3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle reactie en oplossingsgericht: product was helaas niet meer leverbaar, direct een reactie met excuses en met een alternatief ontvangen.

Pluspunten

Mijn broer met autisme werd heel goed geholpen. Men nam echt de tijd voor hem voor hem. Hij werd geduldig geholpen. Ook als hij drie keer hetzelfde vroeg kreeg hij steeds geduldig antwoord en werd hij serieus genomen. Echt heel Fijn!

Geen.

Pluspunten

Prima. Snelle levering. AftherPay is prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, jammer dat dit zo duur is (7€), ruime keuze in de webshop

Pluspunten

De Meindl Burgos wandelschoenen waren in de winkel te koop met 20% korting. Na overleg, werden deze Meindl schoenen ook met een kortingscode online verkocht met 20% korting. De schoenen online besteld en keurig op tijd thuis ontvangen. Helemaal top geregeld door Van Duinkerken!!

Pluspunten

omruilen ging soepel verkeerd product besteld

Pluspunten

Hele goed service en komen hun afspraken na, zeker een dikke duim voor Dirk van de werkplaats

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verlopen acties verwijderen van de producten

Pluspunten

goede prijsstelling snel geleverd

Pluspunten

Meteen een telefoontje gekregen, dat de levering wat langer ging duren en of dit geen bezwaar was in verband met geplande vakantie. Zeer correct. Geen verzendkosten, super.

Verstuurd via DHL waarover ik niet tevreden was. Kreeg bericht, dat ze tussen 8.00 uur en 18.00 uur zouden leveren. Een briefje op de deur, dat ze het pak konden neerzetten in de tuinkamer werd niet geaccepteerd. Toen ik daar de volgende dag daar iets van zei, werd gezegd, dat als je iets bestelde, je gewoon de hele dag daarop moest wachten. Dit vind ik niet kunnen.

Pluspunten

Zeer snelle afwikkeling van (late) bestelling en snelle reactie op vraag per email.

Pluspunten

Snelle levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede klantenservice, goed te woord gestaan en netjes terug gebeld.

Juiste product leveren. Ik heb een ander product ontvangen dan dat ik besteld had. Ik had het product doet nodig en dus geaccepteerd maar zou geen 2de keer bestellen omdat ik er niet vanuit kan gaan dat ik het juiste product geleverd krijg.

Pluspunten

Erg snelle respons op een aankoop. Binnen een dag onze kampeertafel in huis. Klasse!

Pluspunten

zeer snellen levering het is perfect

Pluspunten

Goede website, snelle levering tegen een goede prijs

Bij de afdeling haringen op de site stond niet overal goed aangegeven om hoeveel stuks het gaat.

Pluspunten

Pluspunten

goede service vriendelijke behandeling. ik had het geprobeerd in een bedrijf dichterbij maar ze lieten mij in de kou staan

Arkerpoort 1

3861PS Nijkerk