Pluspunten
Snelle levering. Eerlijke prijzen.
Beste GAL, fijn dat u een beoordeling achterlaat en dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Hoi! Bedankt voor uw recensie. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Beste Ellen, bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst. Uitgebreide toelichting.
VerbeterpuntenIk bestelde de 'De Messenwinkel #3 safety razor scheerset'. In de omschrijving op de website staat dat de Omega all 'badger' dassenharen scheerkwast een houten heft heeft. Deze was echter uit plastiek.
Beste Tim, wij willen ons eerst en vooral excuseren voor de fout die op onze website stond. De scheerkwast die bij deze scheerset hoort heeft inderdaad een heft uit kunststof. Dit is ondertussen aangepast op onze website. Wij willen u graag een korting van 10% aanbieden op uw volgende aankoop. Wij zullen u hiervoor persoonlijk contacteren via e-mail. Bedankt voor uw beoordeling en tot snel. Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Meermaals zeer deskundige uitleg gekregen in de winkel over messen en scheermateriaal. Dat ervaar ik als meest positieve punt.
VerbeterpuntenEen deel van de geleverde goederen kwam niet overeen met online bestelling (scheerpasta van Baume ipv scheerzeep), Muhle scheerset heeft volgens mij een Fibre kwast ipv dassenhaar kwast die besteld is geweest. Scheerset zat eigenlijk in een Muhleverpakking van een scheerkom, via het typenummer kan ik dit dus niet controleren of het om een correcte set gaat daar de originele verpakking ontbreekt. Ontbreken van originele verpakking en niet leveren van bestelde goederen vind ik vrij lastig zeker omdat zowel de geleverde scheerpasta als scheerset minder kosten dan het bestelde materiaal. Ik raad aan enkel in de winkel (vooral voor het deskundige advies) te kopen en niet online. Aanvulling: Na het lezen van de commentaar heeft de eigenaar mij gecontacteerd. Verkeerd geleverde zeep wordt bij volgende aankoop rechtgezet. Scheerkwast blijkt de juiste, leveren in originele verpakking om misverstanden te vermijden vond de eigenaar een goed idee. Ik ben tevreden dat er met opbouwende kritiek rekening wordt gehouden.
Beste Wim, wij bieden graag onze excuses aan voor het ongemak dat u hebt ervaren tijdens uw online bestelling. Wij willen u in ieder geval bedanken voor de terechte opmerkingen en hopen dat u tevreden bent met deze rechtzetting. We verwelkomen u heel graag opnieuw in onze winkel en op onze online webshop. Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Veel keus en goede kwaliteit. Ook een hele snelle levering.
Hoi Richard, wij zijn blij dat u tevreden bent over onze winkel en service. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Hoi Johni, bedankt voor uw beoordeling en heel veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Prima zaak - ruim assortiment kwaliteitsartikelen en last but not least puike service...! Concreet, een aanrader...!
VerbeterpuntenNihil
Beste Marc, bedankt voor uw recensie. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle levering
Dag Bram, bedankt voor uw bestelling en beoordeling. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
zeer vriendelijke bediening en er wordt tijd genomen om de klanten hun keuze te laten maken . ruime keuze en geven interessante achtergrondinformatie over hun producten.
Hoi! Het doet ons plezier dat u tevreden bent over De Messenwinkel. Correcte informatie geven over onze producten vinden wij dan ook enorm belangrijk. Veel plezier met uw aankoop! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Mooi aanbod, normale prijzen. Vlotte afhandeling en levering bestelling.
Dag Phillipe, fijn dat uw tevreden bent over uw bestelling. Wij wensen u er veel plezier mee! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Kwaliteitsvolle producten met zorg geleverd.
Dag Hugo, bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop van De Messenwinkel! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Snelle levering, top kwaliteit producten!
Dag Rob, fijn dat u de tijd nam om een beoordeling achter te laten. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Vlotte service
Dag Aimé, hartelijk bedankt voor uw recensie. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Zeer tevereden over het advies. Ik heb professionele raad gekregen over scheermateriaal op een deskundige en vriendelijke manier, via telefoon, wat uitzonderlijk is in de e-business.
VerbeterpuntenIk heb geen negatieve ervaringen met dit bedrijf.
Hoi! We zijn blij dat we u hebben kunnen verder helpen. Iedereen is steeds welkom om telefonisch of via mail meer informatie te vragen over onze producten. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Dag Marc, bedankt voor uw recensie. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Mooi assortiment, duidelijke website, informatieboekje bij startsset, snel telefonisch contact bij niet leverbaar artikel.
VerbeterpuntenBeter aangeven op de website of iets leverbaar is of niet.
Hoi! Bedankt voor uw recensie. We zijn blij dat u tevreden bent met onze website en service. Verder proberen we dagelijks de voorraad van onze producten up-to-date te houden en aan te geven of iets leverbaar is of niet. Bedankt voor de nuttige feedback, we blijven eraan werken ;). Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
snelle verzending van de bestelling, mooi verpakt; goede informatie over bestelling en vezending
Dag Jan-willem, een snelle levering van onze kwalitatieve producten is één van onze prioriteiten. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Dag Peter, bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw bestelling van onze winkel! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Snel, democratische prijzen
Verbeterpunten/
Dag Jeroen, wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Producten van een goede kwaliteit aan scherpe prijzen is dan ook waar we naar streven :). Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Hoi! Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Snelle levering en waanzinnige producten! Ik ben fan!
Beste Sam, geweldig dat u tevreden bent over onze producten! Wij zijn dat ook ;). Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Snelle service en levering
Dag Frits, bedankt voor uw aankoop bij De Messenwinkel, veel plezier ermee! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel
Pluspunten
Snel geleverd, goede kwaliteit, niet duur.
Hoi Saartje, bedankt voor uw beoordeling, wij zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling! Vriendelijke groeten, De Messenwinkel