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst. Uitgebreide toelichting.

Ik bestelde de 'De Messenwinkel #3 safety razor scheerset'. In de omschrijving op de website staat dat de Omega all 'badger' dassenharen scheerkwast een houten heft heeft. Deze was echter uit plastiek.

Pluspunten

Meermaals zeer deskundige uitleg gekregen in de winkel over messen en scheermateriaal. Dat ervaar ik als meest positieve punt.

Een deel van de geleverde goederen kwam niet overeen met online bestelling (scheerpasta van Baume ipv scheerzeep), Muhle scheerset heeft volgens mij een Fibre kwast ipv dassenhaar kwast die besteld is geweest. Scheerset zat eigenlijk in een Muhleverpakking van een scheerkom, via het typenummer kan ik dit dus niet controleren of het om een correcte set gaat daar de originele verpakking ontbreekt. Ontbreken van originele verpakking en niet leveren van bestelde goederen vind ik vrij lastig zeker omdat zowel de geleverde scheerpasta als scheerset minder kosten dan het bestelde materiaal. Ik raad aan enkel in de winkel (vooral voor het deskundige advies) te kopen en niet online. Aanvulling: Na het lezen van de commentaar heeft de eigenaar mij gecontacteerd. Verkeerd geleverde zeep wordt bij volgende aankoop rechtgezet. Scheerkwast blijkt de juiste, leveren in originele verpakking om misverstanden te vermijden vond de eigenaar een goed idee. Ik ben tevreden dat er met opbouwende kritiek rekening wordt gehouden.

Pluspunten

Veel keus en goede kwaliteit. Ook een hele snelle levering.

Pluspunten

Prima zaak - ruim assortiment kwaliteitsartikelen en last but not least puike service...! Concreet, een aanrader...!

Nihil

Pluspunten

Ruim assortiment en snelle levering

Pluspunten

zeer vriendelijke bediening en er wordt tijd genomen om de klanten hun keuze te laten maken . ruime keuze en geven interessante achtergrondinformatie over hun producten.

Pluspunten

Mooi aanbod, normale prijzen. Vlotte afhandeling en levering bestelling.

Pluspunten

Kwaliteitsvolle producten met zorg geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, top kwaliteit producten!

Pluspunten

Vlotte service

Pluspunten

Zeer tevereden over het advies. Ik heb professionele raad gekregen over scheermateriaal op een deskundige en vriendelijke manier, via telefoon, wat uitzonderlijk is in de e-business.

Ik heb geen negatieve ervaringen met dit bedrijf.

Pluspunten

Mooi assortiment, duidelijke website, informatieboekje bij startsset, snel telefonisch contact bij niet leverbaar artikel.

Beter aangeven op de website of iets leverbaar is of niet.

Pluspunten

snelle verzending van de bestelling, mooi verpakt; goede informatie over bestelling en vezending

Pluspunten

Pluspunten

Snel, democratische prijzen

Pluspunten

Snelle levering en waanzinnige producten! Ik ben fan!

Pluspunten

Snelle service en levering

Pluspunten

Snel geleverd, goede kwaliteit, niet duur.

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen