Goeie website, snelle levering!
Beste Marion, dankjewel voor je fijne review! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel Team
Vlotte service. Artikel de dag erna geleverd...
Beste, Goed te horen dat u zo tevreden bent van het artikel en de vlotte service. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel Team
Prijs/kwaliteit top snelle levering
Beste Philippe, dankjewel voor je lovende review! Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel Team
op de eerste dag van jullie vakantie nog kunnen bellen met een medewerker !!!! Daarna de bestelling geplaatst en op de afgesproken dag geleverd bij het ophaalpunt !!! Proficiat
Beste Koen, dankjewel voor de complimenten! Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel Team
Ik had telefonisch advies nodig en kreeg een vriendelijke mevrouw aan de lijn met echt kennis van zaken. Schitterende service met een glimlach. Top !!
Beste Thierry, hartelijk bedankt voor uw mooie review! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel Team
Het mes was goed
Beste Ineke, fijn dat u tevreden bent over het mes, nog veel kookplezier! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel Team
Zeer correcte en efficiente service
Beste Paul, bedankt voor uw bestelling en uw review! Veel plezier met uw aankoop en we zien u graag een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel Team
Prachtig mes
Beste Ralf, bedankt voor uw bestelling, goed te horen dat u zo tevreden bent en dat de levering snel verlopen is. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel Team
Over de producten in verband met scheercrèmes kreeg ik een goede uitleg. Ik vind echter wel dat er te weinig keuze is op de website i.v.m. scheren--cremes,aftershaves en dergelijke
Beste Patrick, als u suggesties heeft over producten die u vindt ontbreken in ons assortiment, mag u ons altijd mailen op [email protected]. Fijn dat we u toch goed hebben kunnen adviseren. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel Team
Yes
Kort op den ball en vriendelijk! Snelle levering
Beste Anthony, dankjewel voor je review! Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
snelle service!
Beste Philippe, bedankt voor je perfecte score! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
fijn zakmes besteld; snel en pijnloos afgehandeld. gewoon een fijne winkel. aanrader.
ik had een rezor besteld en 2 doosjes 100 mesjes erbij. helaas kreeg ik maar 1 doos van 100 mesjes, terwijl er bij de bestelling brief die erbij zat er ook 2 dozen van 100 mesjes te zien waren. ben dus gewoon opgelicht. wat ik denk is dat de werknemer die verpakking doet 1 doos mesjes in zijn zak gestoken heeft. het is iets wat ik nooit van messenwinkel verwacht heb. wanneer U besteld bij deze firma is het dus opletten geblazen. jammer!
Beste Fernand, Ingeborg heeft uw pakje ingepakt maar is per vergissing 1 doos mesjes vergeten. Na uw mail hebben we direct deze doos nagestuurd. We werken in de Messenwinkel met een fijn en betrouwbaar team, maar we blijven allemaal mensen en vergissingen kunnen gebeuren... Toch bedankt dat u bij ons heeft besteld! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkelteam
Alles was gewoon perfect.
Beste Thomas, bedankt voor je perfecte score! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Netjes verpakt, keurig te volgen, mooi oprijd en netjes afgeleverd.
Beste, bedankt voor je fijne review! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
De open scheermes beginner pakket is het grootse aanrader om te gaan kopen want voor je gaat kiezen welke open scheermes je mooi vind en hoeveel je gewicht het fijn vind van het open scheermes krijg je niet alleen een kompleet spullen voor open scheermes te onderhouden er zit ook een handleiding hoe je eigen open scheermes moet scheren het is heel goed handleiding je leert heel goed stap voor stap hoe je moet scheren met je open scheermes het staat foto.s als tekening en ze leggen heel goed uit hoe ze je gaat vertellen wat je precies doet met je open scheermes en wat je niet moet met je open scheermes dat staat alles puur op het handleiding deze beginner pakket is echt een aanrader als mensen geen cursus kan volgen omdat te ver is of dat ze geen cursus willen of dat mensen heen tijd voor hebben dan is deze een beginner pakket een aanrader om an de slag te gaan.
Beste Roy, fijn te horen dat we je goed hebben kunnen helpen om te leren scheren met een open scheermes. Ons beginnerspakket is idd compleet uitgerust, goed dat onze bijgevoegde handleiding jou helemaal op weg heeft kunnen zetten. Veel succes met het scheren! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
geen opmerkingen alles goed verlopen
Beste Luc, fijn dat alles vlot verliep. Bedankt voor uw bestelling. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Beste Patricia, bedankt dat u even de tijd nam om ons te beoordelen. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Ik zocht een no nonsense solingen mes. Wusthof classic vleesmes
Beste Tom, bedankt voor uw bestelling en veel plezier met uw mes. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Zeer ruime keuze uit uitstekende producten !
Beste Karel, fijn dat u fan bent van onze producten. Bedankt voor uw bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Gewoon een goede waarde in verkoop .
Beste Francois, bedankt voor ons een 10 te geven! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
TOP producten . Vlotte service .
Beste Dirk, goed te horen dat u fan bent van onze kwalitatieve producten! Bedankt voor uw aankoop. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Alles prima verlopen en de artikelen waren perfect ingepakt. Ook opvolging levering dik in orde
Beste Wim, bedankt voor uw aankoop en uw mooie review! Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team
Prima materiaal en de levering is vlot gegaan.
Beste Johan, fijn dat alles vlot is verlopen. Met vriendelijke groeten, het Messenwinkel team