Helemaal prima!

Goeie website, snelle levering!

Vlotte service. Artikel de dag erna geleverd...

uitstekend

Prijs/kwaliteit top snelle levering

toppie

op de eerste dag van jullie vakantie nog kunnen bellen met een medewerker !!!! Daarna de bestelling geplaatst en op de afgesproken dag geleverd bij het ophaalpunt !!! Proficiat

Schitterend advies en fijne service

Ik had telefonisch advies nodig en kreeg een vriendelijke mevrouw aan de lijn met echt kennis van zaken. Schitterende service met een glimlach. Top !!

Snel

Het mes was goed

Zeer correcte en efficiente service

Prachtig mes

Goede service en raad

Over de producten in verband met scheercrèmes kreeg ik een goede uitleg. Ik vind echter wel dat er te weinig keuze is op de website i.v.m. scheren--cremes,aftershaves en dergelijke

Snel, efficiënt en perfect.

Yes

Goede service en producten

Kort op den ball en vriendelijk! Snelle levering

Perfect!

snelle service!

dik in orde

fijn zakmes besteld; snel en pijnloos afgehandeld. gewoon een fijne winkel. aanrader.

er ontbrak een deel van de bestelling

ik had een rezor besteld en 2 doosjes 100 mesjes erbij. helaas kreeg ik maar 1 doos van 100 mesjes, terwijl er bij de bestelling brief die erbij zat er ook 2 dozen van 100 mesjes te zien waren. ben dus gewoon opgelicht. wat ik denk is dat de werknemer die verpakking doet 1 doos mesjes in zijn zak gestoken heeft. het is iets wat ik nooit van messenwinkel verwacht heb. wanneer U besteld bij deze firma is het dus opletten geblazen. jammer!

Alles was gewoon perfect.

Alles was gewoon perfect.

Netjes verpakt, keurig te volgen, mooi oprijd en netjes afgeleverd.

Open scheermes

De open scheermes beginner pakket is het grootse aanrader om te gaan kopen want voor je gaat kiezen welke open scheermes je mooi vind en hoeveel je gewicht het fijn vind van het open scheermes krijg je niet alleen een kompleet spullen voor open scheermes te onderhouden er zit ook een handleiding hoe je eigen open scheermes moet scheren het is heel goed handleiding je leert heel goed stap voor stap hoe je moet scheren met je open scheermes het staat foto.s als tekening en ze leggen heel goed uit hoe ze je gaat vertellen wat je precies doet met je open scheermes en wat je niet moet met je open scheermes dat staat alles puur op het handleiding deze beginner pakket is echt een aanrader als mensen geen cursus kan volgen omdat te ver is of dat ze geen cursus willen of dat mensen heen tijd voor hebben dan is deze een beginner pakket een aanrader om an de slag te gaan.

top

geen opmerkingen alles goed verlopen

Super service

Prachtig degelijk mes

Ik zocht een no nonsense solingen mes. Wusthof classic vleesmes

Gekregen wat besteld was.

Zeer ruime keuze uit uitstekende producten !

ervaring bij verkoop

Gewoon een goede waarde in verkoop .

TOP producten . Vlotte service .

Prima.

Alles prima verlopen en de artikelen waren perfect ingepakt. Ook opvolging levering dik in orde

Prima materiaal en de levering is vlot gegaan.

Prima materiaal en de levering is vlot gegaan.

Mechelseplein 7

2000 Antwerpen